Spring naar bijdragen

toyotaaygo

Leden
 • Aantal bijdragen

  64
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  20-8-13

Profile Information

 • Geslacht
  Niet ingevuld

Recente profielbezoeken

435 profielweergaven
 1. Ik loop tegen het volgende probleem aan. Ik kan de app op mijn telefoon gezet. De cartridge op mijn pc gezet, maar als ik mijn telefoon aansluit op mijn pc, kan ik het mapje niet vinden. Op een oude Samsung kwam het mapje zo in beeld. Wie weet waar ik dat mapje kan vinden?
 2. @ Geoman. Helaas kan dit plaatsvinden. Alles kan problemen geven en het kwam voor mij wel op een heel slecht moment. Maar alles is geregeld en alles werkt weer. Succes met het vinden van het probleem!!
 3. Nu wil ik vandaag op het forum: Ontvoering van de Prijskoe bekijken, maar ik kan er niet bij. Zijn er meer mensen met dit probleem?
 4. toyotaaygo

  Poquet Query

  Sorry, ik zal iets duidelijker zijn. Als ik F:\Garmin\GPX zie en er op druk, zie ik alleen maar GSAK data file staan, op de caches die al in mijn GPS staan. De PQ die ik wil over zetten eindigt op ashx. De PQ heb ik gedouwnload, opgeslagen en dat is een ashx bestand. trouwens GSAK heb ik niet.
 5. toyotaaygo

  Poquet Query

  Dan ben ik een leek. Het betreft een ashx bestand. moet ik deze eerst uitpakken, want als ik hem in die map zet, kan ik ze niet weer zien. De rest heeft als bestandsnaam: GSAK data file.
 6. toyotaaygo

  Poquet Query

  Oké, dat bestandje staat op de computer. Als ik deze wil verplaatsen naar Station F: Garmin, dan gaat dat helaas niet. Moet ik daar een map aanmaken of kan ik dit in een bestaande map zetten?
 7. toyotaaygo

  Poquet Query

  Je bedoeld dat je hier de caches kunt zien die je gestuurt krijgt. Als het er 87 zijn, staan ze onder elkaar. Nu staat daar achter een een gps met een pijltje, dan kun je ze één voor één over zetten. Maar hoe in ée'n keer?
 8. toyotaaygo

  Poquet Query

  oké. Ik heb die PQ een naam gegeven. Dan staat er: verstuur naar! In dit balkje staat mijn mail adres en daaronder het formaat. (*gpx) of (*loc) Verder daaronder staat: versturen. Volgens mij gaat hier dan wat mis. Als ik op versturen druk, komt op de volgende pagina de resultaten te staan, maar kan verder nergens iets verzetten.
 9. toyotaaygo

  Poquet Query

  Bedankt voor je reactie, maar waar staat dat hoe ik dat kan doen?
 10. toyotaaygo

  Poquet Query

  Nu heb ik Poquet Query aangemaakt en ik wil deze informatie naar mijn gps sturen. Iemand een idee hoe ik dat kan doen? Ik heb een eTrex 30.
 11. toyotaaygo

  Pagina Problemen.

  Allemaal bedankt voor het tijd vrij maken om te reageren op deze pagina. Net opende ik mijn profiel en alles is gelukkig weer normaal. Zal wel aan die gasten in USA liggen. Thanx
 12. toyotaaygo

  Pagina Problemen.

  Sinds gisteren doet mijn privé pagina raar van geocaching.com. Onderaan een cache pagina staan de logjes. Die staan er bij mij niet meer. Ik moet nu een extra vink aanklikken. Ook kan ik geen prive cachenotitie doen en de coords aanpassen wil niet meer. Heb ik een instelling verkeert staan of ligt het aan groundspeak?
 13. toyotaaygo

  Place Spotting.

  Oke, chrome. Heb je dan nog steeds firefox nodig? Laatste vraag! Over de rest is veel meer te lezen op deze site
 14. toyotaaygo

  Place Spotting.

  Hallo Nu heb ik gelezen, dat deze caches snel opgelost kunnen worden met firefox. Als ik naar een place spotting cache kijk en er staat aan de rechterkant: not solved, kun je hem dan niet met firefox oplossen?
 15. Nu heb ik zelf een eigen tb en een gc, maar ik wil ze meenemen om alleen te discoveren aan andere cachers. Nu zie ik vaak, "took it" op de site. Hoe doe je dat?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...