Spring naar bijdragen

toyotaaygo

Leden
 • Aantal bijdragen

  64
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door toyotaaygo geplaatst

 1. Ik loop tegen het volgende probleem aan. Ik kan de app op mijn telefoon gezet. De cartridge op mijn pc gezet, maar als ik mijn telefoon aansluit op mijn pc, kan ik het mapje niet vinden. Op een oude Samsung kwam het mapje zo in beeld. Wie weet waar ik dat mapje kan vinden?
 2. @ Geoman. Helaas kan dit plaatsvinden. Alles kan problemen geven en het kwam voor mij wel op een heel slecht moment. Maar alles is geregeld en alles werkt weer. Succes met het vinden van het probleem!!
 3. Nu wil ik vandaag op het forum: Ontvoering van de Prijskoe bekijken, maar ik kan er niet bij. Zijn er meer mensen met dit probleem?
 4. toyotaaygo

  Poquet Query

  Sorry, ik zal iets duidelijker zijn. Als ik F:\Garmin\GPX zie en er op druk, zie ik alleen maar GSAK data file staan, op de caches die al in mijn GPS staan. De PQ die ik wil over zetten eindigt op ashx. De PQ heb ik gedouwnload, opgeslagen en dat is een ashx bestand. trouwens GSAK heb ik niet.
 5. toyotaaygo

  Poquet Query

  Dan ben ik een leek. Het betreft een ashx bestand. moet ik deze eerst uitpakken, want als ik hem in die map zet, kan ik ze niet weer zien. De rest heeft als bestandsnaam: GSAK data file.
 6. toyotaaygo

  Poquet Query

  Oké, dat bestandje staat op de computer. Als ik deze wil verplaatsen naar Station F: Garmin, dan gaat dat helaas niet. Moet ik daar een map aanmaken of kan ik dit in een bestaande map zetten?
 7. toyotaaygo

  Poquet Query

  Je bedoeld dat je hier de caches kunt zien die je gestuurt krijgt. Als het er 87 zijn, staan ze onder elkaar. Nu staat daar achter een een gps met een pijltje, dan kun je ze één voor één over zetten. Maar hoe in ée'n keer?
 8. toyotaaygo

  Poquet Query

  oké. Ik heb die PQ een naam gegeven. Dan staat er: verstuur naar! In dit balkje staat mijn mail adres en daaronder het formaat. (*gpx) of (*loc) Verder daaronder staat: versturen. Volgens mij gaat hier dan wat mis. Als ik op versturen druk, komt op de volgende pagina de resultaten te staan, maar kan verder nergens iets verzetten.
 9. toyotaaygo

  Poquet Query

  Bedankt voor je reactie, maar waar staat dat hoe ik dat kan doen?
 10. toyotaaygo

  Poquet Query

  Nu heb ik Poquet Query aangemaakt en ik wil deze informatie naar mijn gps sturen. Iemand een idee hoe ik dat kan doen? Ik heb een eTrex 30.
 11. toyotaaygo

  Pagina Problemen.

  Allemaal bedankt voor het tijd vrij maken om te reageren op deze pagina. Net opende ik mijn profiel en alles is gelukkig weer normaal. Zal wel aan die gasten in USA liggen. Thanx
 12. toyotaaygo

  Pagina Problemen.

  Sinds gisteren doet mijn privé pagina raar van geocaching.com. Onderaan een cache pagina staan de logjes. Die staan er bij mij niet meer. Ik moet nu een extra vink aanklikken. Ook kan ik geen prive cachenotitie doen en de coords aanpassen wil niet meer. Heb ik een instelling verkeert staan of ligt het aan groundspeak?
 13. toyotaaygo

  Place Spotting.

  Oke, chrome. Heb je dan nog steeds firefox nodig? Laatste vraag! Over de rest is veel meer te lezen op deze site
 14. toyotaaygo

  Place Spotting.

  Hallo Nu heb ik gelezen, dat deze caches snel opgelost kunnen worden met firefox. Als ik naar een place spotting cache kijk en er staat aan de rechterkant: not solved, kun je hem dan niet met firefox oplossen?
 15. Nu heb ik zelf een eigen tb en een gc, maar ik wil ze meenemen om alleen te discoveren aan andere cachers. Nu zie ik vaak, "took it" op de site. Hoe doe je dat?
 16. toyotaaygo

  Caches Laden.

  Hé, dank je. Zal het direct proberen.
 17. toyotaaygo

  Caches Laden.

  Hallo, caches laden (traditionele) in een garmin en het eruit gooien is mijn probleem niet. Maar hoe zit het met een mystery? De coordinaten bovenaan een mystery zijn bijna nooit de cache. Als je de coordinaten hebt, hoe kun je dan het beste in je gps zetten? Als er veel mysterys bij elkaar liggen, hoe weet je dan dat je die cache gelogt hebt, en bv niet een andere? Mijn GPS is een garmin e30
 18. toyotaaygo

  Broncode.

  Nou nou, wat een discussie allemaal. Mijn vraag is inderdaad beantwoord, mijn dank daarvoor. Zoals team Nessa al zei, cachen doe je in de natuur en niet hele avonden achter de computer, daar ben ik het 100% mee eens. Ik snap ook wel, dat er co's zijn die moeilijke caches willen neerleggen, maar als die in de buurt liggen van je thuis lokatie, wil je ze wel "opruimen". En als iemand iets niet snapt, en er een vraag over stelt, kan dit ook gewoon beantwoord worden. Laat dan iedereen die het er NIET mee eens is, gewoon stil zijn en geen reactie op geven. We hebben toevallig allemaal dezelfde hobby en laat iedereen in zijn waarde over het HOE en WAT!
 19. toyotaaygo

  Broncode.

  Allemaal bedankt voor de informatie. TOP. Maar moet je dan bij de broncode de hele pagina bekijken. Die info die de CO erin verstoppen, kun je die dan makkelijk bekijken of moet je, als je pech hebt, alle 2000 regels na pluisen?
 20. toyotaaygo

  Broncode.

  Er zijn mystery caches waar je de info uit de broncode kunt halen. Mijn vraag is: Wat is broncode? Is dat het regeltje onder een foto? Zo niet, hoe noemen we deze regel? Of moet je met de rechtermuisknop op de foto staan en bron weergeven? Als het dat laatste is, dan kan iemand de hele pagina gebruiken om er iets in te zetten. Dat is allemaal wartaal! Wie weet hier meer van?
 21. Nu heb ik een paar GC besteld bij geocachingshop.nl, Als ik ze wil activeren moet ik een code hebben. Helaas, heeft deze shop ze niet meegestuurd, maar weet iemand de code hiervan? Gegr, toyotaaygo
 22. toyotaaygo

  Peilingen

  Hallo, nu zag ik op een paar oude multies dat ze daar vroegen op kruispeiling. Is kruispeiling het zelfde als projecteren?
 23. toyotaaygo

  Trackeble Activeren.

  Jakkes, bedankt. Het was het laatste.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...