Spring naar bijdragen

zaanhoeve

Leden
 • Aantal bijdragen

  281
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

19 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Niet ingevuld
 1. veel sterkte en wijsheid toe gewenst als poetsman. Alleen jammer dat er geen tijd word gestoken in beloftes van 3 jaar geleden.
 2. Ik heb vrijdag eerst in zaandam een builoft en kom zaterdag naar huis wat 400 mtr van het event is. Dus ik ben er in de middag en lijkt me erg gezellig om na het laatste COME event al weer 2 jaar geleden samen een colatje te nuttigen.
 3. Als het alleen om punten gaat kun je beter Muzzee cachen gaan doen. De stickers hangen meestal op oog hoogte. tevens kun je trails lopen van een honderd stuks per trail. Maar even ontopic hoe kan je z´n Db alleen door ruil handel up to date houden als iedereen die er aan me doet eerst die 19k caches gaat lopen die er al in zitten?
 4. toch weer jammer.iedereen kent het fenomeen, vele doen het. Zoveel verschillende CC databases. waarom niet samenvoegen online plaatsen en een linkje. Ik voorzie al een hoop commentaar en CO die dreigen hun cache offline te halen. Is dat niet het paard achter de kar spannen. Je cache staat vast al in een CCD en word dus al regematig vermaakt tot opraper.
 5. @ de kikkers: Het gaat ook niet om het TFTC. Ik denk dat je die bij ons hooguit vind als statement dat de cache niks is. Mij gaat het er om dat er mensen zijn die zonder dat er log eisen gesteld mogen worden, eisen dat je moet loggen met een " verslag" en anders word je log verwijderd. Dat gaat mij te ver.
 6. De guidelines worden gebruikt om het spel te struren. Zo staat daar ook dat logvoorwaarden niet mogen. Door die guidelines zjn die ook allemaal verdwenen bij caches. Dus ze heten guidelines maar kunnen gezien worden als regels. Deze cacheclown heeft geen lijstje nodig. Ik let zelf wel op en als een ander het wel accepteert vind ik dat prima. Tevens zijn er nog wel een aantal caches waar wel onze naam op de logrol staat maar die wij niet gelogd hebben. Het gaat er mij om dat iemand guidelines wilt opleggen omdat hij/zij vind dat hij/zij verdient heeft voor het leggen van een cache, terwijl dit niet in de guidelines staat. De een houd van rood de ander van groen. De een houd van strooi kokers de ander van misterys. De een schrijft graag lange logs de ander gaat graag alleen buiten zoeken. Iemand kan nog zo zijn best gedaan hebben om een cache te maken omdat hij/zij dat zooooo mooi vind. Dan zijn er nog steeds mensen die het helemaal niks vinden. Dan kun je hem natuurlijk niet doen, maar als je er toch langs komt waarom zou je hem dan niet loggen?
 7. enige wat ik in het geest van het vind : iemand verstopt een waterdichte kist met daar in minimaal een logrol en mogelijk wat ruil items. De eigenaar meet de coordinaten in en publiseert deze op de gc.com. De zoeker zoek de kist en meld zijn bezoek op de logrol. Om dat te bevestigen registreerd hij bezoek op de cachepagina. verder is er niets te vinden hoe het loggen op internet moet gebeuren. een TFTC / gevonden is daarmee ook voldoende. Wat jij doet, eisen op een log van minimaal x woorden is ten eerste een willekeur. jan mag met 10 woorden loggen en jan moet 2 A4 tjes loggen is willekeur en logeisen stellen welke duidelijk niet meer mogen. Aan mij zou je dus iemand hebben die heer in het verweer gaat en dit tot Brain Roth zou opspelen. regels zijn zoals ze gesteld zijn. Aan de regels die GS steld maar niet de regels van enkele gebruikers. Als jij vind dat er een ruime log moet komen bij jouw caches dan zou je je caches moeten plaatsen bij TC.com, opencaching.nl of opencaching.com. Daar mag jij alle eisen stellen aan je cache die je wilt terwijl dit hier niet is toegestaan. Het verwijderen van logs is dus gewoonweg aso. je speelt het spel volgens de regels of niet. Als je het er niet mee eens bent ben je nooit verplicht om te blijven.
 8. Zover ik weet zijn er geen log voorwaarden bij GS en zijn het stellen van log voorwaarden tegenwoordig zelfs niet meer toe gestaan. Als ik het verkeerd zie zie ik graag een link naar de guidelines van GS waar dat vermeld staat. Het verwijderen van een log die aan de voorwaarden voldoet kan wel eens tot gevolg hebben dat je op je vingers getikt word of zelf verwijderd word door GS wegens overtreden van de gidelines cq spelbederf
 9. Het terug halen zou wel moeten kunnen. De rede hiervoor is vooral de geocaching ontwikkeld zich zo ook de caches en zoals verstopmanieren en wp's ect. Ook vernder je zelf en door het steeds meer vinden van caches veranderd ook wat je persoonlijk een mooie cache vind. Ik kan me dus voostellen dat wat je in het begin van je gevonden caches mooi vond anders is dan de wa je nu mooi vind. Wel vind ik dat als je ze al uit deelt het moet zijn om de cache en niet om de cacheeigenaar.
 10. ik las er nog een draadje over. het blijft vreemd. Waar staat er in de regels dat je hele verhalen moet loggen. je naam op de logrol is voldoende als found. Op de site logje dan om het te kunnen registreren. Als TFTC een beledeging is, log ik zoals eerder gezegd maar met "gevonden". Iedereen cached op zijn eigen manier binnen de gestelde regels van GS. De rest zijn opgelegde fatsoensnormen van mensen die graag denken de wijsheid in pacht te hebben. Ik vraag me af wat erger is. Iemand die logt met " TFTC" ," gevonden" of iemand die een log verwijderd van zijn cache, die voldoet aan de gestelde regels van GS. We gaan naar buiten met cachen om lekker buiten te zijn en te genieten van de buiten lucht. Als we hele verhalen willen ontvangen op onze caches kun je je beter aanmelden bij: www.ikwillangeverhalen.nl
 11. zaanhoeve

