Spring naar bijdragen

Ik Wil Me Even Voorstellen En Direct Afmelden


Aanbevolen berichten

Geocaching leek me een leuke hobby. Uiteraard ben ik begonnen met me inlezen op geocaching.com en heb ik op dit forum enige tijd wat draadjes gevolgd. De algehele indruk die ik er aan overhield was niet heel erg positief. Vandaag was de dag dat ik mijn eerste twee caches ging zoeken. Het werd een uitermate negatieve ervaring Hieronder de tekst van mijn logs, beter kan ik het niet verwoorden.

 

GC62CA2: Dit zou mijn eerste cache worden. De plaats die volgens de coördinaten de juiste moet zijn stond geheel onder water en volgens de laatste logjes klopt er volgens anderen wel meer niet. Ene BennieBouwens logt hier op internet zonder het fysieke logboek te tekenen. De cache eigenaar dient op dit soort zaken toch actie te ondernemen?
Mijn tweede ervaring van de dag met GC5EGRT was al net zo negatief. Ik houd Geocaching voor gezien.

 

GC5EGRT: Dit zou mijn tweede cache gaan worden en helaas niet gevonden. Nu ik de logjes wat beter lees begrijp ik waarom. Ik dacht dat de cache eigenaar actie dient te ondernemen bij dit soort berichten. Ook weer een "gevonden" log van ene BennieBouwens (ook al bij GC62CA2) terwijl hij zelf schrijft dat hij hem niet vond. Hierop toezien is toch ook een taak van de cache eigenaar?

Eerst bij bij GC62CA2 en nu bij deze een negatieve ervaring doen mij besluiten om maar direct met Geocaching te stoppen.

 

Uit allerlei draadjes op dit forum blijkt dat bovengenoemde kritiek schering en inslag is geworden. Cachers die maar wat aan kloten en cache eigenaars die gewoon maar helemaal niks doen. Tel hierbij op dat ik het bijzonder vreemd vind dat er zoveel cache eigenaren zijn die vinden dat hun caches alleen gevonden mogen worden door premium members. Hoezo mogen zij uitmaken of ik moet gaan betalen voor extra functionaliteit die ik helemaal niet nodig heb?

 

Kijk, ik snap ook wel dat er nog heel erg veel andere caches en cache eigenaren zijn maar ik ben er direct helemaal klaar mee en heb mijn account bij geocaching.com gedeactiveerd.

Veel plezier nog met jullie hobby!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

In ieder geval iemand die met het verkeerde been uit bed is gestapt in 2018.

 

Tenzij dit een alter ego is van Barny die een minder kritische legger wilt aanpakken.

Maar dat zou ik dan directer aanpakken en de CO aanspreken in plaats van een negatief getint stukje op het forum.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tja deze Betty wil zonder al te veel moeite caches vinden en natuurlijk gratis! Dat er veel mis is met het huidige geocachen staat buiten kijf. Maar not founds zijn er altijd geweest en dat sommigen maar wat raak loggen is ook niet nieuw.Met een beetje moeite vind je echt wel leuke caches. Ik denk dat er niet dat er heel veel verloren gaat aan deze deelnemer.

  • Top! 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat er veel mis is op GC dat weet iedereen maar er mag vooral niet over gepraat of geschreven worden.

 

Wat is er mis met gratis cachen? Er zijn ook gratis alternatieven maar dat is net niet goed genoeg blijkbaar voor een gemiddelde GC cacher.

  • Top! 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

....ik snap ook wel dat er nog heel erg veel andere caches en cache eigenaren zijn maar ik ben er direct helemaal klaar mee......

De meeste Geocachers die ik ken, hebben deze hobby om te onthaasten, om buitenhuis te zijn en om b.v. mooie plekjes te ontdekken. Omdat gelukkig ( ! ) niet iedereen hetzelfde leuk en mooi vindt, kan dat soms persoonlijk wel eens tegenvallen. En.....natuurlijk gaat er ook wel eens wat fout, maar maak je dan vooral niet druk. Dan heb je in ieder geval 2 van de 3 vinkjes kunnen zetten.

 

EN..........zowel het Geocachen als het onthaasten moet geleerd worden.

 

 

Ps. 'Betty luves Barny' of Barney?

bewerkt door Linkalovers
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Betty, je schreef: "Uiteraard ben ik begonnen met me inlezen op geocaching.com en heb ik op dit forum enige tijd wat draadjes gevolgd. De algehele indruk die ik er aan overhield was niet heel erg positief."

Dan had je inmiddels moeten begrijpen welke geocaches de moeite waar zijn. Maar nee, ook jij wilt snel puntjes scoren. Valse start.

Als je geen fakefiguur bent, dan wil ik je met alle plezier enthousiast maken voor geocachen zoals het is bedoeld.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Erg leuk draadje zo met het nieuwe jaar :)

 

zelf heb ik de indruk dat ze er meer heeft gedaan

 

waarom heb ik toch de hele tijd het liedje LOLA in mijn hoofd

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik snap Betty wel; een spannende nieuwe hobby waarbij je met hightech apparatuur avonturen beleeft in de bossen en velden.

Struinen door de natuur op zoek naar ingewikkeld verstopte schatkisten vol met interessante goodies en reizende coins.

 

En dan ga je een keer op pad in je eigen dorp (eerste keer, he, dan begin je dicht bij huis) en dan moet je om de 161 meter bukken om een vies fotokokertje op te rapen op de plaatselijke hondenuitlaatplaats met een tot snot vergaan logrolletje.

Eenmaal thuis ga je je weer verder verdiepen in het spel; er moet toch meer zijn.

Gelukkig kom je toch weer interessante dingen tegen: je kunt woodies sparen (afgekeurde damschijven) en die bewaren in een lijstje van Ikea!

En je kunt op FTF jacht gaan; midden in de nacht in een woonwijk met 60 man door de verkeerde voortuin ploegen.

En je blijkt ook je eigen goodies te kunnen maken (dan kun je je andere hobby, punniken, mooi combineren met geocachen!)

En als kers op de appelmoes: je kunt lid worden van de grootste en leukste geocaching FB groep van Nederland!

 

Ik zou ook onmiddellijk me weer afmelden bij .com.

Antarctica

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...