Spring naar bijdragen

glennenmaik

Leden
 • Aantal bijdragen

  244
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door glennenmaik geplaatst

 1. Nu we bijna niet meer geocachen, behalve nog op vakantie, doen we een groot deel van onze collectie weg. Ik heb alles op de bekende MP website gezet en ook op Ebay. Groetjes, Marloes & Marco
 2. Bijna twee jaar geleden maakten we er een missie van om die caches in de buurt op te ruimen! Maar hoe kun je nu zien welke je kunt 'ophalen'? Heb nog leuke foto's van die 'redding' Gewapend met koevoet, plastic zakken en een schep gingen we de cache opgraven onder een omgevallen boom. Dat viel niet mee in het dode water... Marco heeft nog uren na het douchen gestonken! Vondst van de twee opgeruimde caches: 5 van de 6 coins/TB's die erin zouden zitten en een grote box. Met dank aan de geocachers die toen niets van zich hebben laten horen (en nu weer wel geocachen???) http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=geocaching003.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg833/scaled.php?server=833&filename=geocaching007.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg571/scaled.php?server=571&filename=geocaching005.jpg&res=landing
 3. Jeetje, kom je weer eens op het forum, lees je dit! Trieste gebeurtenis, vreselijk voor de zus die het moest aanschouwen. Wij willen dan ook alle nabestaanden van deze actieve geocacher veel sterkte wensen de komende tijd. Team Glenn en Maik; Marco & Marloes
 4. De-fam, StefanD en fotogravinnetje: THANKS!!!! het functioneert. Eerst heb ik alles gedaan volgens Stefans beschrijving. Daar zag ik dat ik de cartridge al in mijn telefoon had staan. Hoe? Volgens het knippen plakken ding van de-fam denk ik. Ik kon dat eerder niet controleren omdat ik dat van die massaopslag niet wist. Nu zocht de telefoon inderdaad naar de opslag op de SD kaart en leek het goed te gaan. Ik heb toen via de verkenner mijn map op de telefoon opgezocht en de download in de gewone WYG map gezet en niet nog eens in een submap (bij mij 'cache' en 'map'). Dan afgesloten en WYG opnieuw opgestart op de telefoon en voila ik zag hem! Ben superblij dat het is gelukt, nu nog even bekijken hoeveel batterij het vreet. Ik hoef nu niet om die wherigo te lopen op internet ingelogd te blijven toch? Echt mensen bedankt! Nu kan ik het dichtstbijzijnde puntje binnenkort gaan weghalen Loggen is een tweede...
 5. Dan kom ik dus niet in mijn telefoon... Ik ga even de kids halen van school, als iemand anders ook nog ervaring heeft met dit stomme apparaat dan lees ik het wel.
 6. Nee... ik snap er niks van... de app where you go heb ik dus, als ik daarop klik dan vraagt hij ook naer een file. Maar ik kan dus de transfer niet maken?
 7. Ik kan wel zien wat er op mijn telefon staat maar heb geen mapje met apps ofzo waar ik hem heen kan slepen...
 8. Vraag 1: Waar zet ik de gedownloade cartridge op mijn PC neer. Ik krijg namelijk een gwc bestand, maar kan dat niet openen??? Vraag 2: Hoe krijg ik hem in mijn telefoon dan?
 9. Ik kom er niet uit... Ik heb de where you go app op de telefoon staan, maar hoe download ik nu de cache daarin?
 10. Ik krijg maandag mijn nieuwe telefoontje binnen. Ik heb nu nog een ouderwets model Het zal dus allemaal even wennen zijn. Mijn vraag is: Kan ik er nu misschien ook wherigo's mee lopen? Heeft iemand hier al ervaring mee? Moet ik dan speciale apps downloaden of hoe en wat? Ik ben echt een telefoonleek dus weet het niet zo goed. Zou ook wel handig zijn om bijvoorbeeld een webcamcache ermee te kunnen doen. Kan dat ook? Help!???
 11. Hier ook slagletters te leen...
 12. Gemeenterace 2012

  1. Goedweerloper

   Goedweerloper

   Spannend! Nu nog een cache uitzoeken.

