Spring naar bijdragen

walking spirit

Leden
 • Aantal bijdragen

  573
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door walking spirit geplaatst

 1. walking spirit

  Challenges

  Ik heb ook ff een Challenge-vraagje: k heb er inmiddels verschillende gedaan. Kan dat ook terug vinden op mn profiel. Maar: enig idee waar ik mn eigen foto's daarvan terug kan vinden? Zoiets als bij t cachen "show log" is? Zoals ik t zie, kan dat alleen dmv domweg terug scrollen maar dat is wel erg omslachtig en hoe langer geleden, hoe langer zoeken
 2. Bedankt beiden voor jullie super inzet. Alle begrip voor jullie besluit. Jullie zijn toppers Hopelijk nog eens tot ziens.
 3. Gisteren geocaching topic op BBC. Kort maar vond het wel leuk. Hier de link: Mijn link naar BBC
 4. Ik heb hier onlangs ook topic over geopend: foto problemen
 5. Er is ook een Power Trail in Zweden. Maar Travel Wolf en ik hebben m niet gedaan. Puur omdat wij meer van de wandelingen zijn en niet achter elkaar alleen maar microotjes oppikken. Hadden er dus op dat moment geqwoon geen zin in.
 6. Nieuwe forum look: mooi

 7. walking spirit

  Gps Gezocht

  Je kan in ieder geval ook de "te koop" onderdeel hier op t forum in de gaten houden. Sukses.
 8. walking spirit

  Gezocht; Een Zoey

  Leuk te lezen dat mijn TB zo in de smaak valt. Ik kan jullie helaas niet aan een exemplaar of adres helpen maar zal mn ogen ook voor jullie open houden. Ik kan wel de tip van Travel Wolf geven, die hij ook op de cache pagina noemt: op de pier in Scheveningen staat een mega grijp-machine. En die bak ligt vol met Zoeys. Dus wellicht een grijp-gokje waard? Sukses met de speurtocht en nogmaals bedankt voor de leuke log en foto's van Zoey (en uiteraard ook nog de hartelijke felicitaties voor jullie speciale dag)
 9. Ik ontving mail vanwege mijn cache "Erwtje 185-Er was eens...". Deze is verschillende keren positief door beginnende cachers gelogd. Het is een mystery in 3 stappen. Eerst thuis een paar vragen over een leuk sprookje oplossen. Dan naar de lokatie die je hiervoor hebt gevonden. Ter plekke nog 2 stappen en als cache een micro (omdat dit kokertje van het SnertEvent is en ik deze ook in originele cache-grootte wilde houden) Wat mij betreft mag deze op de lijst. Evenals mijn cache "Met je hoofd in de wolken". Een foto tour door de binnenstad van Zwolle, waarbij je gevels moet herkennen en de foto's in de juiste volgorde moet plaatsen. GC1HT90: Erwtje 185: Er was eens... GC16HAD: Met je hoofd in de wolken
 10. Bij Acti*n ligt een grijpertje voor 1,99. Is wel een iets ander systeem (soort veer-systeem met noppen als grijpertjes) en geheel kun je dubbel vouwen om op te bergen.
 11. Yep, is weer in onderhoud. Net nu ik bezig was met wat achterstallig loggen en daarbij nog een fiks aantal foto's bij andere vakantie logs was vergeten te plaatsen en dat wilde bijwerken.
 12. walking spirit

