Spring naar bijdragen

brouwertjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  964
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  36

Alles door brouwertjes geplaatst

 1. Als degenen die de traditie in stand willen houden er nu gewoon drie of vier kopen ?
 2. Verscheidene NFs op deze cache (al 4 maanden niet gevonden). Een CO die al maanden niet op de site is geweest. Ik zou er niet eens naar kijken
 3. Gelukkig we zijn eruit. Er is blijkbaar empirisch vastgesteld dat Barry deze maal ongelijk heeft en de smartfoon nauwkeuriger is dan de handheld @Linkalovers. De vergelijking van prijzen van een GPS met die van een smartfoon gaan natuurlijk een beetje mank omdat nu eenmaal de meesten al een smartfoon in het bezit hebben. Nou weet ik wel dat een aantal wat oudere leden hier waarschijnlijk nog met een Ericsson GF 768 rondlopen omdat die er van overtuigd zijn dat daar de antenne goed geplaatst is, desalnietemin ik kan je verzekeren dat het merendeel, of ze nu wel of niet geocachen, al in het bezit zijn van een iets modernere variant.
 4. Wat apart een smartphone die blijkbaar in het bos vooral in het buitenland minder nauwkeurig is. @Antarctica " Wat een merkwaardig statement: interessant willen overkomen met een handheld" Je moet eens weten hoeveel er met zo'n ding met koordje om de nek lopen hopende op wat aandacht van voorbijgangers die willen weten wat dat nou weer voor een mooi apparaatje is.
 5. Ik heb zowel een handheld als een smartphone en kan jullie verzekeren dat de GPS van mijn smartphone zeker niet onderdoet. Ik kan mij herinneren dan vlindertje tijden geleden ook eens zo'n test heeft gedaan met dezelfde uitkomst. Blijft natuurlijk het feit dat iemand die heel interessant wil overkomen natuurlijk met zo'n handheld gaat lopen.
 6. brouwertjes

  Reviewer

  Je bent blijkbaar niet de enige: https://forum.4geocaching.eu/forum/Default.aspx?g=posts&m=54824#post54824
 7. Ik gebruik alleen de smartphone. Heb geen 2 apparaten nodig. Heb nog wel eens een Oregon 650 gekocht maar vond deze aanzienlijk minder prettig werken, het beeldscherm te klein, en het kaartmateriaal minder duidelijk dan google maps met satellite view. Kortom deze maar bij moeders de vrouw op de fiets gemonteerd.
 8. Is deze opdracht ook mogelijk voor iemand die met een smartphone cached? Ik ken eigenlijk alleen programma's die WGS naar RD converteren maar niet een die het standaard op een smartphone aangeeft.
 9. Beste Harrie ik probeer helemaal mijn zin niet door te drijven. Kun je aangeven wat je niet snapt aan mijn bericht? Waarom zou ik dit met GC moeten bespreken. Het interesseert mij echt geen worst. Als eigenaar van een cache zou ik echter zelf niet willen conflicteren. (Kun je dit snappen Harrie?) Naj16: als je naar de eindformule en de listing kijkt kan iemand van de kleuterschool de eindlocatie al bepalen hoor :-) @Bloodwoosj Je geeft hier verkeerde informatie. Ook de oude dienden de eindcoordinaten door te geven toen daar om gevraagd werd. Kortom de opmerking dat beiden er niets aan kunnen doen is gewoonweg kolder. Als de CO van de oude cache gewoon de coördinaten had dorgegeven had de nieuwe er niet gekomen. Er is mij door een reviewer gemeld dat bij het nalatig zijn met het doorgeven van de oude coördinaten de oude moet wijken voor de nieuwe. De nieuwe heeft namelijk niets fout gedaan, de oude wel.
 10. @Harrie de nieuwe cache voldoet aan alle richtlijnen, de oude echter niet. Dus waarom zou de nieuwe moeten wijken?
 11. Gaat Marcodomi GeoWolf 1: Van Gogh Revisited eigenlijk verplaatsen of blijft hij gewoon conflicteren met https://coord.info/GC54ZK9
 12. Die micro in Ouddorp was/is natuurlijk gewoon een Regular
 13. Dat reviewen op basis van nummer is al heel lang niet meer hoor.
 14. Wat is het nut van vriendjes zijn als zelfs de notificaties of logjes niet interessant zijn. Gewoon geen vriendjes worden zou ik zeggen dan.
 15. al tientallen keren een bezoekje van de politie gehad terwijl ik aan het cachen was. Nog nooit problemen mee gehad hoor. Het komt regelmatig zelfs voor dat ze me even helpen met zoeken.
 16. Ze kunnen gewoon het fysieke Waypoint gebeuren afschaffen. Het is natuurlijk te gek voor woorden dat iemand met een multi een heel stuk bos bezet houdt waar ook een mooie trail gelegd had kunnen worden.
 17. De 12e man. Je weet wel de oepsreviewer waarvan jij blijkbaar niet wist dat dat Masterchef was.
 18. Nou je weet nu in ieder geval wie de 12e man is :-)
 19. Misschien moeten we even Opencaching aanbevelen bij Hanneke. Daar komt toch niemand. Kan het ook geen kwaad.
 20. Nooit geweten dat je op deze site coördinaten van een cache kon publiceren.
 21. Oh ja bij dit event https://coord.info/GC51F0B kreeg ik nog een coin van Bryan
 22. Nou je snapt het niet helemaal. Het zijn twee totaal verschillende teams. Dus niet man en vrouw :-), die zich er bovendien ook niet voor schamen om andere teams ook te vragen of ze niet voor hen willen loggen.
 23. Is de logdatum van je partner dan ook 2 dagen later :-).
 24. Tja hier in de buurt is ook zo'n stel. Die loggen door heel Nederland continu met 2 dagen verschil, alsof dat minder opvalt. Het handschrift in het boekje is voor beide teams natuurlijk wel steeds hetzelfde :-)
 25. Ik neem aan dat je deze: GC2102W bedoelt. En in de tekst staat: Om deze cache te kunnen vinden, zul je eerst een bestand met daarin een lijst van al je 36 gevonden caches, 1 per vak, op moeten sturen, waarmee het bewijs geleverd kan worden dat je aan de Challenge voldaan hebt. Graag geen My Finds queries, want deze kunnen vrij groot zijn en bevatten veel overbodige informatie die niet nodig is om de Challenge te kunnen bewijzen. Een GPX bestand heeft de voorkeur, maar .LOC bestanden mogen ook. Je kunt het bestand mailen naar: top25challengezh@gmail.com De voorwaarden zijn wat mij betreft duidelijk omschreven
×
×
 • Nieuwe aanmaken...