Spring naar bijdragen

Jaaroverzicht 2010


rhr_nl

Aanbevolen berichten

In 2009 is er voor het eerst een jaaroverzicht gemaakt door de gebruikers van dit forum. Toch een mooie manier om de gebeurtenissen/ontwikkelingen van het afgelopen jaar nog eens voorbij te laten gaan. Laten we starten hier een traditie van te maken en ook zo’n lijst van 2010 te maken. Dus, wat was voor jou het meest gedenkwaardige moment of ontwikkeling van 2010?

 • Top! 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Onze vakantie in Frankrijk.....

 

Daar hebben wij namelijk iemand ontmoet die ons enthousiast heeft gemaakt voor geocaching! en vervolgens dus na thuiskomst aangemeld, resulterend in onze eerste gevonden cache op 9 augustus van dit jaar.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor mij is dat:

Twee nachten puzzelen om onze jongste zoon terug te vinden en vervolgens met hem (doodmoe) onze 1000ste cache te loggen op de verjaardag van onze oudste zoon en met de meegebrachte ballonnen en cadeautjes van Kermit & Piggy.

Het was al een hele eer dat die cache gemaakt werd door BigFurryMonster, maar alle hulp die we kregen uit Utrecht en ver daarbuiten (ook uit Belgie) en tot diep in de nacht (hoe vaak krijg je om 1.30 uur nog antwoord van een hulplijntje?) en vooral ook de geste van Kermit om niet voor ons te loggen, terwijl ze de puzzel toch zo'n 5 uurtjes eerder hadden opgelost.

 

OK, da's wellicht een aardig persoonlijk hoogtepunt, maar ook veel andere mensen hebben ondertussen genoten van de geweldige puzzel! Zie Waar is Robin?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Euhm ik bedoelde eigenlijk geen persoonlijke hoogtepunten…. Laten we deze meenemen als ‘Wederom een nieuwe lading frisse cachers’. Wederom de vraag iemand enig idee hoeveel?

 

Het meest opvallende van 2010 was natuurlijk de nieuwe reviewer geoguy. Ik heb er nog een stuk of 6 maar geef anderen even de ruimte.

Link naar opmerking
Deel via andere websites


 •  
 • Geocaching bestaat wereldwijd 10 jaar.
 • Skype sessies met Groundspeak opgestart
 • SGN event aangekondigd.....en afgeblazen.
 • Willxli Carotte vindt 10.000ste cache
 • Laatste "Waardeloze" seizoen is aangebroken

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een schitterende dag in juni toen wij de Gaustatoppen in Noorwegen hebben beklommen en daarboven (weer voor het eerst dit jaar) de daar geplaatste cache hebben kunnen loggen (op zo'n 1850 meter). De weersomstandigheden die dag (konden over een goed deel van Noorwegen heen kijken), ons eigen lekkere gevoel, het vinden van de cache en de bijzondere vermoeidheid toen we weer beneden waren maakte voor ons deze dag als de mooiste in 2010. Op de voet gevolgd door nog zo'n 60 andere cachedagen.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De "komst" van forumaccounts die een tweede nick ergens (zowel hier, maar ook op andere plek/plekken) aanmaken en vervolgens wat kreten suggestief de ruimte in gooien en/of erop uit lijken te zijn wat olie op vuurtjes te gooien, maar nergens substantieel een opbouwende bijdrage leveren aan vergroting van kennis of helpen van beginnend forumdeelnemers.

En dan vooral niet het lef hebben om dit onder hun echte account/player-nick te doen :thumbdown:

 

Het ontstaan van initiatieven die aantonen dat ook samenwerken in diversiteit mogelijk is (bv de coinrace zowel hier als op de buren.nl) :thumbup:

 

Greetz en een voorspoedig 2011 gewenst voor iedereen, Bloodwoosj.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

begin dit jaar de coca in zoetermeer, in grote pakken sneeuw gelopen, allemaal snowboots en skibril op maar zo gaaf ;)

 

en natuurlijk onze reis door nieuw zeeland met 300 caches, wat een geweldig land was dat zeg !!!! zeker een aanrader

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
 • Onlangs hier   0 leden

  • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...