Spring naar bijdragen

wandelaarjgm

Leden
 • Aantal bijdragen

  32
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door wandelaarjgm geplaatst

 1. wandelaarjgm

  Gps Montana 650

  Heb de Montana nu een jaar. Werkt prima, herken het probleem niet. De enige keer/keren dat de Montana bij mij vastliep, was tijdens het gebruik van "illegale" kaarten!! Dus dat doen we niet meer. Heb namelijk te weinig computer ervaring om bepaalde "problemen" te omzeilen. Regelmatig updaten is van belang. Daar zijn er nogal wat van geweest sinds de introductie. Wandelaarjgm.
 2. Uiteraard willen we jullie hartelijk danken voor alle reviews en ondersteuning van de afgelopen jaren. Team wandelaarjgm, Amapalha en Inkalankala en team V.O.C.
 3. Controle cache Tandem. Alles oké, maar de zeer moeilijk te vinden nano met de aanwijzing was weer verdwenen. Dat moeten andere geocachers zijn, want zonder cache attributen kom je er niet eens bij en het op deze wijze verdwijnen, vind ik wel ergerlijk. Wandelaarjgm, Inkalankala.
 4. Zojuist "Witgoud" gecontroleerd. Er waren daar activiteiten in het weekend. De deksel van de cache lag ernaast. De cache zwom in het water. Zal nu dus maar een duidelijke ontmantelinghandleiding bij de cache schrijven, misschien dat dat helpt. Als je het over de duvel hebt, trap je hem op zijn staart. Wandelaarjgm, Inkalankala.
 5. Als team doen we het liefst multi's. Zelf wil ik me nog wel eens bezondigen aan punten jagen. Toch heb ik het idee, dat dat fenomeen vanzelf over zal gaan. De lol in de hobby is toch mooie plekken ontdekken, goede opdrachten, leuke originele verstop plekken bezoeken. Bij mij is de lol van de FTF's en veel caches vlak bij elkaar, die "neergegooid" zijn er al lang vanaf. Zelf zorg ik, dat zeker in mooie natuurgebieden, een duidelijke hint aanwezig is en zelfs dan...??? Tot nu toe heb ik geen caches hoeven te archiveren. Regelmatig controleren is zo wie noodzakelijk, zeker als je caches hebt, die niet hufterproof zijn. Het ontwerpen, maken en plaatsen van een cache is toch ook een heel leuke kant van onze hobby en af en toe een teleurstelling als er weer eens iets kapot is, neem ik dan maar op de koop toe. Wandelaarjgm, Inkalankala.
 6. wandelaarjgm

  Nieuwe Trend?

  Voordat ik gisteren aan een waardevolle cache begon, had ik al een gedeelte van de voor en tegens, de suggesties, de frustraties op mijn beeldscherm voorbij zien komen. Tijdens het lopen van de cache en het noodzakelijke contact met de cachelegger, kwam ik er achter dat er inmiddels "maatregelen" waren genomen. Moet je ook maar niet aan zo'n langdurige cache beginnen als zo'n "hot" item op het forum speelt. Wij hebben genoten van de gezelligheid, het zoeken, het toch wel redelijke weer en vooral prachtig gemaakte wp's. Laten we ons toch niet laten lij/eiden aan of door frustratie. Veel plezier zit toch ook in het bedenken en maken van een cache. Van mijn kant dus de oproep, laten we ons vooral niet door dit soort media gegoo(gle)chel de lol in deze leuke hobby ontnemen. Wandelaarjgm, Inkalankala. P.S. Wat foutjes verbeterd, was nog niet helemaal wakker na de waardevolle cache.
 7. wandelaarjgm

  Nieuwe Trend?

  Phoenix-night, ik hoop binnenkort ook een W! logje te schrijven en ... laat je vooral niet afschrikken door puntenjagers. Ga verder met H! ( Wordt toch niet Hopeloos? )Datzelfde geldt voor andere cacheleggers, die veel zorg aan ontwerpen en onderhoud plegen. Ga vooral door en laat je niet ontmoedigen. Hier in de grensstreek hadden we een paar cacherippers die alles weghaalden en een visitekaartje ( This cache is ripped by...) achterlieten. Stoppen met caches plaatsen? Nee gewoon doorgaan, de lol gaat er voor die figuren vanzelf wel vanaf. Denk ik,...hoop ik. Wandelaarjgm, Inkalankala.
 8. Hulde! Dat er nog vele kruimel en kralen reviews mogen volgen! Hartelijk dank, team wandelaarjgm, Amapalha en Inkalankala.
 9. Oke, beetje off topic, want dit gaat over de firmware van de Gpsmap60, maar voor mij is deze opmerking wel interessant: Ik zit(zat) te denken over te stappen van de GPSmap60Cx naar een Oregon, nu lees ik dat jij dat ook gedaan hebt maar toch weer terugstapt, viel hij zo tegen?? Wij gebruiken de GPSMAP 60 CSx en de Oregon. Beiden bevallen prima ook met de nieuwste software. Verbazingwekkend is wel, dat vaak de coördinaten behoorlijk verschillen op beide toestellen ook al staat er een miswijzing van bijvoorbeeld 2 meter. Dit laatste viel ons op tijdens het plaatsen van een nieuwe cache en het 5 keer controleren van de coördinaten.
 10. wandelaarjgm

  Slagletters

  Heb hier in Varsseveld gewoon bij de ijzerhandel een setje cijfers gehaald. Zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zelfs de N en de E kon ik los bestellen. Prijs ongeveer € 15,00 voor 6 mm set. Wandelaarjgm.
 11. Zo de eerste keer dat ik op het forum een antwoord denk te kunnen geven. Ik sla de gpx files altijd op op mijn bureaublad en zet ze dan op de geheugenkaart van mijn pda. De .gpx files lees ik in met gpxview; tijden geleden via google van internet geplukt. Een andere mogelijkheid is GSAK downloaden en dat gebruiken. Werkt prima met de Duitse en Nederlandse caches, maar in Frankrijk is het mij tot heden niet gelukt om ze in mijn PDA te lezen. Succes... en misschien heeft iemand voor mij de oplossing voor de Franse caches wandelaarjgm
×
×
 • Nieuwe aanmaken...