Spring naar bijdragen

BY Angels

Leden
 • Aantal bijdragen

  307
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

32 Uitstekend

Over BY Angels

 • Verjaardag 27-06-1972

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60csx, magellan explorist 600
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  feb 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.sporenaandehemel.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hoogezand
 • Interesse
  Voetbal, Wandelen, Ierland, Spanje, Portugal, Schotland Gadgets
 1. BY Angels

  Pal West

  Goede vraag Antarctica, had je al antwoord van de cache owner gehad op je vraag snuf&snuitje?
 2. BY Angels

  Foto Verwijderen

  Naast het plaatje staat edit als je daarop klikt heeft het volgende scherm een delete knop
 3. Google gaf mij de volgende link www.ef2.nl
 4. Dat zijn voor mij twee verschillende dingen. Dat hier niet zo veel discussie meer is heeft met het bestuur te maken.
 5. Geen censuur, logisch gevolg van gedrag in het verleden. Dat is wat ik probeerde uit te leggen.
 6. Ik merk dat je erg helaas niet goed op de hoogte bent van de geschiedenis. Jammer dat verhalen zo verdraaid kunnen overkomen. Lees de forumregels er eens op na over websites die zich negatief uitlaten over dit forum. Helaas kan je nergens meer vinden dat dat juist de reden is geweest om in het verleden deze regel zo te formuleren. Maar dit zal uiteraard bij de buren ontkent worden, dat heb ik helaas persoonlijk als moderator van dit forum moeten ervaren van een van de direct betrokkenen.
 7. Ik snap niet dat jullie dit forum gebruiken om alleen links op te zetten naar de andere website. Als je iets te vertellen hebt dan kun je dat toch gewoon hier plaatsen. Nu is dit topic verworden tot een met alleen maar links naar andere websites. En op die site lees ik vervolgens wat hier niet is toegestaan namelijk het op de man spelen . Voor mij meer dan genoeg reden om op de report knop te drukken met het verzoek dit draadje maar op slot te gooien.
 8. Jammer dat jouw aanwezigheid ineens niet meer op prijs werd gesteld. Ik denk dat Lepman wel eens helemaal gelijk kan hebben. Ik had graag jouw verslag gelezen van die dag.
 9. Voor je het weet weeg je een ons.
 10. BY Angels

  Dubbele Accounts

  Maar PN, jij was ook duidelijk over je twee accounts naar de moderators en administrators toe. Jouw Waardeloos draadje is een erg leuk opgezet plan en daarom hielden wij ons ook stil over wat je tweede account was. Soms heeft een tweede account wel zin, vraag maar eens aan de cachesint.
 11. BY Angels

  Vriendelijk Verzoek Aan De Leden

  Misschien een tip van mijn kant, misschien kun je dit via PM doen. Dit bericht maakt juist de stemming waar Lepman niet om vraagt. En waar jij ook natuurlijk geen behoefte aan hebt. Ik ben het wel helemaal met hem eens dat we zuinig moeten zijn op de moderator, je kunt zien als ze er even niet is waar dat toe leidt. En ja, ook dit kan ik via een PM doen, maar deze keer heb ik bewust gekozen om dit hier te plaatsen. Dat trollen draadje lijkt me wel een goed idee. En dan een automatische delete functie er bij na 15 seconden.
 12. BY Angels

