Spring naar bijdragen

Nuffie

Leden
 • Aantal bijdragen

  99
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Etrex30
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  15-10-2008

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik vroeg mij af of er een manier is om de OpenFietsMap op c:geo te zetten. Dan moet ik een .img bestand omzetten naar een .map bestand, lijkt mij. Kan dat? Of moet het anders? Of kan het helemaal niet?
 2. Bij mij (via Ziggo Noord-Holland) problemen met de api verbinding van geocaching.com. Ik kan geen coords wijzigen en via GSAK kan ik geen geocaches ophalen. Ik krijg een foutmelding die ik gisteren nog niet kreeg. Dus een probleem bij gc.com, vermoed ik. Nog iemand?
 3. Nuffie

  Challenges

  Bloodwoosj, ik hoop ook dat je gevoel klopt. Wat een flauwekul zeg. Alsof je zelf niets meer kunt verzinnen. En het vervuilt de kaart ook nog eens. Want ik doe niet aan challenges, maar zie wel steeds die vraagtekens op mijn kaart. Laten ze er dan een apart symbooltje voor maken, dan kan ik ze eruit filteren.
 4. Nuffie

  Place Spotting.

  Werken ook niet meer ;-(
 5. Nuffie

  Place Spotting.

  Bij deze werkt het ook niet: http://www.placespotting.com/solve.php?placeId=1AF4-50A7A1FD-413 Er is voor deze "truc" wellicht een stokje gestoken.
 6. Nuffie

  Place Spotting.

  #Bariet: Maar slim zoeken mag ook ;-) En de hele wereld even langslopen als er verder geen aanwijzingen zijn, gaat mij toch iets te veel tijd kosten.
 7. Nuffie

  Place Spotting.

  Ik heb dat geprobeerd (ctrl-shift-i > Elements > ctrl-f > ll=) maar het coord dat daar uitkomt, levert geen bruikbare plek. Waarschijnlijk doe ik nog iets verkeerd. Het is deze puzzel: http://www.placespotting.com/solve.php?placeId=103E-52A0FA41-210F Wie weet raad?
 8. Nuffie

  Spookloggers .....

  Je kunt natuurlijk ook een Munzee in je cache plakken en het loggen daarvan verplicht stellen. Heb je een mooie check of iemand echt ter plekke is geweest. Helaas heeft de loper dan wel een smartphone nodig.
 9. Laat je de etrex de update wel helemaal afmaken? Anders probeert hij het iedere start weer opnieuw.
 10. Waar ik nu helemaal niets over lees, is de leesbaarheid van een smartphone in het zonlicht. Of ben ik de enige die daar problemen mee heeft? Mijn eTrex30 is prima af leesbaar, maar mijn Galaxy s2 is slecht te lezen in direct zonlicht. Zelfs als het scherm op maximale verlichting staat, blijft het een heel gedoe. Hand erboven, in de schaduw gaan staan (als die er is), maar het blijft behelpen. Vooral bij (spoiler)foto's. Geef mij maar een gps.
 11. Ik kreeg een update op mijn smartphone (android) van de geocaching-app. Mooi, dacht ik, dan zullen de lacunes van de eerste versie wel zijn verholpen. Misschien kijk ik er over heen, maar ik zie nog steeds geen corrected coords en geen personal cache notes. Wel is de lay-out aangepast aan de nieuwe stijl van de website, maar het lijkt wel of het uiterlijk belangrijker is dan de functionaliteit. Of ben ik abuis?
 12. Ik heb een Maxpedition Sitka gearslinger gehad. Een prachtige tas om te zien. Ik was helemaal verkocht toen ik al die vakjes en vooral het slinger-systeem zag. Heel makkelijk in 1 beweging de tas naar voren en je kunt alles pakken. MAAR... ik heb hem vrij snel daarna weer verkocht. Alles hangt aan 1 schouder en daar kreeg ik al snel last van. Een paar km gaat nog wel, maar een langere trip is funest voor mijn rug. Nu ben ik een (klein) dagje ouder (63jr) maar dat viel mij toch tegen. Jammer van een verder fantastische rugzak. Ik roep het hier toch maar even. Test de tas met een redelijk gewicht eerst goed uit op een langere wandeling!!
 13. Het blijft een heel gedoe om gecorrigeerde coordinaten op een kaart te krijgen. Het zou veel eenvoudiger (en logischer) zijn als geocaching.com gewoon op de kaart de fictieve coords vervangt door de gecorrigeerde. Wie heeft connecties in de VS om dit eens te vragen?
 14. Nuffie

  Prikstok

  Tja, Barny is al door zijn voorraad heen, begrijp ik, maar ik zoek nu ook zo'n oprolbare prikstok. Is er inmiddels ergens een nieuwe voorraad aangeboord? Kortom, heeft iemand zo'n ding over?
 15. Nuffie

  Garmin Etrex30

  Hartelijk bedankt voor de reacties. Ik heb het gevonden! Wat een mogelijkheden op dit toestel. Ik moet nog maar eens stevig aan de studie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...