  Foto's Geocaching

  Ik zal ook even snuffelen tussen mijn foto's. Gezien ik bij iedere log (incl TBs en coins) foto's plaats, staan er nogal wat kiekjes op mijn site.
 13. Heeee, zo te zien waren Travel Wolf en ik ook van de partij ... Leuke foto's !
 14. k Zie hier in iene mien noam veurbie goan. Dank joe wal, Zwiepjes, veur dizze complimentn. k Heb t loggie ok met veul plezier schreem. Ok al ging t niet helemoal van een leien dakkie. Moar jullie hadn de boel ok barre mooi veur mekoar doar. Toppie heur!
 15. Het was inderdaad een hele mooie eindstach, deze zal mij zeker lang bijblijven. Jammer dat zoiets niet kan blijven staan, maar ik denk dat hij dan snel weg of gesloopt was. Bedankt. Deze kon idd niet blijven staan maar heeft een goed nieuw adres gekregen. Voor diegene die m hebben gemist (foto genomen na het plaatsen in de avond vóór het event):
 16. Wij hebben erg veel positieve reakties op onze eindstash van "Rond de wereld in 12 vragen" gekregen. Helaas was deze alleen tijdens het SnertEvent in Sellingen te zien. Inmiddels is de complete grenspost vervangen door een munitiekistje en is er van al deze "drukte" dus niets meer te zien. grenspost
 17. Je kunt je daar ook aanmelden. Krijg je mail van elke nieuwe aanbieding . ...en heb mij idd ook aangemeld op die site. Toch leek me dit lampje wel handig voor het nacht-cachen. Kan wel wat nieuw en beter licht gebruiken (cache Waardeloos staat op agenda). Maar k blijf voor nu mn huidige zaklampje nog gebruiken. Ben benieuwd welke leuke aanbiedingen ik nu verder dagelijks van hun in mn mailbox krijg.
 18. Was idd een leuke aanbieding. Jammer dat ik het nu net lees Maar heb die site wel gelijk even bij mn favorieten gezet.
 19. Ik vind de winter wel wat hebben. lekker thermoskan met warme koffie/thee/chocolademelk mee. Koude vingers etc. Maar toch erg leuk. Ja, je kan de pech hebben dat je een kistje niet kunt lichten omdat het vast gevroren zit. Maar: that's nature Vooral in buitenland kan het even goede optie zijn om te checken of een cache ook in de winter te doen is. Zo stonden wij eens op de poolcirkel en bleek de cache onder een paar meter sneeuw te liggen (in juni). Een paar weken later verschenen de eerste logs van het jaar. We waren er dus domweg net even te vroeg. En dit soort dingen kun je daar in oa noord scandinavië ook tegen komen. Deze cacher heeft dan ook een DNF gelogd: ( log):
 20. Ik vind het een goede aktie. Ik vraag me alleen af, of je vantevoren ook kunt zien welk stukje je gaat sponseren. Ik zie wel dat je na aanmelding je stukje grond terug kunt zoeken. Maar kan dat ook vantevoren? Dit als je bijv juist een specifiek stukje grond zou willen kiezen?
 21. Bedankt voor de gezellige en mooie dag. Heb er erg van genoten en hoop dat het voor herhaling vatbaar zal zijn.
 22. walking spirit

  Prikstok

  k Heb mijn oprolbaar exemplaar destijds ook bij een dumpzaak gekocht en koste mij slechts 5 eurootjes Vervolgens waren ze daar super snel uitverkocht. Maar ik zou toch de leger-dumps proberen. Als je dus echt die oprolbare wilt hebben. Sukses!
 23. walking spirit

  Wat is het?

  Klinkt overtuigend. Kende het geluid zelf niet maar vond het wel erg mooi om naar te luisteren. Bedankt ProfX
 24. walking spirit

  Wat is het?

  Ik was een paar dagen geleden (10 mei) in de bossen bij Wezep voor cache GC1PCW7 ("Rondje Veluwe"). Daar hoorde ik vele vogels hun hoogste lied zingen. Daarbij hoorde ik een opvallend soort gezang, dat ik zelf nog nooit had gehoord. Ik heb er een geluidsopname van gemaakt en ben erg benieuwd of iemand mij kan vertellen om welke vogel het hier gaat. Je hoort het gezang duidelijk boven de rest uit komen en hij heeft verschillende "tonen". Wie-oh-wie? WELKE VOGEL HOOR JE HIER?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...