Jump to content

WBKWADRAAT

Leden
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

WBKWADRAAT last won the day on July 5 2017

WBKWADRAAT had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutraal

About WBKWADRAAT

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Forerunner 301
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  3 maanden

Recent Profile Visitors

2,275 profile views
 1. Als je niet in een boom kunt klimmen doe je geen klimcaches. Als je niet kan of durft te duiken doe je geen duikcaches. Als je niet kunt puzzelen doe je geen puzzelcaches. Als de Co had gewild dat iedereen zijn caches zou kunnen loggen had hij de puzzel vast gemakkelijker gemaakt.toch. Dus de wens van de CO wordt niet gehonoreerd vind ik. Maar wat wellicht nog vervelender is waaraan voorbijgegaan wordt zijn de eventuele afspraken tussen de eigenaar van de grond waar de cache ligt en de CO. Een CO vraag toestemming en de grondeigenaar vraagt dan soms hoeveel mensen verwacht je dat deze cache gaan bezoeken in een jaar en bepaald op basis daarvan of hij wel of geen toestemming verleent. Als dit aantal door het verschijnen van een coord in een database ineens daar dik boven uitkomt komt de cache in gevaar.
 2. Stuur me gerust een PB voor een cache-afspraak (mits dat een beetje redelijk in de buurt blijft)
 3. Je bedoelt een lijst met crematoria? Afgelopen week zag ik dit draadje en er begon wel weer wat adrenaline te stromen. Maar ik had een feest te organiseren dat zaterdag plaatsvond. Ik had ook niet door dat de afname van mogelijkheden zo snel ging. Toen ik weer keek was de vondst een feit.Gelukkig maar anders moet ik een vitrinekast gaan bouwen voor Wilxlii apparaten. Lemonjr gefeliciteerd en wees er zuinig op. Een collectersitem. .
 4. Nostalgisch buitje ;-) of ga je een 2001startersbijeenkomst organiseren?
 5. Nostalgisch buitje ;-) of ga je een bijeenkomst organiseren met 2001starters
 6. Nostalgisch buitje ;-) of ga je een bijeenkomst organiseren met 2001starters
 7. WBKWADRAAT

  Wat is het?

  Dat zal het inderdaad zijn. Dank. Dan heeft de egel en de mens dus een gezamenlijke vijand
 8. WBKWADRAAT

  Wat is het?

  Deze egel ligt onder wat bladeren bij mij in de tuin. Iemand een idee wat de witte "bolletjes" zijn? En of dat schadelijk voor het beestje is? Groetsels WBKWADRAAT
 9. WBKWADRAAT

  Wat is het?

  Gewoon opensnijden en opeten. Lijkt het vruchtvlees meer op een aubergine dan is het een pompoen, anders is het vast de gele ronde courgette. Beiden erg lekker overigens.
 10. Met dank aan MacDD ben ik nu een briljante challenge ervaring rijker. Ja het verhoogt de score. Ik laat hem staan om aan te geven dat ik weet dat challenges bestaan maar er niets mee doe. Tenminste op dit moment het het hoog-kissingfrog-gehalte. Jammer van hun inspanning. Het was even spannend wat er ging komen maar........ Over tot de orde van de dag
 11. Nou dat is toch wel een ernstige misvatting. Ik ben nog nooit blij geworden van iemand die mijn puzzelcaches logt zonder zelf moeite te hebben gedaan om deze ook op te lossen.
 12. Altijd weer dat gevliegevang. Ik had het niet eens over een woonwijk. Ja ga nu maar naar boven scrollen om dat te controleren. Het gaat om de strekking van mijn verhaal. Blijkbaar mag ik het als cachelegger niet vervelend vinden dat mijn cache gelogd wordt door iemand die geen moeite heeft gedaan om deze op te lossen?
 13. Als iemand in de gewone wereld 150 rijdt waar hij honderd mag. Dan vinden we dat hopelijk niet normaal. Ja dat het gebeurt is al erg genoeg. Maar voor je het weet wil iedereen 150 rijden. Ja, die ander doet het ook en wordt ook niet gepakt! We verworden tot slappe burgers die in hun ik-wil-behoefte moet worden voorzien. En dat een cachelegger die het niet prettig vindt dat zijn cache gelogd wordt zonder dat er moeite voor gedaan is zijn cache moet opdoeken is natuurlijk omgekeerde wereld. Een beetje respect voor elkaar, ook voor elkaars gevoel, is toch niet veel gevraagd? En dat hoeft helemaal niet naar groundspeak. Een dief noemen we een steler. Iemand die iets koopt van de dief een heler. Groundspeak zegt: "het is verboden om te publiceren" Voor mij is iemand die zijn coords van GL haalt dan ook een heler. Kortom het is not done.
 14. Helaas. MENEER VAN DALE IS OVERLEDEN. Toevallig liep ik 2 weken geleden de klas in en stond deze zin op het bord. Ook ik heb deze zin vroeger geleerd en hij voldoet ook redelijk. Maar hij is toch niet juist. De moderne volgorde, die in de Nederlandse wiskundeschoolboeken beschreven en geoefend wordt, is: 1 (haakjes) 2 machtsverheffen en worteltrekken 3 vermenigvuldigen en delen 4 optellen en aftrekken Bewerkingen die in de lijst op gelijke hoogte staan, zoals optellen en aftrekken, zijn gelijkwaardig. Gelijkwaardige bewerkingen worden van links naar rechts uitgevoerd. Een ezelsbruggetje voor deze volgorde exclusief aanwijzingen voor gelijkwaardigheid, is: Hoe moeten wij van de onvoldoendes afkomen?. En een ezelsbruggetje inclusief aanwijzingen voor de gelijkwaardigheid is: Hé, Mw. v/d Aorta!.
×
×
 • Create New...