Spring naar bijdragen

christoffel2010

Leden
  • Aantal bijdragen

    157
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door christoffel2010 geplaatst

  1. Klopt pressies, er is veel innovatie, veel erg veel behulpzaamheid voor de gehele geogemeenschap, wat wil men nog meer?
  2. Klopt, daar is niets tegen in te brengen toch?
  3. Er wordt hier gepost dus lijkt me logisch als er vragen worden gesteld hier toch ook een antwoord wordt gegeven? Van wie zou je een beter antwoord kunnen krijgen, van de maker zelf toch, of zie ik dat verkeerd?
  4. Dat is nou eens een goed initiatief. Daar hebben gebruikers tenminste iets aan.
  5. Geld maakt ook daar hongerig.
  6. Maar ik zie nog steeds geen antwoord op de gestelde vraag in bericht 42 waarom, de vraag is toch niet zo moeilijk.
  7. Hun belangen liggen nu eenmaal anders, zal ook wel zo blijven.
  8. Daar ging het ook over, de jagers, niet over geocachers. laten we maar hopen dat ze er gelukkig en blij mee worden.
  9. Heb het bericht (update) over vandaag even gelezen, moet zeggen petje af. Maar gelijk komt de vraag op, waarom kon dat nu pas, was het niet eerder mogelijk om zoiets te regelen??? Dit initiatief is prima, zou veel vaker moeten gebeuren, wie weet komt er dan een steeds beter resultaat uit.
  10. Als ik zo de commentaren lees heb ik het idee dat de CO het wel begrepen heeft, maar menige lezer hier weer niet. In Duitsland zijn de regels echt wel wat anders dan hier. Hier speelt iets heel anders, en vele van de cachers die deze cache gedaan hebben weten wat dat is. Het heeft met de jacht te maken, niets met de toestemming, daar zijn de regels in Duitsland echt anders over.. In dit vraagstuk is de CO's niets te verwijten.
  11. Ze hebben alle screenshots in het Engels, terwijl de Nederlandstalige er ook zijn. Ze zijn de nieuwe beoordelingen van caches vergeten. En reclame maken voor eigen zaken is ook niet je van het. Maar er zal best nog wel wat meer aan rammelen, heb ook niet alles gelezen, omdat het begin al aardig tegenviel.
  12. Je mag best trots zijn op een werkstuk, zeker als het voor beginnende cachers is. Maar met dit verhaal zou ik niet naar buiten durven komen als het in deze toestand verkeerde. - De pagina's zijn al in het Nederlands beschikbaar op GC, daarnaast zijn er al dingen toegevoegd die niet eens zichtbaar zijn in de screenshots (dus oude gegevens). - De lijst met aangeboden caches klopt niet, ik mis er vele. En dat alleen al bij een snelle blik, dus laat ik het hierbij maar laten.
  13. "Waar totaal niet wordt gekeken naar waar de cache over gaat"? Weleens gehoord van het woord 'gotspe'? Ik heb ook niks met de jacht op eremetaal, maar er zijn wel meer manieren om te laten werken dat het je voor geen meter boeit waar een cache over gaat, bijvoorbeeld door gewoon de oplossing van een mystery bij iemand anders of op een kant-en-klare cheatsite te scoren. En wat heeft dat hier mee te maken? Het gaat hier over FTF en niet over hoe je iets oplost. Het gaat over cache en hoe je het spel denkt te spelen, dus ook over de dingen die je denkt te moeten of kunnen gebruiken. In dit kan ik kvd alleen maar gelijk geven.
  14. Gelukkig noem je nu niet iedere cacher die Eartcaches doet een onbenul.
  15. christoffel2010

    Premium Member

    PM caches zijn ook te doen zonder dat je PM bent, je moet alleen de juiste weg weten.
  16. Komst van Opencaching.com Komst van de Garmin chirps Komst van Geoleaks
  17. Helpen is goed, niets mis mee. maar vergeet het stille genootschap daarbij niet, die bereik je een twee drie niet, die moet je echt overtuigen. Maar om iedere stem te bereiken is alles beter dan alleen het systeem van nu te gebruiken, want daar vallen velen buiten de boot.
  18. En dat is nu juist wat ik bedoel, niet iedereen zal daar gebruik van maken, dus vele stemmen worden nooit gehoord. Maar die personen hebben we een gedachte, waar moeten zij die kwijt, hier of ergens anders, als daar niets mee gedaan wordt, is het dus een eenzijdige oplossing. Zelf ben ik een voorstander van iets, waar de gegevens verzameld worden en dan naar GS worden doorgegeven, denk dat je dan een veel groter geheel dient.
  19. Wie het nog niet weet, Nederlanders schreeuwen vaak in eigen buik, daar buiten zijn ze vaak heel stil, zal hier ook zijn. Volgens mij zijn ze hier niet anders, lees de discussies hier daar maar eens daarop na.
  20. Eigenlijk is alles beter dan zoals het nu gaat. Alleen maar gejammer over wat wel en wat niet kan, nu komt er een regelgeving en is het weer niet goed. Echte Nederlanders die steeds vooraan staan hoe het zou moeten, moeten we toch eens afleren.
  21. Klopt, maar als de handelswijze zo blijft, vraagt men er ook om. Vertel eerst wat de bedoeling en de achtergrond is en voor het dan pas door, niet andersom. Geld ook voor zaken als pols, niet veranderen van regels voordat de tijd die gesteld is verstreken is, ook dat werkt niet, op die wijze vraagt men om problemen. Mensen, dus ook cachers laten zicht niets veel meer wijsmaken, ook niet door een site.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...