Spring naar bijdragen

Annenaud

Leden
 • Aantal bijdragen

  33
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Annenaud

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 10/26/1981

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Huawei
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2015
 • Lengtegraad
  3.58859
 • Breedtegraad
  51.41438
 • Twitter
  @ZeelandIrma

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Dreischor
 • Interesse
  Naast geocachen, genealogie, lezen, puzzelen, creatief bezig wezen met van alles, luisteren (soms kijken) van voetbal (Feyenoord)

Recente profielbezoeken

222 profielweergaven
 1. Annenaud

  Het blijft uitkijken met loslopend vee!

  Een stier die zijn dag niet heeft moet afgemaakt worden, maar als wij onze dag niet hebben moet iedereen dat maar accepteren.. Vind het sneu dat een beest wat geen weerwoord kan geven op moet draaien voor iets waar een mens misschien zelf wel verantwoordelijk voor is.
 2. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Thanks Twin Peaks. De gps staat nu hoe ik m wil hebben!
 3. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Heeft iemand nog een tip voor het draaien van de kaart op de gps? Het noorden wijst nu naar de toetsen, maar ik vind het prettiger als het noorden en zuiden omgedraaid worden.
 4. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Wow petje af voor zoonlief Admiral Basman. Ik ga mijn gps ook steeds beter onder de knie krijgen moet ik zeggen.
 5. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  En hoe kan ik dat aangeven dan? Mijn GPS staat zo ingesteld dat zodra ik op 15 mtr van een cache vandaan sta een melding krijg.
 6. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Nee, ik gebruik geen gsak. Ben al blij dat ik kan cachen met mijn gps en telefoon. Misschien wordt het dan toch een keertje tijd iemand in de buurt op te zoeken die me kan helpen met het juiste en voor mij meest handige programma om gps en pc te combineren.
 7. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Nog een vraagje. Van de zomer gaan we naar Mierlo op vakantie. Ik overweeg om mijn gps mee te nemen. Nu zijn daar nog best wel wat puzzel caches. Jullie zetten deze puzzelcaches gewoon in de gps, maar het juiste coördinaat voer je in bij waypoint? Cachen jullie met het kaartje in jullie beeldscherm of de cachelijst? Ik neem aan dat als je met het kaartje cachet het toegevoegde waypoint in je scherm komt te staan. Hoe zit dat dan als je met de cachelijst cachet? Kun je dan een melding krijgen als je bij een toegevoegd waypoint in de buurt komt? Cachelijst = Lijst van de caches die in je gps staan met de afstand erachter.
 8. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  http://www.ontrack.nl/Uploads/2013/4/H16%20Vantagepoint.pdf Op deze site staat wat tekst en uitleg over het gebruik van vantage point.
 9. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Staat bij instellingen, navigatie, coordinaat type op graad/minuut? En map datum op wgs84? Ik was met een multi bezig waarbij ik het volgende waypoint invoerde, toen ik daar echter naar toe wou lopen gaf hij aan dat dat 38 km van het punt waar ik stond vandaan was, terwijl het veel en veel dichterbij was. Ik heb toen aan iemand de vraag gesteld waar dat aan kon liggen en hij gaf me bovenstaand antwoord. Is het misschien dat je eerst de waypoints moet verwijderen voordat je de cache wist?
 10. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Die heb ik wel maar idd nog niet geactiveerd. Daar wou ik nog even mee wachten tot het wat beter weer is. maar het is ook handig om te weten voor na het premium ;-)
 11. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Is er iemand die net als ik geen premium heeft en het wel voor elkaar krijgt om meerdere caches te selecteren op de gc.com site, te downloaden en ze vervolgens op de gps te krijgen? Selecteren en downloaden lukt, maar het .loc bestand op de gps krijgen daar gaat nog wat fout. Ik ben ook met vantage point aan het stoeien geweest maar dat lukt ook nog niet zo. Als ik bijvoorbeeld richting ouddorp ga, krijg ik maar een 8-tal caches (enkel tradi's) terwijl er veel meer zitten waaronder mysteries en multi's.
 12. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Fijn dat dat ook kan zonder premium. Twin Peaks, ik zal eens op het gemakje naar dat vantage point kijken.
 13. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Ik heb nog 2 vragen in elk geval: 1. Hoe krijg ik meerdere caches te gelijk in mijn gps? Ben geen premium. Als ik alle caches van een pagina aanvink op geocaching.com, klik op download (nadat ik de code heb ingegeven) komt er bij mijn downloads het bestandje geocaching.loc. Hier kom ik niet verder mee als ik deze in mijn gps zet. 2. Van de zomer hoop ik het rondje Ouddorp per fiets te gaan doen. Bestaat er een mogelijkheid dat ik een seintje krijg dat ik in de buurt van een cache ben zonder dat ik continu op mijn gps moet kijken? Alvast weer bedankt voor jullie hulp!
 14. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Ik zat net ook even bij mijn instellingen te kijken en ik heb precies dezelfde gegevens als explorist aangeeft. Twin Peaks wat houdt dat basecamp in? Als ik die firmware 1.59 erop zet heeft dat geen invloed op de handmatig ingevoerde waypoints? Nog gelijk een andere vraag hebben jullie info over eigenaar ingevoerd op jullie gps?
 15. Annenaud

  Magellan Explorist 110

  Dank je wel voor deze uitleg. Zo stond ik dus laatst met mijn zwager in Zierikzee, we gingen daar de multi Betje Does doen. Ik had mijn gps mee om deze eens uit te proberen. Bij het 1e punt gaf hij netjes aan dat we er 15 mtr van vandaan waren. Het volgende waypoints handmatig ingevoerd en daar waren we opeens 38 km van vandaan... Bleek dat er iets niet goed stond in de instellingen. Als ik het goed begrijp maak je dus eigenlijk altijd een soort van route.. Eerst naar wp1, dan naar wp2 etc..
×