Spring naar bijdragen

Met Spoed Gezocht: Televisietalent (Opname Vrijdag 27 Mei)


Aanbevolen berichten

Ik ben benaderd door een student aan de school voor Journalistiek die morgen in een TV-programma op de lokale Utrechtse televisie iets wil vertellen over geocaching. Ze is op zoek naar een ervaren geocacher, en als deze uit de buurt van Utrecht komt is dat mooi meegenomen. Als het een Scout is, dan is het nog beter.

Haar informatie: voor een televisie-uitzending van morgen ben ik op zoek naar een studiogast die leuk kan vertellen over geocaching. Op de School voor Journalistiek maken we een talkshow, die wordt uitgezonden op de lokale zender Ustad. De uitzending wordt morgenmiddag opgenomen om 15:00 uur. We zoeken daarom met spoed iemand die morgen kan vertellen over geocaching. Deze persoon dient om 14:30 uur aanwezig te zijn op de Padualaan 99 in Utrecht.

Lijkt dit u leuk en bent u beschikbaar morgenmiddag? Neem dan contact op met ****************************************************

Ik heb haar beloofd deze informatie met spoed op dit forum te plaatsen, bij deze ;-)

Stephan
Scouting Erica

 

Persoonlijke gegevens verwijderd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Is dit voor U-Stad TV? Dan ben ik ook benaderd, maar dan door iemand anders.

Ik woon zelf niet in de regio en had hetzelfde idee: plaatsen op forum. Nu ben je me voor. :lol:

Dus als iemand uit de regio Utrecht zin heeft om over z'n/haar hobby te bomen...........

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik weet niet of jullie al iemand gevonden hebben om uitleg te geven, maar houden jullie in de gaten dat als er iets voorgedaan wordt met bestaande caches het misschien handig is daar toestemming voor te vragen, daar niet iedereen erg blij zal zijn als zijn/haar cache als megaspoiler op de utrechtse tv te zien zal zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste Cachers,

 

mijn naam is Jim van den Bos, ik maak voor u-stad tv een item over geocaching. Ik heb een filmpje gemaakt waarin uitgelegd wordt wat geocaching is, en nu ben ik op zoek naar een cacher die in de talkshow langs kan komen om de verdieping te zoeken in het onderwerp. Ik had al een gast uitgenodigd, maar die liet op het laatste moment weten toch niet te kunnen komen. Ik zoek nu dus iemand die me uit de brand helpt. het interview zal in de studio op de uithof in utrecht plaats vinden, morgen om half 3. het duurt ongeveer een uurtje. Dus, heb je morgen tijd en vind je het leuk om over geocaching te praten, mail dan naar jimvandenbos@gmail.com. of post hier, want ik hou het in de gaten.

 

Groeten, \Jim van den Bos

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat aardig dat dit al voor mij gedaan is, ik had het nog niet gezien (vandaar dat topic. maar ik heb idd rekening gehouden met het utrechtse en dat dan iedereen naar die cache gaat, dus ik ben naar mechelen gegaan om daar uitleg te vragen, en het op te nemen. nu nog een gast hier, en het komt goed. ik blijf duimen :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...