Spring naar bijdragen

PeterMia345nl

Leden
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door PeterMia345nl geplaatst

 1. Ik heb hem sinds gisteren in gebruik, en volgens mij loopt alles goed. Ik gebruik hem op de Samsung Note. En de superbbug is het voorwerp. Gr Peter
 2. Bedankt voor de link, je bent iig handiger met de zoekfunctie dan ik.
 3. De cache is allemaal wat vlotter gegaan dan gedacht. Zaterdag de plek toegewezen gekregen van de boswachter. Gisteren de bekisting de grond in en proef gelopen. Daarna cache de grond in. Omdat het een lange wandeling is de wp's makkelijk gehouden, zodat de nadruk op de wandeling ligt. Gisteren om 21:00 ingediend en paar uur later gepubliceerd. Vanmorgen FTF door wie anders dan Siemp
 4. Gisteren route voor onze nieuwe cache gelopen om de waypoints vast te stellen. Zaterdag hebben we afspraak met de boswachter, en dan wordt de locatie van de eindcache bekend. Zondag dan weer de route lopen om te kijken of de GPS niet te veel afwijkt van gisteren.

  1. daanjunior

   daanjunior

   wat een super leuk initiatief van jullie om een multi in de noordhollandse duinen te gaan maken!!.

   ben heel benieuwd hoe de multi gaat worden!!

   blijf het op de voet volgen.

   veel succes aanstaande zaterdag met de boswachter!!

    

  2. PeterMia345nl

   PeterMia345nl

   Hij is geplaatst. Gisteren met een boswachter de plek bezocht en vandaag in het bijzijn van zijn collega de cache geplaatst.

   We hebben een multi met makkelijke vragen gemaakt, want de wandeling is 12 kilometer lang en moet vlot gelopen kunnen worden.

   Hij staat nu op de site te wachten op de review en zal een dezer dagen wel gepubliceerd worden.

  3. PeterMia345nl

   PeterMia345nl

   Is gepubliceerd, Siemp FTF

 5. Gisteren route voor onze nieuwe cache gelopen om de waypoints vast te stellen. Zaterdag hebben we afspraak met de boswachter, en dan wordt de locatie van de eindcache bekend. Zondag dan weer de route lopen om te kijken of de GPS niet te veel afwijkt van gisteren.

 6. Ik (Peter) ga op zoek naar het draadje. Heb je het draadje nog gevonden? Want ik ben juist op zoek naar dat soort onduidelijkheden maar kan het draadje niet vinden. Nog niet:blush:
 7. Vandaag na het werk even een cache gelopen en een tradi bezocht. Morgen naar het NHD om onze eigen cache voor te bereiden. Volgende week afspraak met de boswachter om coordinaten eindcache te bespreken en zoeken.

 8. Vandaag na het werk even een cache gelopen en een tradi bezocht. Morgen naar het NHD om onze eigen cache voor te bereiden. Volgende week afspraak met de boswachter om coordinaten eindcache te bespreken en zoeken.

