Spring naar bijdragen

Kruimeldief En Kralenfee Bedankt!


Lepman

Aanbevolen berichten

ReizenReizen

Ik had het op Twitter al gezegd , maar zal het voor de volledigheid nog eens zeggen . Kruimeldief en Kralenfee bedankt voor het reviewen van ontzettend veel caches in nederland. Waardoor wij toch maar mooi onze hobby hebben kunnen beoefenen.

 

Thanks For The Review

TFTR

FamVogel

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Evert en Frouwke, ik hoop dat jullie hier stiekum nu toch aan het meelezen zijn anders zit ik dit voor niets te schrijven.

 

Een Kruimeldief en wat voor een. Een bezige bij die er vele uren voor overhad om andere mensen de kans te geven om te cachen. Alle caches werden met een kracht van een Nilfisk stofzuiger behandeld en zo was in een mum van tijd de reviewers lijst weer leeg.

Daar zijn heel was espresso kopjes voor nodig geweest. Laten we zeggen een 2-tal bakjes per cache. Ik weet hoe die Kruimeldief ze naar binnen slurpt, je kunt er niet tegen kijken. Dan met laten we even afronden 15000 caches dan zijn dat 30000 kopjes espresso. In een kopje zit 30 ml koffie en dat komt dan neer op 900 liter koffie. hmmm, je hebt er wel heel veel voor over.

 

En dan vergeet ik Frouwke natuurlijk die er om denkt dat Kruimel zijn espresso op tijd krijgt.

Maar daar doe ik Frouwke echt mee te kort. Als je denkt dat ze alleen dat doet dan zit er nog een draai om je oren te wachten.

Frouwke is oprecht geinteresseerd in de mensen om haar heen, dus de term Fee is zeker op haar van toepassing. En dan die kralen, ik loop nog steeds met twee in mijn bodywarmer, je weet immers maar nooit.

 

Laat even weten hoe het gaat met jullie noodrantsoen, is er nog genoeg op voorraad? Alleen de ingewijden weten dit mooie verhaal en ooit zal het misschien nog wel in de openbaarheid komen. Wie weet gaat die cache er nu wel echt komen...

 

Heel veel plezier bij wat jullie nu gaan doen en we komen graag het noodrantsoen weer aanvullen, maar dan moet er wel gecached worden al is het maar om jullie score van dat jaar te verdubbelen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wij willen ook nog melden, dat wij het fijn vonden dat jullie er zoveel tijd in hebben gestoken al die jaren.

 

Mijn eerste contacten met Geoguy zijn al gelegd, maar ik vond het wel een beetje vreemd om geen Kruimeldief meer te zien staan bij onze laatste online gekomen cache.

 

Geniet van jullie vrije tijd, bedankt voor alles!

 

Groetjes MMGM

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Evert en Frouwke,

 

Bedankt voor jullie inzet al die jaren Het was en is heel erg gewaardeerd.

Hopelijk zien we jullie nu wat vaker in het veld en we komen jullie graag nog ergens tegen.

Veel plezier in jullie nieuwe tijdsbesteding, waarin naar ik aanneem ook de kleinkinderen worden betrokken. Opa en Oma Alle goeds en geluk van de wereld gewenst. :beerchug::thumbup: We zullen jullie werk wel missen :crybaby:

 

Grt. Tjitte & Wibbina

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...