Spring naar bijdragen

eitjes

Leden
  • Aantal bijdragen

    641
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Waardering in de gemeenschap

9 Neutraal

Over eitjes

  • Verjaardag 08-10-1974

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Oregon 550t
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    april 2004
  • Lengtegraad
    5.05
  • Breedtegraad
    52.05

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Woonplaats
    Utrecht
  • Interesse
    Geocachen, fietsen, wandelen, babygebarentaal
  1. Volgens mij kun je ze nog gewoon gebruiken (in ieder geval werken ze op mijn cachepagina's nog gewoon). Voeg de volgende code toe aan je pagina <img src="http://www.gpsgek.nl/download/distance/distance.jpg?left=1km&right=2km" alt="Afstand: 1km - 2km" /> en pas de afstanden (op 4 plaatsen dus) even aan. Ik heb zelfs ook nog een fietsicoontje voor mijn fietscache. <img src="http://www.gpsgek.nl/download/distance/distance.jpg?left=25km&right=30km&bike=1" alt="Afstand: 25km - 30km" />
  2. eitjes

    Garmin Etrex30

    nog een kleine aanvulling: Als het werkt zoals op de Oregon, dan moet je dus via de waypoint manager je huidige (of een ander punt waarvandaan je wilt projecteren) opzoeken en dan in het menu de optie 'projecteer waypoint' kiezen.
  3. eitjes

    Lege Fotorolletjes

    Welkom Geert! Ik zie dat je al wat ervaring hebt opgedaan met cachen in de VS. Misschien is het leuk om ook eerst wat caches te zoeken in Utrecht? Zodat je weet waar al caches liggen? Er ligt genoeg moois!
  4. En nu gaat het opeens weer over ons!
  5. Mijn lijstje: Waar is Robin? Follow the White Rabbit Ambachtsmannetjes van de Plompetorengracht Die Grauen Wolfe Kluis van Stuuridius Monopoly Zilverstad Editie De Wolf, de Kool en de Geit Voetzoeker College Cache De Anomalie Krrrtsssplok De Negende Cirkel De Schat van Schenkenshul Lumen Traiectum Raiders of the Lost Ark Snelcursus Braille WAC 2: Zoo Zintuigen in het Bergsche Bos en dan vergeet ik er vast nog een paar...
  6. Die functionaliteit van gsak 8 kende ik ook nog niet! Bedankt voor de tip (niet dat ik erg vaak bookmarklists maak, maar voor het bijhouden van de 'eitjes' caches en 'sleutel' caches kan het vast van pas komen).
  7. eitjes

    29-2

    Ja, in 2008 niet bij stil gestaan, dus morgen staat wel als cachedag op de kalender gemarkeerd!
  8. eitjes

    Log Probleem

    tip uit ander draadje: Heb je je internet cache al eens geleegd? In Internet Explorer: Extra-Internetopties-Browsegeschiedenis-Verwijderen.
  9. eitjes

    Tijdelijke Cache Maken

    De nieuwe regels zijn dat een cache minimaal 3 maanden achtereen beschikbaar moet zijn. Caches die slechts een dag te loggen zijn tijdens een event mogen dus ook niet meer. Die moet je dan gewoon loggen als onderdeel van het event (niet als aparte cache). Ik denk dus dat het niet kan.
  10. Wij hebben nooit een wagen gehad (ok, dan tel ik die week dat er een wagen bij ons in de weg stond in de gang niet mee, omdat mijn schoonzusje na de geboorte van de oudste vond dat we echt een wagen moesten hebben...). Bij ons hebben de kinderen altijd in een draagdoek, BabyBjorn (de sportieve versie met extra rugsteun), rugdrager en Ergo Baby carrier gezeten. Net zo lang tot ze zelf konden lopen. In Amerika liep PapaEi soms met 1 kind op de buik (paar maanden oud) en 1 op de rug (not net geen 3). Vooral met de Ergo was ik erg tevreden. Kan zowel op de buik als op de rug gedragen worden en kinderen kunnen er ook goed in slapen. Met een drager heb je, zoals eerder ook al gezegd, veel minder last van mul zand, hekjes, trappetjes, bergpaadjes, etc. Je hoeft na het cachen niet meer te sporten en je laat je kinderen sneller zelf lopen, zodat ze niet op hun vijfde nog in een wagen rondhangen, maar lekker met stokken door het bos sjouwen. Overigens zijn de KrielEitjes ondertussen 8 en 5 en hoeven dus niet meer gedragen of gereden te worden. Maar het is natuurlijk wat je zelf het fijnste vindt! Succes met de keuze.
  11. eitjes

    Cordinaties

    In je hoofdmenu zit een icoon met daarbij als tekst 'waypoint middelen'. Probeer deze maar eens uit!
  12. Is Marienwaardt te ver of mag die nog (wel vlakbij de grens met Zuid-Holland): GCP8WW 16 km wandelen. Er zijn ook verschillende mensen die bookmarklijsten hebben gemaakt met lange wandelingen. Zie bijvoorbeeld die van BigFurryMonster, marelo en *BaJo* (bij bovenstaande cache te vinden). Je krijgt als je zo'n bookmarklist bekijkt meteen te zien hoe ver de cache van je thuiscoordinaten af is. succes met trainen! edit: natuurlijk kun je ook nog een pocket query maken en het icoon >10 km gebruiken (als je Premium Member bent)
  13. eitjes

    Cordinaties

    De dikste eik die je kunt vinden kan vrij dun zijn, vooral als je in een berkenbos staat te zoeken... Misschien kun je beter vragen: "Hoe lang (of hoe ver) moet je gezocht hebben?"
  14. Zelf gebruik ik ook gsak voor dit soort dingen en daarom heb ik het van Groundspeak niet echt meer nodig. Ik kan me echter wel voorstellen dat het een mooie feature is. Ik denk echter niet dat Groundspeak dit voor niet-PM leden gaat maken, als ze het al doen. De meeste nieuwe functionaliteit wordt doorgaans sowieso eerst alleen voor PM gemaakt om het op een kleinere groep te 'testen'. En bovendien wil Groundspeak natuurlijk wel dat er voordelen zitten aan een PM-lidmaatschap.
  15. eitjes

    Gestolen Garmin

    Balen zeg! Maar wel fijn dat je de rest van je spullen terug hebt... Hopelijk komt de Etrex ook nog terug!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...