Spring naar bijdragen

Bever.vw

Leden
 • Aantal bijdragen

  39
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Bever.vw

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60 CSX
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  01-01-2009
 1. Er kan nog gestemd worden dus maak De Duintoppers de worldwide Geocachers van de maand februari. http://blog.geocachi...our-comments-2/.
 2. De Duintoppers enthousiaste Geocachers en cacheowners met meer dan 250 geplaatste caches op prachtige plekjes op Goerree Overflakkee zijn genomineerd als Geocacher van de maand. Geniet jij ook regelmatig van deze perfect verzorgde Geocaches stem dan op De Duintoppers via: http://blog.geocaching.com/2013/02/february-featured-geocacher-of-the-month-nominees-add-your-comments-2/ Ze verdienen het om veel stemmen te krijgen.
 3. Dit voorjaar een Garmin 550T aangeschaft. Deze bevalt ons prima. Alleen bij wandelingen met veel waypoints gaat de beschrijving nog op papier mee. De rest paperless. Het is met de softscreen zeer eenvoudig om even beschrijving, hint of logjes te lezen.
 4. Hej Alblasserdammers, Ik weet dat er nog iemand met een historisch rondje daar bezig is. De fysieke cache ligt al. Zal eens informeren hoever ze zijn. Groetjes, Team Bever.vw
 5. Hallo Ronald, Gewoon even mailen met wat lokale cachecollega's die al wat caches gemaakt hebben bij jou om de hoek. Ze willen je vast helpen en hebben meestal voor hun 1e caches ook hulp gekregen. Voor publicatie ook even laten proeflopen of puzzelen door een collega die al wat ervaring heeft voorkomt een hoop teleurstelling. Dus mail gerust. Groetjes, team Bever.vw
 6. Bloodwoosj bedankt! Dit leuke plaatje had ik nog niet ontdekt. Staat erbij hoor enne géén nieuwbouw!
 7. Bever.vw

  Gc.com

  Zucht, weer eruit. Kunnen ze Europa niet op een andere server zetten?
 8. Bever.vw

  Log Of Geen Log?

  Wij controleren het logboekje met de logjes op de website. Ik weet ook van andere CO's dat ze deze controle doen.
 9. Bever.vw

  Leuk Artikel Team Wans!

  Nou het diepe in dan maar! Mag ik jullie als persoonlijke helpdesk noteren?
 10. Bever.vw

  Leuk Artikel Team Wans!

  Net een mailtje gehad van team Wans het artikel is geschreven door team Kraan. Was een gokje van ons n.a.v. een van de foto's waarop dus team Wans. Dus nog meer camperende cachers. Ik wil het artikel scannen en bijvoegen. Wie mailt me even hoe ik bij kan voegen in deze Topic?
 11. Zojuist het blad kampeerauto (NKC) binnengekregen met op de voorzijde de tekst Geocachend kamperen. In het blad een erg leuk artikel van team Wans. Complimenten hoor!
 12. Ik ben er de laatste tijd een aantal tegengekomen vandaar de topic.
 13. Regelmatig lees ik bij nieuwe caches: FTF log volgt. Soms volgt die werkelijk, maar soms ook niet. Waarom niet gewoon even wachten met loggen tot je weer rustig thuis bent. Wel zo netjes voor de cache-owner en houdt het ook nog even spannend voor de concollega-cachers die na je komen.
 14. Respectloos voor de owner om géén logje te schrijven. Misschien wordt het tijd voor een wedstrijdje het mooiste logje van 2011!
 15. http://coord.info/GC1K402 van Klooster Eemstein is ontzettend leuk. Wel pittig drie sterren. Wees verstandig en doe geen nachtcaches alleen. Vraag een of meerdere collegacacher om mee te gaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...