Spring naar bijdragen

Annenaud

Leden
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Annenaud geplaatst

 1. Annenaud

  Te koop 20x Garmin eTrex 10

  Zit er een handleiding bij??
 2. Een stier die zijn dag niet heeft moet afgemaakt worden, maar als wij onze dag niet hebben moet iedereen dat maar accepteren.. Vind het sneu dat een beest wat geen weerwoord kan geven op moet draaien voor iets waar een mens misschien zelf wel verantwoordelijk voor is.
 3. Teamdanhoff, wat dat betreft mag ik niet klagen over de gps van mijn Huawei. Het plaats bepalen zodra je de gps aanzet kan even (tja was is even.. heb je geduld dan is even niet lang, maar ben je net als ik ongeduldig lijkt het niet op te schieten) duren, maar verder doet ie t gewoon goed. Ook in bebost gebied kun je er mee uit de voeten. Naar mijn idee werkt het plaats bepalen het best als je even blijft staan en niet al gaat lopen.
 4. Sinds juli vorig jaar heb ik het geocachen ontdekt. De eerste caches bij ons in het dorp heb ik gevonden aan de hand van de info bij de betreffende cache, google maps en het (her)kennen van de omgeving. In augustus heb ik een Huawei aangeschaft en deze bevalt prima. Je moet soms misschien even wachten tot je verbinding hebt met de juiste satellieten om je plaats te bepalen, maar verder heb ik eigenlijk geen klagen. Behalve dan als je in het bos loopt en je bereik is wat minder dan is je batterij wat sneller leeg. Ondanks dat ik best tevreden ben met mijn smartphone, zit ik er toch over te twijfelen of ik inderdaad geen gps (erbij) neem. De reden is toch de batterij duur en ik denk dat een gps toch wat beter bestand is tegen de diverse weersomstandigheden. Maar goed als beginnende cacher kom ik maar net kijken...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...