Spring naar bijdragen

Remunj

Leden
 • Aantal bijdragen

  1520
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Remunj

 • Verjaardag 13-03-1952

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  etrex vista cx, Oregon 400T Europe
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2 september 2006

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Roermond

Recente profielbezoeken

3416 profielweergaven
 1. Even nog een keer voor de duidelijkheid, ook kruimeldief werkt als vrijwilliger voor groundspeak dus als er iemand bijkomt zla deze persoon natuurlijk ook op dezelfde manier gaan werken zoals afgesproken met groundspeak. Wij als gc.nl of welke club dan ook hebben geen zeggenschap over deze aanstelling. JK ps aan allen.... graag dit draadje zuiver houden , heb je vragen hierover dan kun je mij een PM sturen of open een ander draadje. Dit draadje is puur bedoeld voor waar het Topic mee gestart is He, je bent lid van selectieteam, of mis ik iets?
 2. Ik weet niet of kruimel daar een stem in moet hebben, GS is volgens mij mans genoeg om te kunnen kiezen. Daarnaast denk ik ook dat een wat instelling best wel eens een positieve bijdrage kan zijn.
 3. Nee, maar houd niet van jokken. PS wil jij ff de mailadressen weghalen, heb ik net ook gedaan Lijkt mij wel beter
 4. Wat jammer dat de mede lezers nu niet kunnen zien dat je neus langer wordt. Datum: 7 februari 2010 21:39 Onderwerp: Re: Overleg 6 februari 2010 Aan: ReeJ <reej> Cc: Team De Zaanhoeve <infol>, "Anc(h)or" <anchor>, r.tuijte Hoi, ik zou zelfs die aankondiging door Kees laten doen. Nu ik jullie toch mail. Ik wil wel een Wave aanmaken totdat het gc.nl forumdeel er is. Kunnen we al vast wat bomen cq brainstormen. Raymond heeft al een Google Wave uitnodiging gehad. Hebben jullie ook interesse in Wave account? Maak dan even een gmail account aan en ik stuur je een uitnodiging.
 5. Heel simpel, je schreef dat je pas via Kees de uitnodiging voor wave ontvangen hebt, dat klopt dus niet, je hebt 7 februari al een mail gehad om het via wave te doen in afwachting van het gesloten forum deel. Dus het is zo simpel als wat.
 6. Nooit aangekomen, nooit verzonden .... is ook niet interessant meer. Het overleg is er nog steeds. Dus toch wat anders dan je schreef.
 7. En de mail an 7 februari met de uitnodiging voor wave is nooit aangekomen zeker?
 8. Was misschien wel zo gezond geweest.
 9. Ik snap echt niet, waarom jij je continue druk maakt, terwijl anderen (lees direct bij het overleg betrokkenen) dat blijkbaar niet doen. (tenzij je dat natuurlijk op uitdrukkelijk verzoek van Global doet) Ik snap ondertussen wel, dat wie er ook met welke antwoorden komt, jij altijd met vragen blijft zitten. Dat je kritisch bent, vind ik helemaal prima, maar soms heb ik moeite om het nog als een opbouwende bijdrage te zien. Wat ik uit het bericht van Atari lees (en dan doet het er weinig toe van wie het voorstel afkomstig was) is dat discussie op het subforum met leden die een ban hebben, op practische bezwaren stuit. Een en ander is softwarematig niet mogelijk. Dus wordt er gezocht naar alternatieve discussiemethoden en/of zijn die er deels al. Er worden dus geen partners buitengesloten, zoals ik het lees. Er moet alleen via andere kanalen worden overlegd. Dus: wat is nu nog het probleem? Relax man...laat het even betijen...wacht rustig de ontwikkelingen af. Ach druk om maken, ik stelde alleen wat vragen, daar is niets mis mee lijkt mij. En kritisch zijn is noot een slechte eigenschap geweest, soms zelfs een must. Van wie het voorstel afkomstig was, bleek achteraf een reden te zijn dat er problemen ontstonden om te kunnen meedoen aan het overleg. De vertegenwoordiger zal toch wel op de hoogte zijn dat een van de aanwezige niet op het forum van zijn site kan en of mag. Alleen dat al is een punt. De laatste verklaring is wel een heel stuk duidelijker dan de eerste, en daar kan ik best verder mee.
 10. Momenteel wordt er door de betrokken partijen gebruik gemaakt van google docs en google wave, hetgeen een prima alternatief is. Ook gezien het feit dat het door ons opengestelde subforum niet tot nauwelijks door de betrokken partijen gebruikt wordt. Het is alleen jammer dat het besluit om een deel van ons forum te gebruiken tot problemen, en daarmee ook tot speculaties en verkeerde suggesties, heeft geleid. Het betreurt ons als team dat we niet altijd duidelijk hebben kunnen reageren en wellicht naar de forumleden ook niet altijd even duidelijk zijn geweest. Wij zijn ons er van bewust dat hier ook voor ons een leerproces ligt. Daarbij moeten wij ons natuurlijk altijd afvragen: Wanneer geef je wel en wanneer niet openheid? Zit iedereen te wachten op openheid? Daarbij willen we geen zwarte pieten uitdelen. Er zijn fouten gemaakt, zowel op technisch als op organisatorisch gebied, maar we willen wel aangeven dat wij hier óók van leren. We hadden natuurlijk ook onze hoofden in het zand kunnen steken (zoals ons wel eens verweten wordt), maar dan was deze discussie er niet eens geweest. De reden dat we deze discussie al voeren, geeft mijns inziens aan dat we beslist open staan voor de input van onze forumleden. Er wordt niets weggemodereerd, omdat we ons de kritiek wel degelijk aantrekken. Hopelijk is dat in ieder geval voor iedereen op deze wijze duidelijk. Dit is in ieder geval een duidelijk verhaal. En leren doen we nog allemaal hoe oud we ook mogen zijn.
 11. Even een passage hieruit: Dat heeft niets te maken met ´indiskrediet brengen´, meer om het team aan te sporen om met een verklaring te komen. Als gc.nl direkt openheid van zaken had gegeven, dan was dat nooit gebeurd. Indianenverhalen komen pas in de wereld als er geheimzinnig wordt gedaan. Het is te hopen dat het team in het vervolg van het overleg wat meer transparant naar buiten gaat treden. Voor de rest klinkt de verklaring zeker bemoedigend. Juist, alleen of de verklaring bemoedigend is weet ik nog niet, moet nog wat antwoorden krijgen.
 12. Verklaring gelezen, maar blijf toch met wat vragen zitten. - Was de aanbieding om het overleg op gesloten subforum van gc.nl te doen, niet afkomstig van de gc.nl vertegenwoordiger (Geoman)? - Welke rechten krijg de Global vertegenwoordiger nu in het gesloten subforum (lees, of lees en schrijfrechten)? Bij alleen leesrechten wordt een partner gelijk buitengesloten.
 13. Oké, duidelijk. Daar zit ik dus helemaal fout. Mijn excuses! Ik heb mijn berichtje aangepast. Kan gebeuren, er zijn wel eens grotere foutjes gemaakt.
 14. Als men een koekje van eigen deeg wil geven is het ook van belang de gehele waarheid op tafel te leggen.
 15. Waarom denk je dat GS daar weer snel op terug kwam, de waarheid scheen toch wat anders te liggen dan eerst was gemeld door de persoon/personen. Waarom krijgt Underground nu dan wel dingen gedaan met GS die andere nooit wilde of niet nodig vonden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...