 9. We houden jullie op de hoogte. Wij wonen in HHW en moeten 20 minuutjes reizen voor dit deel van het duin.

 10. Hi, we zijn benieuwd zelf wonen vlakbij de Duinen dus zullen deze zeker gaan volgen

 11. Komend weekend gaan we alvast de route weer lopen en bekijken wat we als tussen caches nodig hebben. De eindcache wordt een munitiekistje waar ook TB's, Coins en goodies in kunnen. We zullen de puzzels makkelijk houden en het zwaartepunt op de wandeling laten liggen, het gaat uiteindelijk om het laten genieten van deze mooie omgeving. Er zullen projecties in komen om de wandeling op te laten schieten. We spelen met het idee om de coordinaten van de cache te laten verzamelen bij de tussencaches. Jullie hebben ons van redelijk wat inspiratie voorzien. Thnx.
 12. Mooie interessante site. Goed duidelijk opgezet.
 13. We verklappen zo weinig mogelijk. Het moet wel een verrassing blijven. Het gebied mag bekend zijn, maar hoe we de route aanpakken niet. Wel leuk om de mening van anderen hierin te horen:) We hebben een proefloper, dat is degene die eigenlijk voor ons het plan had daar een multi te leggen; maar er vanaf gezien heeft. Maar twee proeflopes kunnen nog meer foutjes er uit halen;)
 14. Ik (Peter) ga op zoek naar het draadje.
 15. Hij komt in het Noord Hollands duinreservaat. In een deel waar nog geen multi's zijn. Bij dat startpunt ligt alleen een puzzelcache. De PWN wil daar ook maar 1 wandelmulti om in dat deel wildgroei van wandelaars te voorkomen. Er is hier ook maar een klein deel van het duin voorzien van paaltjesroute. Via andere ingangen zijn veel meer routes mogelijk. De cache gaat voor een deel gebruik van de paaltjes maken, maar gaat grotendeels door een stuk waar niet veel mensen komen (was goed te zien aan de grasvorming op de paden). Je moet niet bang zijn voor Hooglanders, want die zal je in redelijk grote getale in dit deel tegen komen. De cache doorsnijdt ook een stuk waar ze zich terug kunnen trekken, weg van de vaste wandelroutes.
 16. Bedankt voor de reacties tot nu toe. We zijn het er zeker mee eens dat de nadruk op de wandeling en omgeving moet liggen, daaron hebben we ook voor dit reservaat gekozen; wij vinden het zo mooi. We zullen ook proberen om regelmatig van de vaste paaltjesroutes weg te komen. We beseffen ons dat er geen 50 cachers per week zullen zijn die onze cache gaan lopen. Daar is de wandeling te lang voor. Maar we trekken er wel een paar cachers per maand mee naar de duinen, zeker op mooie wandeldagen.
 17. Volgende keer zullen we dat zeker proberen. Voorlopig houden we het nu bij de cache in het duin. We zijn beginners en willen ons nog niet te veel op de hals halen. Daar hopen wij ook op. Met de boswachter erbij zal het zeker lukken. Het gebied spreekt ons ook erg aan, we zijn er zelf bijna ieder weekend te vinden. We kijken ook wel uit naar de afspraak met de boswachter. Zo'n man weet zoveel meer als ons van de duinen. Moeten wel zorgen dat we ons bij de cache houden, want we hebben ook veel vragen over de natuur en het duin zelf.
 18. Momenteel, november 2011, zijn we samen met een boswachter van PWN een wandelcache van 12 kilometer aan het voorbereiden in het Noord Hollands Duinreservaat. We hopen dat we de cache in februari / maart 2012 kunnen publiceren. Hierdoor zijn we de komende maanden wat minder actief bezig met het zoeken van caches.

 19. Wat vinden jullie leuk aan een multi? Zijn het kennisvragen, peilingen, projecties, tussencaches? Wij zijn benieuwd welke compnenten jullie belangrijk vinden die een cache hoort te bevatten. Het gaat om een cache met een route van zeg 10 tot 15 kilometer.
 20. Wij zijn de afgelopen weken tegen twee volstrekt tegengestelde reacties aangelopen, waar we eigenlijk verbaasd over waren. Wij willen graag een eigen cache gaan beheren en dachten er eentje in Heerhugowaard te plaatsen. Na een brief naar de gemeente kwam er een reactie die niet echt enthousiast over kwam. We mochten een cache plaatsen, maar hij moest okrober 2012 weer verwijdert worden. Dit verbaasde ons nogal, daar we de cache gewoon hier in het park wilden plaatsen. Hetzelfde park dat ieder jaar tijdens mixxstream geruineerd wordt. Wij wandelen veel in het Noord Hollands Duinreservaat en dachten dat het wel mooi zou zijn om daar een cache te mogen plaatsen. Er liggen daar wat caches, en we dachten dat het wel de nodige moeite zou kosten om toestemming te krijgen. Het betreft hier toch een natuurgebied. Toch de stoute schoenen aangetrokken en de beheerder PWN een mailtje gestuurd. De reactie was een enthousiaste mail van een van de boswachters, gevolgd door een zeer positief telefoongesprek. Nu hebben we over 14 dagen een afspraak met de boswachter om te kijken waar we het beste de eindcache van onze 12 kilometer lange multi kunnen plaatsen. We worden door twee boswachters ondersteund om de cacheroute interessant te maken. In februari hopen we onze cache te kunnen publiceren. Vandaar de titel van dit topic. Ik denk dat het antwoord in ons verhaaltje al gegeven is.
 21. Voorbereidingen treffen voor Multi in het Noord Hollands Duinreservaat. We gaan samen met een boswachter proberen een uitdagende wandelmulti van 12 kilometer te realiseren.

 22. Voorbereidingen treffen voor Multi in het Noord Hollands Duinreservaat. We gaan samen met een boswachter proberen een uitdagende wandelmulti van 12 kilometer te realiseren.

 23. 2 december gaat onze eerste eigen Geocoin op reis. Hij is voor ons 12 1/2 jarig huwelijk op 2 juni 2012.

  1. Charissa1404

   Charissa1404

   Hopelijk houdt ie het minstens 12,5 jaar vol (die coin dan he?)

    

 24. Gecondoleert en heel veel sterkte. Team PeterMia345nl
 25. Morgen gaan we naar het Zwanenwater bij Callantsoog. Een earthcache, multi en een traditional proberen te vinden.

  1. Peetee

   Peetee

   Ik ben er ook al een paar keer wezen cachen. Mooi gebied daar.

  2. PeterMia345nl

   PeterMia345nl

   Is heel mooi, wij wandelen er ook vaak gewoon.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...