 13. Wij willen ook nog melden, dat wij het fijn vonden dat jullie er zoveel tijd in hebben gestoken al die jaren. Mijn eerste contacten met Geoguy zijn al gelegd, maar ik vond het wel een beetje vreemd om geen Kruimeldief meer te zien staan bij onze laatste online gekomen cache. Geniet van jullie vrije tijd, bedankt voor alles! Groetjes MMGM
 14. glennenmaik

  Challenges

  Wij hebben dit weekend 2 challenges gedaan. een waarvoor we wat meer werk hebben verzet door attributen mee te nemen in de auto om de foto extra leuk te maken. De andere 200 meter van huis in een speeltuin. Wat moet ik hier nu mee? Leuk om de teller op 2 te hebben, maar je kunt bij een ander de foto's niet zien in het profile, je kunt niet op de challenges klikken om te kijken wat een ander voor geks gedaan heeft. Moet ik het leuk vinden? Eerlijk gezegd vind ik het niet zo speciaal. Morgen gaan we in pijama iets doen en met een duif. Eens kijken of we er dan de lol van in kunnen zien.... Groetjes!
 15. Ja ik heb hetzelfde als Hiker. In het najaar ook al eens gehad toen alle caches nagelopen. Toen bleek er zelfs een cache uit 2008 ineens niet meer bij te staan. Maar ik ga echt niet alle 1040 caches nalopen hoor! Toch wel vreselijk stom dat je eigen cache op de kaart staat als not found...
 16. Ja hoor, het gebeurde nog niet zo lang geleden ook al eens (update geo-nl website?) en nu dus weer. Kijk je vandaag op de cachekaart van je omgeving staan er een hoop stippen bij die je al lang hebt gevonden!!! Zelfs je eigen caches. Moet ik nu weer alles gaan corrigeren net als de vorige keer? Ook de statistieken kloppen nu niet meer. Waar ligt dit aan, is het iets dat alleen ik heb, of???
 17. Wij willen graag een weekje naar Luxemburg met de kids (2 mei t/m 7/8 mei). Wie weet er een leuk pension of een appartementje? (stacaravan mag ook) In Duitsland hebben we al eens in een pension gelogeerd van cachers, dus nu leek het ons ook leuk om dit in Luxemburg te doen. Misschien zijn er mensen hier die dit al eens gedaan hebben en ons wat kunnen aanraden. Aan te raden caches zijn ook welkom (GC-nummers). Wij hebben geen klimuitrusting dus als het een pension is die geocachen met uitrusting aanbiedt voor gezinnen hebben wij grote oren! BEDANKT vast! (Ook als er bijvoorbeeld een stel is dat ook mee wil, dan kunnen we kijken naar een 6-persoons huisje?)
 18. Ik ben op een logrolletje van ons 2 namen tegengekomen. Beide hebben gelogd met dezelfde pen/handschrift en beide op 10-05-2009. Ik kan weinig van de log lezen en kan ze ook niet in de lijst van cachers vinden. Ze hebben niet gelogd op de cachepagina zelf. Hoe kom ik er toch achter wie dit zijn? de namen zijn iets van T.cpb en T. Batorros. ik denk dat T voor team staat... Kan iemand mij helpen met deze speurtocht?
 19. ik ben wel benieued geworden, wie zijn de genomineerden en wat is de uitkomst? (sorry heb geen zin om 11 pagina's door te bladeren en ik kom niet zo vaak op het forum)
 20. glennenmaik

  cache kaart u.k

  Wij gaan over een maand voor 3 weken naar Engeland. Weet iemand een goede up to date cache kaart van Engeland. Ik heb de linkjes in dit topic al geprobeerd, maar daar heb je vandaag de dag weinig aan.
 21. We lopen de afgelopen 2 weken ons al af te vragen wat dat 'regenachtige' geluid is in de bossen. Hoorden het in Duitsland voor het eerst, maar ook hier in Nederland. Nu ik weet wat het is, durf ik eigenlijk niet meer in de bossen te lopen. VIES! Jasses! Nee, ik sla even de boswandelingen over. Krijg als ik het lees al overal jeuk! Mijn ouders wonen aan de bosrand, die hebben elk jaar processierupsen daar. Jak!
 22. He verdikkeme, hij is van januari 2009!!! Maar meestal maak ik van mijn log wel toepasselijke werkjes. Cache was leuk, dan ook een leuke log! Ik ga niet terugzoeken hoor...
 23. Pfff wat een wedstrijd, ik weet allemaal niet meer wat ik log... Mag overigens een logje voor een TB ook?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...