Spring naar bijdragen

Team Helmpies

Leden
 • Aantal bijdragen

  122
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 400t, Magellan Explorist 210
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 september 2006

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Lisse

Recente profielbezoeken

1649 profielweergaven
 1. Dank! Dit is precies wat ik nodig heb. Is er ook een manier om dit op te slaan? of moet ik dit steeds opnieuw intypen?
 2. Dit doe ik nu ook, mede naar aanleiding van het draadje dat jij noemt. Het verversen van de caches werkt prima om de personal notes te importeren. Alleen wil ik graag in GSAK filteren waar ik wel notes en geen corrected coordinates heb, en andersom. Als een soort van dubbele check. Dit doe ik nu door een filter te zetten op de caches met corrected coordinates, en te sorteren op de personal notes, maar ik filter liever op de personal notes. Enne... ook ik sta best nog weleens op de verkeerde plek, als ik per ongeluk de originele coördinaten als corrected gesaved heb... Wellcht weet iemand hoe ik een custom filter kan maken? ik heb al een beetje gesnuffeld op het GSAK-forum, maar kan daar ook geen antwoord vinden op bovenstaande. Ik zal toch niet de enige zijn die dit wil?
 3. Deze ken ik, dit gaat over de user notes die in GSAK zijn ingevoerd. Hiermee kan ik echter niet de personal notes die ik op de site van GC.com heb ingevoerd filteren. Deze komen in GSAK in een andere kolom te staan, namelijk de eerder genoemde Geocaching.com Note.
 4. Als ik de caches refresh komen de personal notes bij mij netjes binnen in de kolom "Geocaching.com Note" . Weet iemand hoe ik kan filteren op deze kolom? Ik wil graag filteren op leeg of gevuld.
 5. ik heb dit probleem ook wanneer ik wissel tussen verschillende pc's. Maar ik heb dit probleem NIET altijd en dat is het bizarre aan het probleem... Ik heb dit probleem ook, maar niet als ik tussen verschillende PC's wissel. Volgens mijn eigen theorie speelt het vooral als er gepland onderhoud geweest is bij GC.com. Iemand die deze ervaring deelt?
 6. Team Helmpies

  Schedel

  Voor een nieuwe De-fam Multi? Leuk!!!
 7. Hoi, Soms willen (en kunnen)wij niet al te ver lopen als wij een dagje gaan cachen. Meestal zet ik van tevoren een route uit met een aantal caches waarvan ik denk (of lees) dat het leuke oppikkers zijn. Tegenwoordig check ik ook vaak met Google streetview of dit het geval is. Mijn stelregel daarbij is dan: Als de auto'tjes van Streetview de straat in kunnen rijden, zal ik het ook wel mogen. Het is dan waarschijnlijk geen Eigen Weg, fietspad, of alleen voor vergunninghouders. Wellicht ten overvloede: als dit onderweg wel het geval blijkt te zijn dan gaan we òf lopen, of we gaan naar de volgende cache! Mijn vraag aan jullie is nu: Klopt dit uitgangspunt, of hebben jullie er ervaring mee dat er wegen op Streetview staan die niet voor al het autoverkeer bestemd zijn?
 8. Wat wil je precies zien? De caches die je zelf nog niet gevonden hebt, of de caches waarvoor jij (of iemand anders?) een "not found" hebt gelogd? Daar kan het verschil in zitten.
 9. Team Helmpies

  Oprolbare Infuushouder

  Niks mannending... Hij staat al drie jaar bovenaan mijn verlanglijstje voor moederdag, maar tot op heden is het de heren nog niet gelukt er één voor me op de kop te tikken!
 10. Team Helmpies

  Batterijen

  Hier nog een slechte ervaring: Varta batterijen 2700Mh. (o.a. te koop bij Dixons en Dynabite) Ik heb er een acht, en zes hiervan lopen heel snel leeg. Als je ze niet gebruikt bijna nog sneller dan wanneer je ze wel gebruikt!
 11. Wij hebben een cache van onze zoon voor de deur liggen, en een tijdje geleden heb ik die eens 'opgeruimd'. (gripzak vernieuwd, logboekje lekker zitten lezen, je kent dat wel) En wat denk je dat iemand als goodie had achtergelaten? Een (gebruikte) ladyshave! Dat verzin je toch niet? Stop dan niets terug... Ik heb nog even gekeken of het echt geen rare TB was, daar had ik de humor zeker wel van ingezien. Maar dit ding ging dus wel linea recta de vuilnisbak in. Bah!
 12. Misschien een aparte topic openen? The Game en de plek waar je die sleutels gevonden hebt liggen nou niet echt op fietsafstand...
 13. Eehhh... Voor de digibeet met een Nederlandse IE... Ik heb zowel thuis als op het werk hetzelfde probleem. Hoe heet het in het Nederlands, en/of waar kan ik dit vinkje vinden? Om nu in dit tabje willekeurige functies uit te zetten, vind ik toch wat link!
 14. GC1TJDX 33 1/3 toeren Deze is ook leuk voor een lunchpauze! Altijd wel iemand die er een paar weet... enne... heel veel puzzels waarvan de naam begint met [OFZE]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...