Spring naar bijdragen

jelleruben78

Leden
 • Aantal bijdragen

  70
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over jelleruben78

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 08/11/1978

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMap 64st

Contact Methods

 • Website URL
  http://travel.jrstudios.nl
 • ICQ
  0
 • Skype
  jelleruben

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  N53 12.062 E6 33.674
 • Interesse
  Geocachen, reizen, wandelen, fotograferen.
 1. jelleruben78

  "send To Gps" Werkt Niet

  Fijn om te horen dat het goed is gekomen.
 2. jelleruben78

  "send To Gps" Werkt Niet

  Dat is waar ja, dat is ook eigenlijk snel de redenen geweest voor om premium member te worden.
 3. jelleruben78

  "send To Gps" Werkt Niet

  Volgens mij id premium niet voor alle caches nodig.
 4. jelleruben78

  "send To Gps" Werkt Niet

  Ik weet niet of het uitmaakt, maar ben je wel ingelogd?
 5. jelleruben78

  "send To Gps" Werkt Niet

  Wat ik had vernomen is dat de techniek achter "send to gps" verouderd is. En niet echt goed werkt. Bij mij deed hij het alleen nog maar met Windows 10 icm Internet Explorer 11. Ik heb me nu aangeleerd om de gpx files gewoon te downloaden, en via de verkenner op mijn GPS te zetten.
 6. jelleruben78

  Mijn Nwe Gebruikersnaam

  Het werkt allemaal, heel erg bedankt.
 7. jelleruben78

  Verwisselen En Rippen.

  Een premium only, zou inderdaad een goede manier zijn, om dit plundering en vernieling te voorkomen.
 8. jelleruben78

  "send To Gps" Werkt Niet

  Bedankt, bij mij werkt het bij Internet Explorer 11 ook (volgens mij verteld). Bij Chrome geeft hij inderdaad probleem met die plugin, heb hem paar keer proberen installeren. Maar niet echt resultaat. GPX downloaden in Chrome werk wel. En sinds gisteren ben ik ook ern PM. Om zo the Pocket Query te kunnen gebruiken.
 9. jelleruben78

  Logs Van Gps Naar Pc

  Off topic Veel mensen kunnen dus gewoon veel met de telefoon doen, naast appen, chatten dus ook gewoon loggen. Moet geen probleem zijn. Ieder zijn/haar wens en werkwijze niets mis mee. On topic Sinds dat je niet meer kan loggen, weet je misschien iets dat je hebt veranderd? dat je bepaald instellingen heb veranderd, of dat je ergens een update hebt gedaan van iets wat nu in de weg kan zitten.
 10. jelleruben78

  "send To Gps" Werkt Niet

  Heel erg bedankt voor deze ideeën. Zal eens kijken wat voor mij het beste gaat werken..
 11. jelleruben78

  "send To Gps" Werkt Niet

  Bedankt voor je reactie, ik was al bertje rond kijken naar topics. Maar vaak verkeerde trefwoord gebuikt. Eigenlijk wel jammer dat deze functie niet meer ondersteund word. Net alsof dat de mogelijkheid oud is of niet veilig is ofzo. Ben er achter gekomen, dat Chrome niet meer werkt, maar Internet Explorer 11 weer wel. Maar de vraag is dan ook hoe lang dat gaat duren.
 12. jelleruben78

  "send To Gps" Werkt Niet

  Hallo allemaal, Sinds kort ben ik in bezit van een GPSMAP64st, Ik zou nu ook graag verder met Geocaching bezig zijn. Echter als ik de optie "Send to GPS" van een cache wil gebruiken dan gebeurd er niets. Ik heb mijn GPS aangesloten op de pc. Mijn pc, Gamin Connect en Basecamp zien mijn GPSMAP64st wel. Vervolgens ga ik naar de geocachekaart en klik op een geocache die ik wil doen, en klik op "sent to gps" ik krijg netjes een dialoogvenster, waarbij ik akkoord met de voorwaarden moet gaan. en dan op submit moet klikken. En dan gebeurd er verder helemaal niets. Ben ik een stap vergeten, zodat de gegevens wel verzonden gaat worden? Hopelijk kan iemand mij op weg helpen.
 13. jelleruben78

  Weergeven in Google Earth

  Ja dat heb ik gemerkt, en ik zal denk ik meer gebruik maken van MapSource. Edit: Maar het KMZ file wat je dus kan downloaden, en in GE open. Komen dan de Coördinaten wel overeen met de echte locatie? OF is dat ook ongeveer?
 14. jelleruben78

  Weergeven in Google Earth

  Mmh dat is wel jammer... Ik heb ook het KMZ file gedownload, en die coördinaten van de caches in Google Earth komen ook niet echt overeen met de MapSource. Maar begrijp ik uit dat je dan toch het beste MapSource aan kan houden.
 15. jelleruben78

  Weergeven in Google Earth

  Hallo allemaal, Ik ben ook bezig om een route te maken in MapSource en wil deze goed in Foogle Earth tonen... Maar er gaat is iets niet goed.... dit wil ik plannen: Vervolgen ga ik te werk in MapSource en zet dit er neer: En helaas krijg ik dit in Google Earth te zien: Weet iemand wat ik fout doe?? Of is er een instelling wat niet goed staat?? Misschien dat in beide programma's gelijk moet staan. Het spoor loop in het water en op de ringweg en niet ernaast..
×