Spring naar bijdragen

christoffel2010

Leden
 • Aantal bijdragen

  157
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Klopt pressies, er is veel innovatie, veel erg veel behulpzaamheid voor de gehele geogemeenschap, wat wil men nog meer?
 2. Klopt, daar is niets tegen in te brengen toch?
 3. Er wordt hier gepost dus lijkt me logisch als er vragen worden gesteld hier toch ook een antwoord wordt gegeven? Van wie zou je een beter antwoord kunnen krijgen, van de maker zelf toch, of zie ik dat verkeerd?
 4. Dat is nou eens een goed initiatief. Daar hebben gebruikers tenminste iets aan.
 5. Geld maakt ook daar hongerig.
 6. Maar ik zie nog steeds geen antwoord op de gestelde vraag in bericht 42 waarom, de vraag is toch niet zo moeilijk.
 7. Hun belangen liggen nu eenmaal anders, zal ook wel zo blijven.
 8. Daar ging het ook over, de jagers, niet over geocachers. laten we maar hopen dat ze er gelukkig en blij mee worden.
 9. Heb het bericht (update) over vandaag even gelezen, moet zeggen petje af. Maar gelijk komt de vraag op, waarom kon dat nu pas, was het niet eerder mogelijk om zoiets te regelen??? Dit initiatief is prima, zou veel vaker moeten gebeuren, wie weet komt er dan een steeds beter resultaat uit.
 10. Als ik zo de commentaren lees heb ik het idee dat de CO het wel begrepen heeft, maar menige lezer hier weer niet. In Duitsland zijn de regels echt wel wat anders dan hier. Hier speelt iets heel anders, en vele van de cachers die deze cache gedaan hebben weten wat dat is. Het heeft met de jacht te maken, niets met de toestemming, daar zijn de regels in Duitsland echt anders over.. In dit vraagstuk is de CO's niets te verwijten.
 11. Ze hebben alle screenshots in het Engels, terwijl de Nederlandstalige er ook zijn. Ze zijn de nieuwe beoordelingen van caches vergeten. En reclame maken voor eigen zaken is ook niet je van het. Maar er zal best nog wel wat meer aan rammelen, heb ook niet alles gelezen, omdat het begin al aardig tegenviel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...