  Hint Voor Puzzel

  Helemaal mee eens Bloodwoosj. Wat ik wel jammer vind is dat er vroeger nog wel enige vorm van moderatie op dit soort topics zat. Nu mag je blijkbaar te pas en te onpas dit soort dingen doen. En zie ik zelfs de enige moderator van dit forum in een ander draadje een persoonlijke mening geven over dit onderwerp waaruit opgemaakt kan worden dat er ook niet op dit topic ingegrepen zal gaan worden. Als je denkt dat een forum niet dieper kan zinken, blijkt er ineens een moderator water in het bootje te scheppen. Hoog tijd dat de kapitein het roer stevig in handen gaat pakken.
 13. Evert en Frouwke, ik hoop dat jullie hier stiekum nu toch aan het meelezen zijn anders zit ik dit voor niets te schrijven. Een Kruimeldief en wat voor een. Een bezige bij die er vele uren voor overhad om andere mensen de kans te geven om te cachen. Alle caches werden met een kracht van een Nilfisk stofzuiger behandeld en zo was in een mum van tijd de reviewers lijst weer leeg. Daar zijn heel was espresso kopjes voor nodig geweest. Laten we zeggen een 2-tal bakjes per cache. Ik weet hoe die Kruimeldief ze naar binnen slurpt, je kunt er niet tegen kijken. Dan met laten we even afronden 15000 caches dan zijn dat 30000 kopjes espresso. In een kopje zit 30 ml koffie en dat komt dan neer op 900 liter koffie. hmmm, je hebt er wel heel veel voor over. En dan vergeet ik Frouwke natuurlijk die er om denkt dat Kruimel zijn espresso op tijd krijgt. Maar daar doe ik Frouwke echt mee te kort. Als je denkt dat ze alleen dat doet dan zit er nog een draai om je oren te wachten. Frouwke is oprecht geinteresseerd in de mensen om haar heen, dus de term Fee is zeker op haar van toepassing. En dan die kralen, ik loop nog steeds met twee in mijn bodywarmer, je weet immers maar nooit. Laat even weten hoe het gaat met jullie noodrantsoen, is er nog genoeg op voorraad? Alleen de ingewijden weten dit mooie verhaal en ooit zal het misschien nog wel in de openbaarheid komen. Wie weet gaat die cache er nu wel echt komen... Heel veel plezier bij wat jullie nu gaan doen en we komen graag het noodrantsoen weer aanvullen, maar dan moet er wel gecached worden al is het maar om jullie score van dat jaar te verdubbelen.
 14. Wanneer is deze verkiezing klaar want dan zijn we eindelijk van dit topic af. Er zijn duidelijk voorstanders en ook tegenstanders van Robert en daar draait het hier dus voornamelijk om. Laat het nou gewoon bij de mededeling dat er een nominatie is, en laat de rest van het strijden achterwege. Iedere keer gaat het hier weer over de "strijd" met global. Als iedereen met een uitgesproken mening nou eens een definitieve keuze maakt welke website ze willen bezoeken dan blijft het hier ook prettig op het forum. Iedere keer kunnen de bekende global trollen hier weer komen om de boel bewust op te ruien. Ik zeg niet dat Robert dat doet maar er is een vaste groep die zich er iedere keer weer schuldig aan maakt. Wees blij dat ik die rode knop niet meer heb want die had roodgloeiend onder de wijsvinger gezeten. En dan heb je nu ook nog de groep naïeve meelopers die zogenaamd de geschiedenis niet kennen. Ik zou zeggen, lees je even een middagje in op de diverse fora en je weet ineens een stuk meer. Laat je nou niets wijsmaken dat hier een anti-global sfeer heerst, het is namelijk de keus van Robert geweest om iets nieuws op te bouwen wat hier niet zo makkelijk te creëren was. Daarnaast nam hij functionaliteit over die overduidelijk het jagen op punten en het veel waarde hechten aan ranglijsten in stand hield of zelfs in de hand werkt. De keus van gc.nl om dat af te schaffen is gebaseerd op duidelijke en niet mis te verstane klachten die bij het bestuur en bij de reviewers binnen kwamen over de sterk toenemende drang van cachers om de wet te negeren bij het zoeken van caches. Ik heb respect voor hoe Robert zijn programmeer werk gemaakt heeft. Maar op communicatie gebied is hij minder goed. Ieder zijn kwaliteit toch. Wat ik jammer vindt is dat Robert hier openlijk zelf geen afstand neemt van de opruiende oudgedienden van de global site. Dat zou de sfeer zeer ten goede komen. Bah zo klinkt het weer of ik terug aan het modereren ben. Ik moet zeggen dat ik respect heb voor de nieuwe moderator. Het is niet eenvoudig om je in dit soort steeds vaker voorkomende vervelende sfeer topics je staande te houden.
 15. BY Angels

  Topic Chat Met Clyde

  Heerlijk niet om met zijn allen lopen te zeuren. Of soms zelfs bewust naïef doen om de waarheid niet te hoeven zeggen. Wie de schoen past trekt hem waarschijnlijk toch niet aan. Jammer dat de reactie van team nessa in het onzichtbaar gemaakte topic niet meer te lezen is. Daar was ik het namelijk helemaal mee eens. Ik ga zaterdag maar eens weer een paar caches doen. We zijn al voorbereid met GSAK en zullen daarmee onze TomTom en Oregon laden. Heerlijk naar buiten en de keus is gevallen op de omgeving van Malyenki. Dat vind ik pas belangrijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...