Spring naar bijdragen

WBKWADRAAT

Leden
 • Aantal bijdragen

  210
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Forerunner 301
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  3 maanden

Recente profielbezoeken

2441 profielweergaven
 1. Stuur me gerust een PB voor een cache-afspraak (mits dat een beetje redelijk in de buurt blijft)
 2. Je bedoelt een lijst met crematoria? Afgelopen week zag ik dit draadje en er begon wel weer wat adrenaline te stromen. Maar ik had een feest te organiseren dat zaterdag plaatsvond. Ik had ook niet door dat de afname van mogelijkheden zo snel ging. Toen ik weer keek was de vondst een feit.Gelukkig maar anders moet ik een vitrinekast gaan bouwen voor Wilxlii apparaten. Lemonjr gefeliciteerd en wees er zuinig op. Een collectersitem. .
 3. WBKWADRAAT

  2001

  Nostalgisch buitje ;-) of ga je een 2001startersbijeenkomst organiseren?
 4. WBKWADRAAT

  2001

  Nostalgisch buitje ;-) of ga je een bijeenkomst organiseren met 2001starters
 5. WBKWADRAAT

  2001

  Nostalgisch buitje ;-) of ga je een bijeenkomst organiseren met 2001starters
 6. WBKWADRAAT

  Wat is het?

  Dat zal het inderdaad zijn. Dank. Dan heeft de egel en de mens dus een gezamenlijke vijand
 7. WBKWADRAAT

  Wat is het?

  Deze egel ligt onder wat bladeren bij mij in de tuin. Iemand een idee wat de witte "bolletjes" zijn? En of dat schadelijk voor het beestje is? Groetsels WBKWADRAAT
 8. WBKWADRAAT

  Wat is het?

  Gewoon opensnijden en opeten. Lijkt het vruchtvlees meer op een aubergine dan is het een pompoen, anders is het vast de gele ronde courgette. Beiden erg lekker overigens.
 9. WBKWADRAAT

  Challenges

  Met dank aan MacDD ben ik nu een briljante challenge ervaring rijker. Ja het verhoogt de score. Ik laat hem staan om aan te geven dat ik weet dat challenges bestaan maar er niets mee doe. Tenminste op dit moment het het hoog-kissingfrog-gehalte. Jammer van hun inspanning. Het was even spannend wat er ging komen maar........ Over tot de orde van de dag
 10. Nou dat is toch wel een ernstige misvatting. Ik ben nog nooit blij geworden van iemand die mijn puzzelcaches logt zonder zelf moeite te hebben gedaan om deze ook op te lossen.
 11. Altijd weer dat gevliegevang. Ik had het niet eens over een woonwijk. Ja ga nu maar naar boven scrollen om dat te controleren. Het gaat om de strekking van mijn verhaal. Blijkbaar mag ik het als cachelegger niet vervelend vinden dat mijn cache gelogd wordt door iemand die geen moeite heeft gedaan om deze op te lossen?
 12. Als iemand in de gewone wereld 150 rijdt waar hij honderd mag. Dan vinden we dat hopelijk niet normaal. Ja dat het gebeurt is al erg genoeg. Maar voor je het weet wil iedereen 150 rijden. Ja, die ander doet het ook en wordt ook niet gepakt! We verworden tot slappe burgers die in hun ik-wil-behoefte moet worden voorzien. En dat een cachelegger die het niet prettig vindt dat zijn cache gelogd wordt zonder dat er moeite voor gedaan is zijn cache moet opdoeken is natuurlijk omgekeerde wereld. Een beetje respect voor elkaar, ook voor elkaars gevoel, is toch niet veel gevraagd? En dat hoeft helemaal niet naar groundspeak. Een dief noemen we een steler. Iemand die iets koopt van de dief een heler. Groundspeak zegt: "het is verboden om te publiceren" Voor mij is iemand die zijn coords van GL haalt dan ook een heler. Kortom het is not done.
 13. Helaas. MENEER VAN DALE IS OVERLEDEN. Toevallig liep ik 2 weken geleden de klas in en stond deze zin op het bord. Ook ik heb deze zin vroeger geleerd en hij voldoet ook redelijk. Maar hij is toch niet juist. De moderne volgorde, die in de Nederlandse wiskundeschoolboeken beschreven en geoefend wordt, is: 1 (haakjes) 2 machtsverheffen en worteltrekken 3 vermenigvuldigen en delen 4 optellen en aftrekken Bewerkingen die in de lijst op gelijke hoogte staan, zoals optellen en aftrekken, zijn gelijkwaardig. Gelijkwaardige bewerkingen worden van links naar rechts uitgevoerd. Een ezelsbruggetje voor deze volgorde exclusief aanwijzingen voor gelijkwaardigheid, is: Hoe moeten wij van de onvoldoendes afkomen?. En een ezelsbruggetje inclusief aanwijzingen voor de gelijkwaardigheid is: Hé, Mw. v/d Aorta!.
 14. hoi ik bedoel dit soort dingen N51.(J*J0+G.((26*A)-G) Dit kan je "gewoon" uitrekenen. Overigens staat er een haakje teveel of te weinig. Een coördinaat moet er als volgt uit komen te zien. N 51º ??.??? In dit geval staat J*J0+G voor de eerste 2 vraagtekens. Het sterretje betekent vermenigvuldigen. Stel j=2 en G=6 dan krijg je 2*20+6 = 46 Als A 5 is dan is de rest van het coördinaat(de laatste 3 vraagtekens): 5x26-6 = 124 Het coördinaat wordt dan N 51º 46.124 verder heb ik nog een vraag over uit rekenen, en wel voor een cache in brussel zie GC2JOR5 zie daar de puzzel , ik heb het ABC er op los gelaten maar dat is het niet. wat is hier de manier. dank je Ik heb de cache er even bij gepakt. Als ik hier weet hoe ik moet rekenen heb ik de puzzel opgelost. Dus al wist ik het ging ik het antwoord hier niet geven. Het enige dat je weet is dat het waarschijnlijk binnen 2 miles van het coördinaat boven aan de pagina ligt. Succes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...