Spring naar bijdragen

Vierpraatjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  31
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Vierpraatjes

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  februari o8
 • Lengtegraad
  636851
 • Breedtegraad
  5310270

Contact Methods

 • Website URL
  http://vierpraatjes.wordpress.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Haren (onder Groningen)
 1. Dank voor alle snelle en nuttige reacties. De Oregon 400t is onderweg - net op tijd voor de Sint. Gaan hem met plezier uitproberen met de kerstvakantie in het noordelijkste puntje van Denemarken.
 2. Praktijksituatie. Kortgeleden is onze gps (Garmin Etrex Vista of zoiets) gestolen bij autokraak. Stom maar helaas. Nu wil ik snel een nieuwe aanschaffen als familiekadootje voor de Sint. Ik heb niet zo veel zin om al die modellen via internet te gaan vergelijken - en ga altijd graag af op de ervaren geocacher. Wat ik in ieder geval wil: Garmin, paperless, gebruiksvriendelijk en natuurlijk goed. 100 euro meer of minder maakt me niets uit want het ding moet jaren meegaan. Graag tips (liever dan reacties op de vraag zelf), waarvoor alvast eeuwige dank van de Vierpraatjes. Ik zal uiteraard melden waar onze keuze op is gevallen!
 3. Paperless met de Iphone die we gisteren hebben gekocht. Ideaal ding, maar dan moet je toch netwerk hebben, of zie ik dat fout?
 4. Vierpraatjes

  Waar Is De Finale

  Hmmm. Hier "topicstarter" die net de slaap uit zijn ogen wrijft. Dan wordt je wakker en kijk je even op het forum (wordt routine) en dan zie je wat voor een ravage mijn goedbedoelde en volsterkt onschuldige vraag (Waar is dat draadje gebleven, ik ben zo nieuwschierig?) wel niet teweeg brengt! Je moet om de kredietcrisis op je tellen passen, en toch niet op dit forum....hoop ik. Doet me denken aan mijn jongetjes van 8 en 10 op een dag dat ze vermoeid zijn! En een vraag om vakantietips is ook al een leuke vraag (en geen teken van luiheid of ondeskundigheid, of andere die daar al over gezegd zijn).
 5. Vierpraatjes

  Waar Is De Finale

  Vanmorgen stond er een topic over de uitslag van de fotowedstrijd, maar die kon ik niet openen. En nu kan ik niks meer vinden. En ik ben als mededinger toch wel benieuwd. Ligt dat aan mij?
 6. Ik ben premium member maar krijg ook slechts 1 x per week een melding. En ik kan nergens een instelling vinden. Wie weet hoe dat moet?
 7. Ik begrijp dat ene Barney vindt dat mijn verzoek om vakantietips bijdraagt aan downgrading van dit forum. Klinkt niet aardig, zchtgezegd. Wil je uitleggen wat er mis mee is als een nieuwkomer (die overigens zeer goed de zoekmachine kan hanteren) anderen vraagt om suggesties voor een leuke vakantieregio waar je goed kunt geocachen. Ik vraag daar namelijk naar omdat ik graag suggesties wil voor een leuke vakantieregio waar je goed kunt geocachen. Die vraag speelt bij ons, en ik denk dat anderen daar wel ervaring mee hebben!
 8. Vierpraatjes

  Vakantietips?

  Het wordt de hoogste tijd om op zoek te gaan naar onze zomerbestemming en alvast lekker weg te dromen. Wie heeft voor ons de ultieme vakantietip: kamperen met kinderen, zuid-europa, bergen en/of zee en natuurlijk een leuke geoache-regio? Dat zijn toch doorsnee wensen voor een cache-familie. Dus wellicht kunnen we een favourieten-lijstje maken.
 9. Met vrienden (tijdens de vakantie ontmoet) bij de hele mooie geocache Sleenerzand (GCG0J7)
 10. Vierpraatjes

  Naamsverandering

  Je antwoord was erg duidelijk Kruimeldief - zoals eerder bij vragen over mijn 1e cache. Mijn reactie was eigenlijk een grapje, omdat je ondertussen al mijn naaam had veranderd. Dank daarvoor.
 11. Vierpraatjes

  Naamsverandering

  Er gebeuren hier rare dingen. Kruimeldief kan toveren, en newbies op het verkeerde been zetten. Dank!
 12. Vierpraatjes

  Naamsverandering

  Ik heb mijn naam onlangs veranderd van 'Praatjesmaker' in 'Vierpraatjes', want zo'n praatjesmaker ben ik nu ook weer niet. Dat ging prima behalve dat ik op het forum als 'Praatjesmaker' te boek blijf staan. Moet ik dan maar een nieuw account aanmaken? Verlies ik dan niet mijn status als 'premium member.' Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Waarvoor dan dank.
 13. Vierpraatjes

  Adressen pictogram

  Stomme vraag wellicht maar in het zoekmenu kan ik nergens het adressen pictogram vinden. Wat doe ik fout. Ik heb een Garmin Vista HCX.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...