Spring naar bijdragen

zoekbaars

Leden
 • Aantal bijdragen

  204
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over zoekbaars

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 12/25/1946

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSmap 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  juni 2007
 • Lengtegraad
  4.40789
 • Breedtegraad
  52.33299

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Castricum
 1. Ik Wil Me Even Voorstellen En Direct Afmelden

  daar komt vast kindje RAMBAM van/
 2. Ik Wil Me Even Voorstellen En Direct Afmelden

  enne Barry loves Betty and Barney and Barny as well.
 3. "send To Gps" Werkt Niet

  Voor mijn oregon 600t maak ik in gsak voor het overzetten van caches gebruik van de macro: GarminExport.gsk. Die zet ze dan over in gpx formaat (in plaats van de knop GPS-waypoints sturen die in dit geval dan .ggz formaat wordt). En mijn ervaring is dat ik in de Oregon niet alle caches kan vinden. En in gpx-formaat gelukkig wel.
 4. Lijsten Maken Op De Geocaching Site Werk Niet Meer.

  merk ook (met IE11 - windows10) dat bij gc.com wel erg lang duurt voordat de cache gegevens in beeld komen. Het draaiende cirkeltje draait wel erg lang. Overigens is hierover al een ''draadje'' geopend, maar kan hem niet zo snel op het forum vinden.
 5. Google Earth

  StefandD: dank voor je reactie, ga het uitproberen. Het bijzondere is dat het probleem zich op mijn laptop met Vista niet voordoet.
 6. Google Earth

  Weet iemand hoe het komt dat op mijn pc ( windows10) bij Google Earth de 3D-viewer regelmatig vastloopt. Vooral wanneer ik, na het ingeven van een coördinaat inzoom of een foto aanklik en de kaart wil verschuiven. Ik moet dat steeds weer opnieuw Google earth starten om de zaak weer in beweging te krijgen. En kan iemand mij vertellen hoe ik dat ''freezen'' kan voorkomen.
 7. Gc.com Doet Het Niet

  yes, ze zijn weer in de lucht. Blijkbaar klein akkefietje daar in the States
 8. Gc.com Doet Het Niet

  vandaag 13-3-2017 om 11:14 uur kom ik niet op geocaching.com. Melding: 500 Server Error. Hebben anderen hier ook last van ?? Of ligt het probleem hier in Castricum bij Ziggo
 9. Nieuwe Caches - Lange Wachttijden - Appeal Naar Gs

  Ik wist wel dat je ergens in de ban gedaan was, maar had niet begrepen dat je als een soort van Fenix weer opgestaan bent en onder een andere naam weer in het leven staat. Vandaar dat ik Barny als deelnemer aan dit event gemist heb. Wat de oude koek betreft; je op- en aanmerkingen op de Hollandse reviewers, het klootjes-volk (de meeste geocachers vallen volgens jouw begrippen daaronder, alhoewel jij vast wel andere woorden gebruikt) en de Grondspeakers komen mij de laatste jaren steeds weer bekend voor. Wat dat betreft lijkt je wel op de good-old Heintje Davids. Ik heb overigens nog steeds goede hoop, dat jij al jouw ervaringen en voortdurende commentaar eens kunt en wilt omzetten in hartelijke aanbevelingen. We kunnen daar vast wel ons voordeel uit halen. Zoals ook jou bekend zal zijn: ''elk nadeel heb ook zijn voordeel''.
 10. Nieuwe Caches - Lange Wachttijden - Appeal Naar Gs

  Barny ik mis je ''attended'' log bij dit event. Heb je al jouw informatie en dus bekende mening tijdens deze bijeenkomst verzameld of is het toch weer oude Barny-koek?
 11. Nieuwe Caches

  @brouwertjes: Het is moeilijk iemand die een afwijkende mening is toegedaan voor een verstandig mens te houden. Er bestaan geen perfecte mensen, wel perfecte bedoelingen. En dat zie ik toch echt wel terug in onze NL-reviewers, ook al ben ik het soms (in afwijzing van een door mij ingediende cache) niet altijd met hen eens. Het is altijd waard om opnieuw te beginnen.
 12. Nieuwe Caches

  dus betekent dat dat jullie je kans voorbij hebben laten gaan ?
 13. Nieuwe Caches

  wellicht kunnen de 3 of 4 eeuwig-mopperende betweters, oude stompers (of afgestompte toppers) van dit forum met hun ervaringen en meningen middels het verkrijgen van het NL-reviewerschap onze geocacherswereld verbeteren. Woorden spreken boekdelen, nu de daden nog.
 14. Oregon 600 Geocaches Usa Staan Niet Op De Gps

  Had dit probleem ook met m'n 6oot, Caches wel te zien in basecamp, maar niet de caches in het gps-ding. De betreffende caches lagen allemaal verder weg dan 250km. En jawel, eenmaal binnen die grens kwamen ze tevoorschijn. Verwarrend van deze garmin dus.
 15. Script

  is dit probleem veroorzaakt door de eigen computer of door de internetbrowser of heeft gc.com weer iets aangepast en moet het bij groundspeak opgelost worden. Ik wil voorkomen dat ik allerhande extra's moet installeren als zich verbindingsproblemen voordoen.
×