Spring naar bijdragen

n0kk0

Leden
 • Aantal bijdragen

  274
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

11 Goed

Over n0kk0

 • Verjaardag 09-06-1981

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon
 • Twitter
  n0kk0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Tilburg
 1. n0kk0

  Grafieken Van De Statistieken

  ik heb je even een PM gestuurd..
 2. Super gedaan jongen, we hebben ook smakelijk gelachen om je verslag, zowel live op de twitter als achteraf. We zijn trots op je! :thumbup:
 3. n0kk0

  Done Of Not Done

  Hmm ik weet al wat jij er van gaat zeggen, heb jij vrijdag niet ook Knorretje gelogd op een verjaardag
 4. n0kk0

  Done Of Not Done

  Dan is het duidelijk, deze HH heeft ook een specifiek doel... dan is het not done.
 5. n0kk0

  Done Of Not Done

  Ik begrijp ergens de hitchhiker manie wel, normaal weet je waar je een cache kan vinden omdat je weet waar hij ligt, maar een hitchhiker kan ergens opduiken en misschien heb je daarna nooit meer de gelegenheid om hem te loggen.... Maar aan de andere kant.. Wij zitten al een flinke tijd te azen op de HH 't is maar een spelletje.. We hebben een aanbod gehad om hem op een event te kunnen loggen, maar de lol om met een stel vrienden een gezellige avond te beleven is veel aantrekkelijker.. Dus we wachten rustig af... Hij komt hopelijk nog wel een keer in de buurt. Daar is toch het coordinaat voor bovenaan de pagina? Dat vind ik echt not done, wij hebben in de buurt ook nog wel een serie liggen die ik niemand aan kan raden, zal ik daar voor het eerstvolgende event ook maar alle kokertjes weghalen om ze door iedereen te laten loggen, zijn de puntjes net zo snel verdient en het scheelt weer een hoop ergernis over de plekjes waar ze verstopt liggen....
 6. Super site Jan!! Ben bezig met een serie, waar deze zeker als link in vermeld gaat worden... In ieder geval is de informatie duidelijk en helder..
 7. n0kk0

  Kangatek Go Geocaching Tasche

  Misschien een idee om even te mailen naar de geocachingshop om te vragen of ze dit kunnen leveren? Miscchien staat het nu niet in hun assortiment, maar willen ze het er wel in opnemen??
 8. Aan jouw logs te zien is alles te moeilijk
 9. Als de multi tussen de 10 en 15 km is, zou ik de wp's niet te moeilijk maken, niet teveel puzzel en rekenwerk. In dit geval is de wandeling het belangrijkst en niets is vervelender met 10 km in de benen erachter komen dat er ergens een fout zit en dan een stuk terug moeten lopen om te kijken waar je fout bent gegaan. Projecties zou je hier wel in kunnen verwerken. Met een multi korter dan 7 km is kan je wat puzzeltjes of andere onverwachte dingen in de tocht verwerken. Wij vinden dit altijd erg leuk en alhoewel het niet voor iedereen geld zijn dit vaak wel de meest populaire caches, mits goed uitgevoerd. Om ideeen op te doen kan je ook eens in de geo d'or lijst kijken welke multi's wat meer geo d'ors hebben en er een aantal lopen voor inspiratie. zo wie zo is het aan te raden iemand de cache te laten proeflopen voor je de cache ter review aan laat bieden, dan weet je ook gelijk dat de foutjes eruit zijn en misschien heeft de proefloper nog wat extra tips voor de afwerking. Laat je in ieder geval niet opjagen, beter in een keer goed, maar een maandje later, dan snel en met mankementen (zegt degene die al meer dan een jaar een multi helemaal klaar heeft liggen, maar de afronding nog niet helemaal goed is Veel succes met uitzetten.
 10. Ho, kan ook zijn omdat ze niet wil dat anderen weten dat zij diegene is die ze legt. Nee is niet het geval, want ze stuurt wel netjes mails naar de mensen die ze gevonden hebben dat ze ze in verkeerde volgorde gelogd hebben Onder haar eigen naam wel te verstaan
 11. Zo dom is ze dan net weer niet...
 12. Yep die... ook zo'n vorm van jezelf voor de gek houden... onder een andere naam caches leggen om ze zelf te kunnen loggen...
 13. Ach loggen kan op allerlei manieren. Gisteren was het Cito en Purk had de nodige moeite gedaan oom een mooie multi neer te leggen in een vreselijk mooi gebied. Een van de cachers heeft haar neus laten zien bij aankomst en is toen bij een boswachter in de auto gestapt om heel andere dingen te doen dan een rondje lopen. Groot was mijn verbazing toen ook dat ze wel de cache gelogd heeft... De Log geeft aan dat de boswachter heeft laten zien hoe mooi het gebied is en dat de tocht dus ook wel mooi zal zijn... hoe erg hou je jezelf dan voor de gek.. Kortom alles voor de puntjes... Nou Purk, wij hebben geweldig genoten van je mooie wandeling, van de Schotse Hooglanders onderweg, de vlinders en de bijzettafelpaddestoelen.
 14. Ik zoek toch liever de kistjes zelf... bovendien werkt dit niet bij fotorolletjes, dus ik laat hem overgaan
 15. Mister B is ook terug van vakantie zie ik... WB Hoe is jouw cache gevaren tijdens je afwezigheid, of heb je hem ook echt weggehaald?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...