Spring naar bijdragen

jelleruben78

Leden
  • Aantal bijdragen

    70
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over jelleruben78

  • Verjaardag 11-08-1978

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin GPSMap 64st

Contact Methods

  • Website URL
    http://travel.jrstudios.nl
  • ICQ
    0
  • Skype
    jelleruben

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    N53 12.062 E6 33.674
  • Interesse
    Geocachen, reizen, wandelen, fotograferen.
  1. jelleruben78

    Mijn Nwe Gebruikersnaam

    Het werkt allemaal, heel erg bedankt.
  2. Een premium only, zou inderdaad een goede manier zijn, om dit plundering en vernieling te voorkomen.
  3. Off topic Veel mensen kunnen dus gewoon veel met de telefoon doen, naast appen, chatten dus ook gewoon loggen. Moet geen probleem zijn. Ieder zijn/haar wens en werkwijze niets mis mee. On topic Sinds dat je niet meer kan loggen, weet je misschien iets dat je hebt veranderd? dat je bepaald instellingen heb veranderd, of dat je ergens een update hebt gedaan van iets wat nu in de weg kan zitten.
  4. Ja dat heb ik gemerkt, en ik zal denk ik meer gebruik maken van MapSource. Edit: Maar het KMZ file wat je dus kan downloaden, en in GE open. Komen dan de Coördinaten wel overeen met de echte locatie? OF is dat ook ongeveer?
  5. Mmh dat is wel jammer... Ik heb ook het KMZ file gedownload, en die coördinaten van de caches in Google Earth komen ook niet echt overeen met de MapSource. Maar begrijp ik uit dat je dan toch het beste MapSource aan kan houden.
  6. Hallo allemaal, Ik ben ook bezig om een route te maken in MapSource en wil deze goed in Foogle Earth tonen... Maar er gaat is iets niet goed.... dit wil ik plannen: Vervolgen ga ik te werk in MapSource en zet dit er neer: En helaas krijg ik dit in Google Earth te zien: Weet iemand wat ik fout doe?? Of is er een instelling wat niet goed staat?? Misschien dat in beide programma's gelijk moet staan. Het spoor loop in het water en op de ringweg en niet ernaast..
  7. Dit is een hele mooie pagina, en heb hem direct in mijn favorieten gezet.. Top
  8. Who bloed?? doe maar niet, neem wel een pen mee. Ja sorry ik kan soms wel een laffard zijn.....
  9. Nee dat is zo het is niet moeilijk, ik vindt ook gewoon dat je een pen op zak moet hebben... Één van de uitrustigen die je moet hebben, en waarschijnlijk ook de goedkoopste... Maar goed, ik denk ook wel de de gemiddelede cacher hetzelfde erover denkt.. Gewoon loggen
  10. Ik vind dat je mag loggen als je daadwerlijk het logboek getekend hebt. Er zijn hoge uitzonderingen. Als je geen schrijfware bij je hebt. Maar wel doormiddel van foto's kan bewijzen dat je erbent geweest.... Dan vindt ik dat je wel mag loggen... Alleen moet niet zo zien dat als de één de foto heeft dat hij/zij de foto naar iemand anders stuurd, zodat hij zij ook kan loggen dat zou niet eerlijk zijn.
  11. jelleruben78

    Infuusstandaard/prikstok

    Ik ben helaas te laat, wou bestellen maar,de advertentie al weg.
  12. jelleruben78

    Infuusstandaard/prikstok

    Dat is inderdaad een mooie prikstok... Mag ik zo brutaal zijn waar je zo iets kan kopen?
  13. jelleruben78

    Nieuwste caches

    En als ik het zelf goed heb, kan je ook ze zien op deze kaart
  14. mmh dat is inderdaad balen ja, ik was zelf ook wel een beetje nieuwsgierig. En heb (ook) op internet gekeken, maar bleek niet echt zomakkelijk te zijn als het is... Ik denk inderdaad dat je dan in de omgeving moet wonen/werken, zodat je de winkels en bedrijven ken.... Ik woon zelf in Groningen en dan ligt Zeeland niet bepaald naast de deur... Ik hoop voor je ouders dat ze wat zullen vinden.....
  15. Ja okay dat is waar maar soms wil je wel gauw antwoord hebben, ja en dan is de oplossing de vraag even posten... Maar goed, op de kaart staan ook grijze vlakjes wat beteken dat eigelijk? is dat een onbekende cache of iets anders?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...