Spring naar bijdragen

walking spirit

Leden
 • Aantal bijdragen

  573
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin Oregon 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  mijn Oregon sinds 2009

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Interesse
  oa: geocaching, wandelen, outdoor, kanoën, back-to-basic kamperen, Zweden, fotografie, dansen, natuur
 1. walking spirit

  Challenges

  Ik heb ook ff een Challenge-vraagje: k heb er inmiddels verschillende gedaan. Kan dat ook terug vinden op mn profiel. Maar: enig idee waar ik mn eigen foto's daarvan terug kan vinden? Zoiets als bij t cachen "show log" is? Zoals ik t zie, kan dat alleen dmv domweg terug scrollen maar dat is wel erg omslachtig en hoe langer geleden, hoe langer zoeken
 2. Bedankt beiden voor jullie super inzet. Alle begrip voor jullie besluit. Jullie zijn toppers Hopelijk nog eens tot ziens.
 3. Gisteren geocaching topic op BBC. Kort maar vond het wel leuk. Hier de link: Mijn link naar BBC
 4. Ik heb hier onlangs ook topic over geopend: foto problemen
 5. Er is ook een Power Trail in Zweden. Maar Travel Wolf en ik hebben m niet gedaan. Puur omdat wij meer van de wandelingen zijn en niet achter elkaar alleen maar microotjes oppikken. Hadden er dus op dat moment geqwoon geen zin in.
 6. Nieuwe forum look: mooi

 7. walking spirit

  Gps Gezocht

  Je kan in ieder geval ook de "te koop" onderdeel hier op t forum in de gaten houden. Sukses.
 8. walking spirit

  Gezocht; Een Zoey

  Leuk te lezen dat mijn TB zo in de smaak valt. Ik kan jullie helaas niet aan een exemplaar of adres helpen maar zal mn ogen ook voor jullie open houden. Ik kan wel de tip van Travel Wolf geven, die hij ook op de cache pagina noemt: op de pier in Scheveningen staat een mega grijp-machine. En die bak ligt vol met Zoeys. Dus wellicht een grijp-gokje waard? Sukses met de speurtocht en nogmaals bedankt voor de leuke log en foto's van Zoey (en uiteraard ook nog de hartelijke felicitaties voor jullie speciale dag)
 9. Ik ontving mail vanwege mijn cache "Erwtje 185-Er was eens...". Deze is verschillende keren positief door beginnende cachers gelogd. Het is een mystery in 3 stappen. Eerst thuis een paar vragen over een leuk sprookje oplossen. Dan naar de lokatie die je hiervoor hebt gevonden. Ter plekke nog 2 stappen en als cache een micro (omdat dit kokertje van het SnertEvent is en ik deze ook in originele cache-grootte wilde houden) Wat mij betreft mag deze op de lijst. Evenals mijn cache "Met je hoofd in de wolken". Een foto tour door de binnenstad van Zwolle, waarbij je gevels moet herkennen en de foto's in de juiste volgorde moet plaatsen. GC1HT90: Erwtje 185: Er was eens... GC16HAD: Met je hoofd in de wolken
 10. Bij Acti*n ligt een grijpertje voor 1,99. Is wel een iets ander systeem (soort veer-systeem met noppen als grijpertjes) en geheel kun je dubbel vouwen om op te bergen.
 11. Yep, is weer in onderhoud. Net nu ik bezig was met wat achterstallig loggen en daarbij nog een fiks aantal foto's bij andere vakantie logs was vergeten te plaatsen en dat wilde bijwerken.
 12. walking spirit

  Foto's Geocaching

  Ik zal ook even snuffelen tussen mijn foto's. Gezien ik bij iedere log (incl TBs en coins) foto's plaats, staan er nogal wat kiekjes op mijn site.
 13. Heeee, zo te zien waren Travel Wolf en ik ook van de partij ... Leuke foto's !
 14. k Zie hier in iene mien noam veurbie goan. Dank joe wal, Zwiepjes, veur dizze complimentn. k Heb t loggie ok met veul plezier schreem. Ok al ging t niet helemoal van een leien dakkie. Moar jullie hadn de boel ok barre mooi veur mekoar doar. Toppie heur!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...