Spring naar bijdragen

zoekbaars

Leden
 • Aantal bijdragen

  215
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Alles door zoekbaars geplaatst

 1. helemaal gelukt en dus bedankt maar weer en tot een volgende keer.
 2. vraag over gps66st: als ik een geocache (via find-geocache-betreffende cache) heb gekozen zie ik op het scherm (ingesteld op kaart+kompas) de afstand en paarse route. (in dit geval 4,3 km) (zie foto gps66st-1) Als ik niet deze geocache wilt benaderen maar een waypoint (dat ik via ‘’mark’’ heb aangemaakt) En dat via find-waypoint-selecteer bijv. garage) (zie foto gps66st-2) Dan krijg ik nog steeds de eerder gekozen geocache in beeld en NIET het nieuw gekozen waypoint (garage) (zie foto gps66st-3 Ik wil dan graag de juiste afstand op het scherm krijgen. (dus zowel de kaart met paarse route als de juiste afstand tot het gekozen waypoint (en NIET de eerder gekozen geocache)
 3. zoekbaars

  Google Earth

  helaas bij mij hetzelfde probleem (windows10), maar heb hiervoor nog geen oplossing.
 4. enne Barry loves Betty and Barney and Barny as well.
 5. merk ook (met IE11 - windows10) dat bij gc.com wel erg lang duurt voordat de cache gegevens in beeld komen. Het draaiende cirkeltje draait wel erg lang. Overigens is hierover al een ''draadje'' geopend, maar kan hem niet zo snel op het forum vinden.
 6. zoekbaars

  Google Earth

  StefandD: dank voor je reactie, ga het uitproberen. Het bijzondere is dat het probleem zich op mijn laptop met Vista niet voordoet.
 7. zoekbaars

  Google Earth

  Weet iemand hoe het komt dat op mijn pc ( windows10) bij Google Earth de 3D-viewer regelmatig vastloopt. Vooral wanneer ik, na het ingeven van een coördinaat inzoom of een foto aanklik en de kaart wil verschuiven. Ik moet dat steeds weer opnieuw Google earth starten om de zaak weer in beweging te krijgen. En kan iemand mij vertellen hoe ik dat ''freezen'' kan voorkomen.
 8. yes, ze zijn weer in de lucht. Blijkbaar klein akkefietje daar in the States
 9. vandaag 13-3-2017 om 11:14 uur kom ik niet op geocaching.com. Melding: 500 Server Error. Hebben anderen hier ook last van ?? Of ligt het probleem hier in Castricum bij Ziggo
 10. Ik wist wel dat je ergens in de ban gedaan was, maar had niet begrepen dat je als een soort van Fenix weer opgestaan bent en onder een andere naam weer in het leven staat. Vandaar dat ik Barny als deelnemer aan dit event gemist heb. Wat de oude koek betreft; je op- en aanmerkingen op de Hollandse reviewers, het klootjes-volk (de meeste geocachers vallen volgens jouw begrippen daaronder, alhoewel jij vast wel andere woorden gebruikt) en de Grondspeakers komen mij de laatste jaren steeds weer bekend voor. Wat dat betreft lijkt je wel op de good-old Heintje Davids. Ik heb overigens nog steeds goede hoop, dat jij al jouw ervaringen en voortdurende commentaar eens kunt en wilt omzetten in hartelijke aanbevelingen. We kunnen daar vast wel ons voordeel uit halen. Zoals ook jou bekend zal zijn: ''elk nadeel heb ook zijn voordeel''.
 11. Barny ik mis je ''attended'' log bij dit event. Heb je al jouw informatie en dus bekende mening tijdens deze bijeenkomst verzameld of is het toch weer oude Barny-koek?
 12. @brouwertjes: Het is moeilijk iemand die een afwijkende mening is toegedaan voor een verstandig mens te houden. Er bestaan geen perfecte mensen, wel perfecte bedoelingen. En dat zie ik toch echt wel terug in onze NL-reviewers, ook al ben ik het soms (in afwijzing van een door mij ingediende cache) niet altijd met hen eens. Het is altijd waard om opnieuw te beginnen.
 13. dus betekent dat dat jullie je kans voorbij hebben laten gaan ?
 14. wellicht kunnen de 3 of 4 eeuwig-mopperende betweters, oude stompers (of afgestompte toppers) van dit forum met hun ervaringen en meningen middels het verkrijgen van het NL-reviewerschap onze geocacherswereld verbeteren. Woorden spreken boekdelen, nu de daden nog.
 15. Had dit probleem ook met m'n 6oot, Caches wel te zien in basecamp, maar niet de caches in het gps-ding. De betreffende caches lagen allemaal verder weg dan 250km. En jawel, eenmaal binnen die grens kwamen ze tevoorschijn. Verwarrend van deze garmin dus.
 16. zoekbaars

  Script

  is dit probleem veroorzaakt door de eigen computer of door de internetbrowser of heeft gc.com weer iets aangepast en moet het bij groundspeak opgelost worden. Ik wil voorkomen dat ik allerhande extra's moet installeren als zich verbindingsproblemen voordoen.
 17. Ik heb ook met heel veel plezier de Spoilers gelezen (en nu nog bewaard). Vooral de GSAK bijdragen heb ik zeer gewaardeerd. Jammer dat Spoiler nu historie is.
 18. Daar lag het vast aan, eerder op de dag al heel veel api's gebruikt. Vandaag weer ''alles'' normaal (op dit gebied dan)
 19. dank, bij mij (Ziggo, zowel G-chrome als IE10) komt het zoek deel niet verder na ingave van de GC-code, krijg melding: herkent de code niet. De andere zoekfuncties via de 3 plaatjes doen het wel. Vreemd.
 20. op gc.com geen vervolg op zoekfunctie na intikken van geldige Gc-code. Anderen hier vandaag en op dit moment ook last van ?
 21. Wat heeft de reviewer hier nu weer mee te maken. Het wordt weer het inmiddels al over bekende verhaal van zeuren en afgeven op reviewers. Odlaniger heeft het toch over ZIJN eerste ervaring. En als je zo'n eerste keer niet onder begeleiding van the old school (regelmatig hier op het forum met al hun commentaar op de nieuwelingen te volgen) aan het cachen gaat, volg je vaak het pijltje. Eerst na zo'n ervaring van vallen en opstaan let je wel beter op en oriënteer je je ook in de omgeving zelf.
 22. ik kreeg eerder onderstaand bericht van ''Kalkendotters'' En na uitvoeren werkt het weer prima. ''Vanaf nu vervalt elke twee maanden het api-token, Je moet dus in het GSAK menu kiezen voor ''aanvraag nieuw api-token (oid) en dan kun je weer twee maanden toe''
 23. Peetee bedankt, ga je advies opvolgen. Dank en groet,
 24. Vandaag is gc.com op mijn desktop wel erg traag. Ligt dat aan mij of hebben anderen hier ook last. Is HQ soms bezig iedereen persoonlijk een Souvenir wegens de afgelopen events (in het kader van WWFM XII) aan het uitdelen? Ook op Google earth komen de caches niet te voorschijn. (rood kruis door de KML)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...