Spring naar bijdragen

Mon-Roe

Leden
 • Aantal bijdragen

  385
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2000
 1. Mon-Roe

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Even dit stukje aangehaald omdat er twee dingen in staan die in mijn ogen niet kloppen.1. Munzee gaat niet bij iedereen om de puntjes, wij doen het voor de leuke tochten en we hebben al erg veel leuke fietstochten gedaan, bijv. rondom Essen en Kalmthout, bij Budel, langs de Maas tussen Venlo en Roermond. 2. Bij geocaching gaat het niet bij iedereen om de puntjes, maar de ftf race en zoveel mogelijk caches doen is toch bij veel mensen een erg belangrijk iets. Als wij met z'n twee op pad zijn, dan proberen we geocachen en munzee te combineren, de één doet de cache en de ander de munzee. Op deze manier zijn we samen bezig.
 2. Mon-Roe

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Weet je wat nou zo leuk is, als je op de munzee kaart naar het HQ van Groundspeak gaat, dan ligt het er vol met munzee's, meer als 30. Klik hier voor een overzicht
 3. Mon-Roe

  Nfc...

  Kijk uit hoor, NFC zijn stickers ;-) Bij munzee gebruiken ze trouwens al nfc, en de eerste ligt al in NL, in de omgeving van Rotterdam. helaas zijn multi's voor mij niet weggelegd, tenzij ze met de fiets te doen zijn, daarom voor ons die stomme niet fantasievolle rondstrooi dingen. Maar daar kan je zulke mooie routes mee maken, kijk maar eens naar het rondje dat op Goerree Overflakkee ligt en zo zijn er nog veel meer. Maar mensen met een iphone hebben niets aan nfc, daar is geen app voor.
 4. Mon-Roe

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Zoals al eerder gezegd, andersom gebeurt het dus ook, er ligt al een munzee maar er wordt dan ook een geocache bij gelegd. Misschien uit onwetendheid, misschien ook niet. Ik vind het verder erg jammer dat er geen respect is voor mensen die een andere hobby er bij hebben, wij doen het beide en beleven aan beide erg veel plezier en maken door beide hobbies te combineren erg leuke en mooie fietstochten langs schitterende plekjes, en daar gaat het toch om! Oh ja, munzee's hoeven niet altijd geplakt te zijn, ze kunnen ook net als logboekjes verstopt zitten in kokertjes of in bomen hangen of in spleten verstopt zijn. @Thex, ik schop terug hoor ;-)
 5. Mon-Roe

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Net als met geocachen zijn er mooie plekjes en minder mooie plekjes. En wij spelen zowel geoacaching en munzee en weten de mooie plekjes echt wel te vinden. Maar goed, als je het maar van 1 kant wil bekijken, prima, maar als je zelf niet wil dat jouw spullen zonder vragen worden verwijderd, doe dat dan ook niet bij een ander, of het nu om een geocache of om een munzee gaat.
 6. Mon-Roe

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Nu even andersom, wij hebben ergens een munzee geplakt/verstopt en een ander legt er een geocache bij, dan mag ik volgens enkele van jullie de mooie door eigen hand geknutselde cache dus in de prullenbak gooien?
 7. Ik ben beperkt in het lopen, maar bij heel veel multi's wordt niet aangegeven hoe lang lopen het is, dit is voor mij altijd een verrassing, maar heel vaal ook een teleurstelling. Hier zijn ook icoontjes voor, maar die wil men niet gebruiken, want dan is de spanning/de verrassing van het geocachen eraf. Waarom dan wel ineens een icoontje bij een voortuincache? Als je bij een voortuin aankomt en je houdt er niet van, niemand die zegt dat je moet stoppen en moet loggen. Rij/loop je toch lekker door. hoe vaak wij al niet aan een multi zijn begonnen en na een half uur terug zijn gegaan omdat er maar geen eind aan kwam, zijn niet op 1 hand te tellen. Wat krijg ik dan te horen, dan vraag je het toch even aan de cache legger. Dit kunnen jullie toch ook doen met een voortuincache?
 8. Ik zie in een logje van Niellls het volgende staan: Vandaag samen met TimmetjeTim en Isoe03 bij onze oma gelogeerd. TimmetjeTim is vandaag nog op geocaching.com geweest, probeer het eens via hem. succes
 9. ik vind dat je het icoontje bij een mysterie of multi er niet bij hoeft te zetten omdat je eenvoudig aan adresgegevens kunt komen heden ten dage. Bijv. wij hebben mensen bij de cache gehad die door middel van onze achternaam, google is je vriend, achter ons huisadres zijn gekomen en toen de cache wilde komen loggen. Helaas voor hen zat er een hangslot op en die was alleen open te maken door gegevens die je tijdens de multi hebt gekregen. laat het verder maar een verrassing zijn, net zo goed als dat het heel vaak een verrassing is hoe lang een multi is, want dat wordt er helaas ook niet bij gezet.
 10. Wij hadden een cache (multi van 13km) die uitkwam bij ons huisadres. Het was alleen geen voortuincache aangezien wij geen voortuin hebben en de voordeur geljk op straatniveau is. De cache zat aan de voorgevel en was heel duidelijk zichtbaar als geocache. Tsja in de afgelopen jaren dat de cache online was, hebben wij ervaren dat de meeste mensen die zijn geweest er geen moeite mee hadden aangezien de tocht van 13 km het waard was. Vandaag hebben wij 3 voortuincaches (mysteries) gedaan en bij geen van drie hebben wij ons ongemakkelijk gevoeld. Bij alledrie was heel duidelijk aangegeven waar we moesten zijn. Een speciaal icoontje voor voortuincaches zou ik dan ook alleen toevoegen als het zou gaan om een traditional, maar niet als het gaat om een mysterie of om een multi.
 11. Mon-Roe

  Cachen In Windows 7?

  N route bestaat niet meer, is nog wel ergens te downloaden, maar wordt niet meer ondersteund. hiervoor in de plaats is Garmin Mobile gekomen en is er voor de blackberry maar ook voor de laptop.
 12. Mon-Roe

  Te Koop Oregon 400T

  De GPS is verkocht. Team Britymi, heel veel plezier ermee!
 13. Mon-Roe

  Te Koop Oregon 400T

  En daar zit inderdaad Chirp, dus HTVDCLN95 er zit chirp op ;-)
 14. Mon-Roe

  Te Koop Oregon 400T

  Net even de nieuwste firmware erop gezet maar kan niet zo snel zien waar chirp dan zou moeten zitten.
 15. Mon-Roe

  Te Koop Oregon 400T

  Ja hij is nog steeds te koop.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...