Spring naar bijdragen

PeterMia345nl

Leden
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over PeterMia345nl

 • Verjaardag 01-02-1969

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Venture HC
 • Twitter
  @peterhhw

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Heerhugowaard
 1. Ik heb hem sinds gisteren in gebruik, en volgens mij loopt alles goed. Ik gebruik hem op de Samsung Note. En de superbbug is het voorwerp. Gr Peter
 2. Bedankt voor de link, je bent iig handiger met de zoekfunctie dan ik.
 3. De cache is allemaal wat vlotter gegaan dan gedacht. Zaterdag de plek toegewezen gekregen van de boswachter. Gisteren de bekisting de grond in en proef gelopen. Daarna cache de grond in. Omdat het een lange wandeling is de wp's makkelijk gehouden, zodat de nadruk op de wandeling ligt. Gisteren om 21:00 ingediend en paar uur later gepubliceerd. Vanmorgen FTF door wie anders dan Siemp
 4. Gisteren route voor onze nieuwe cache gelopen om de waypoints vast te stellen. Zaterdag hebben we afspraak met de boswachter, en dan wordt de locatie van de eindcache bekend. Zondag dan weer de route lopen om te kijken of de GPS niet te veel afwijkt van gisteren.

  1. daanjunior

   daanjunior

   wat een super leuk initiatief van jullie om een multi in de noordhollandse duinen te gaan maken!!.

   ben heel benieuwd hoe de multi gaat worden!!

   blijf het op de voet volgen.

   veel succes aanstaande zaterdag met de boswachter!!

    

  2. PeterMia345nl

   PeterMia345nl

   Hij is geplaatst. Gisteren met een boswachter de plek bezocht en vandaag in het bijzijn van zijn collega de cache geplaatst.

   We hebben een multi met makkelijke vragen gemaakt, want de wandeling is 12 kilometer lang en moet vlot gelopen kunnen worden.

   Hij staat nu op de site te wachten op de review en zal een dezer dagen wel gepubliceerd worden.

  3. PeterMia345nl

   PeterMia345nl

   Is gepubliceerd, Siemp FTF

 5. Gisteren route voor onze nieuwe cache gelopen om de waypoints vast te stellen. Zaterdag hebben we afspraak met de boswachter, en dan wordt de locatie van de eindcache bekend. Zondag dan weer de route lopen om te kijken of de GPS niet te veel afwijkt van gisteren.

 6. Ik (Peter) ga op zoek naar het draadje. Heb je het draadje nog gevonden? Want ik ben juist op zoek naar dat soort onduidelijkheden maar kan het draadje niet vinden. Nog niet:blush:
 7. Vandaag na het werk even een cache gelopen en een tradi bezocht. Morgen naar het NHD om onze eigen cache voor te bereiden. Volgende week afspraak met de boswachter om coordinaten eindcache te bespreken en zoeken.

 8. Vandaag na het werk even een cache gelopen en een tradi bezocht. Morgen naar het NHD om onze eigen cache voor te bereiden. Volgende week afspraak met de boswachter om coordinaten eindcache te bespreken en zoeken.

 9. We houden jullie op de hoogte. Wij wonen in HHW en moeten 20 minuutjes reizen voor dit deel van het duin.

 10. Hi, we zijn benieuwd zelf wonen vlakbij de Duinen dus zullen deze zeker gaan volgen

 11. Komend weekend gaan we alvast de route weer lopen en bekijken wat we als tussen caches nodig hebben. De eindcache wordt een munitiekistje waar ook TB's, Coins en goodies in kunnen. We zullen de puzzels makkelijk houden en het zwaartepunt op de wandeling laten liggen, het gaat uiteindelijk om het laten genieten van deze mooie omgeving. Er zullen projecties in komen om de wandeling op te laten schieten. We spelen met het idee om de coordinaten van de cache te laten verzamelen bij de tussencaches. Jullie hebben ons van redelijk wat inspiratie voorzien. Thnx.
 12. Mooie interessante site. Goed duidelijk opgezet.
 13. We verklappen zo weinig mogelijk. Het moet wel een verrassing blijven. Het gebied mag bekend zijn, maar hoe we de route aanpakken niet. Wel leuk om de mening van anderen hierin te horen:) We hebben een proefloper, dat is degene die eigenlijk voor ons het plan had daar een multi te leggen; maar er vanaf gezien heeft. Maar twee proeflopes kunnen nog meer foutjes er uit halen;)
 14. Ik (Peter) ga op zoek naar het draadje.
 15. Hij komt in het Noord Hollands duinreservaat. In een deel waar nog geen multi's zijn. Bij dat startpunt ligt alleen een puzzelcache. De PWN wil daar ook maar 1 wandelmulti om in dat deel wildgroei van wandelaars te voorkomen. Er is hier ook maar een klein deel van het duin voorzien van paaltjesroute. Via andere ingangen zijn veel meer routes mogelijk. De cache gaat voor een deel gebruik van de paaltjes maken, maar gaat grotendeels door een stuk waar niet veel mensen komen (was goed te zien aan de grasvorming op de paden). Je moet niet bang zijn voor Hooglanders, want die zal je in redelijk grote getale in dit deel tegen komen. De cache doorsnijdt ook een stuk waar ze zich terug kunnen trekken, weg van de vaste wandelroutes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...