  Rare Dingen

  Ik denk dat de Db te groot is en dat de mensen met problemen heel veel berichten hebben geplaatst. Hierdoor moet er te veel en te lang geladen worden hierdoor worden zoektijden te lang. jm2c
 12. Ik ben het niet vaak eens met Barny maar iedereen heeft recht op zijn mening. Toch ben ik het in zo verre eens met Barny dat dit volgens de regels geen event had mogen zijn. Hoe goed ook bedoeld van het team en de vele uren die ze er belangenloos in steken hadden ze toch zelf de regels moeten volgen of eerst met GC in overleg gaan zodat de regels aangepast moesten worden. Nu is er binnen kort de Libelle week . Waarom mag ik daar geen event maken en bij de Defentie wel? Is dit willekeur/ belangen? jmtc
 13. zaanhoeve

  Geolekken

  Persoonlijk begin ik niet eens aan puzzels, Het ga om buiten wandellen, kissie zoeken en soms med achers tegenkomen. Verder speelt iedereen het spel zoals hij/zij zelf wilt. Dit houd dus ook in dat men puzzels via forums oplost, of onderling coorinaten uitwisseld van zowel puzzels als multies. Mijn ervaring laat het gaan, je wint de discussie niet en houd het toch niet tegen. Gewoon lekker gan cachenzoals je het zelf het leukste vind.
 14. zaanhoeve

  Events

  link word dagelijks geupdated via rechtstreekse data van gc.com edit wat is dit slecht zeg. De domeinnaam staat in de shitlist. dus vervang "de buren" in "de buren c a c h i n g" zonder de spaties en dat voor een site die zegt informatief te zijn. Dat zijn ze in China ook op de zelfde manier......erg selectief
×
×
 • Nieuwe aanmaken...