Spring naar bijdragen

zoekbaars

Leden
 • Aantal bijdragen

  215
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over zoekbaars

 • Verjaardag 25-12-1946

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSmap 66st - Oregon 600t
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  juni 2007
 • Lengtegraad
  4.40789
 • Breedtegraad
  52.33299

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Castricum

Recente profielbezoeken

2472 profielweergaven
 1. helemaal gelukt en dus bedankt maar weer en tot een volgende keer.
 2. vraag over gps66st: als ik een geocache (via find-geocache-betreffende cache) heb gekozen zie ik op het scherm (ingesteld op kaart+kompas) de afstand en paarse route. (in dit geval 4,3 km) (zie foto gps66st-1) Als ik niet deze geocache wilt benaderen maar een waypoint (dat ik via ‘’mark’’ heb aangemaakt) En dat via find-waypoint-selecteer bijv. garage) (zie foto gps66st-2) Dan krijg ik nog steeds de eerder gekozen geocache in beeld en NIET het nieuw gekozen waypoint (garage) (zie foto gps66st-3 Ik wil dan graag de juiste afstand op het scherm krijgen. (dus zowel de kaart met paarse route als de juiste afstand tot het gekozen waypoint (en NIET de eerder gekozen geocache)
 3. zoekbaars

  Google Earth

  helaas bij mij hetzelfde probleem (windows10), maar heb hiervoor nog geen oplossing.
 4. enne Barry loves Betty and Barney and Barny as well.
 5. merk ook (met IE11 - windows10) dat bij gc.com wel erg lang duurt voordat de cache gegevens in beeld komen. Het draaiende cirkeltje draait wel erg lang. Overigens is hierover al een ''draadje'' geopend, maar kan hem niet zo snel op het forum vinden.
 6. zoekbaars

  Google Earth

  StefandD: dank voor je reactie, ga het uitproberen. Het bijzondere is dat het probleem zich op mijn laptop met Vista niet voordoet.
 7. zoekbaars

  Google Earth

  Weet iemand hoe het komt dat op mijn pc ( windows10) bij Google Earth de 3D-viewer regelmatig vastloopt. Vooral wanneer ik, na het ingeven van een coördinaat inzoom of een foto aanklik en de kaart wil verschuiven. Ik moet dat steeds weer opnieuw Google earth starten om de zaak weer in beweging te krijgen. En kan iemand mij vertellen hoe ik dat ''freezen'' kan voorkomen.
 8. yes, ze zijn weer in de lucht. Blijkbaar klein akkefietje daar in the States
 9. vandaag 13-3-2017 om 11:14 uur kom ik niet op geocaching.com. Melding: 500 Server Error. Hebben anderen hier ook last van ?? Of ligt het probleem hier in Castricum bij Ziggo
 10. Ik wist wel dat je ergens in de ban gedaan was, maar had niet begrepen dat je als een soort van Fenix weer opgestaan bent en onder een andere naam weer in het leven staat. Vandaar dat ik Barny als deelnemer aan dit event gemist heb. Wat de oude koek betreft; je op- en aanmerkingen op de Hollandse reviewers, het klootjes-volk (de meeste geocachers vallen volgens jouw begrippen daaronder, alhoewel jij vast wel andere woorden gebruikt) en de Grondspeakers komen mij de laatste jaren steeds weer bekend voor. Wat dat betreft lijkt je wel op de good-old Heintje Davids. Ik heb overigens nog steeds goede hoop, dat jij al jouw ervaringen en voortdurende commentaar eens kunt en wilt omzetten in hartelijke aanbevelingen. We kunnen daar vast wel ons voordeel uit halen. Zoals ook jou bekend zal zijn: ''elk nadeel heb ook zijn voordeel''.
 11. Barny ik mis je ''attended'' log bij dit event. Heb je al jouw informatie en dus bekende mening tijdens deze bijeenkomst verzameld of is het toch weer oude Barny-koek?
 12. @brouwertjes: Het is moeilijk iemand die een afwijkende mening is toegedaan voor een verstandig mens te houden. Er bestaan geen perfecte mensen, wel perfecte bedoelingen. En dat zie ik toch echt wel terug in onze NL-reviewers, ook al ben ik het soms (in afwijzing van een door mij ingediende cache) niet altijd met hen eens. Het is altijd waard om opnieuw te beginnen.
 13. dus betekent dat dat jullie je kans voorbij hebben laten gaan ?
 14. wellicht kunnen de 3 of 4 eeuwig-mopperende betweters, oude stompers (of afgestompte toppers) van dit forum met hun ervaringen en meningen middels het verkrijgen van het NL-reviewerschap onze geocacherswereld verbeteren. Woorden spreken boekdelen, nu de daden nog.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...