Spring naar bijdragen

barnold

Leden
 • Aantal bijdragen

  293
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door barnold geplaatst

 1. nu loopt het weer helemaal vast
 2. heel traag, maar via de pc kom ik er wel weer doorheen. via de app op de telefoon niet.
 3. duurt wel lang. wereldwijd?
 4. lukt mij ook niet. site blijft steeds vragen om in te loggen.
 5. Nog ter info: ik kreeg deze reactie van Justin, admin op het gc.com forum: nu is het niet meer nodig, gelukkig
 6. nu werkt het weer. heeft kpn het voor iedereen opgelost? of heeft gc iets gedaan?
 7. ik heb net via 4G mobiel een post op het groundspeak forum gezet., met verzoek om hulp. ik weet niet of dat helpt.
 8. via KPN mobiel 4G werkt de geocache site en de geocache app wel, via 3G en minder doen beide het niet
 9. ik heb net ook gebeld, maar deze medewerker had er nog nooit van gehoord........
 10. mij lukt het ook niet via kpn
 11. de e-mail bij planet lijkt weer helemaal te werken.
 12. merkt iemand enige verbetering / vooruitgang?
 13. ik heb met de klantenservice van kpn (mail) gebeld. ze weten niets te verzinnen. en denken dat het aan gc ligt. daar geloof ik niets van vooral niet omdat er bij het doorsturen vanuit gmail ook zoveel weigeringen zitten, zie post #4
 14. lemonjr beschrijft precies mijn situatie voor een adres bij planet.nl trouwens ik merk nu dat maar een deel van de vanuit gmail doorgezonden mailtjes in mijn planet mailbox aankomt. andere worden geweigerd. en ik zie nog geen patroon. soms twee logs achter elkaar voor eenzelfde cache. de een wordt geaccepteerd door planet, de andere geweigerd.
 15. ik krijg sinds donderdag geen mail van geocaching.com meer binnen op mijn mailaccount bij planet.nl geen notificatie van nieuwe caches, geen logs van caches op de watchlist etc. ik heb daarnet mijn primaire mail adres op de gc site omgezet naar een gmail.com adres en dan komen de mailtjes daar wel binnen, op mijn gmail heb ik nu ook een" doorsturen naar mijn planet.nl adres" gezet en dat werkt. dus rechtstreeks van gc komt er geen mail binnen en via de omweg van mijn gmail account wel. mailtjes van andere afzenders komen wel bij mijn planet account binnen. wat is hier aan de hand?
 16. barnold

  Birdseye

  mwet birdseye kun je dus stukjes topokaart kopen. dat is heel wat handiger/goedkoper dan de kaart voor een groot deel van het land kopen.
 17. barnold

  Birdseye

  het binnenhalen van luchtfotos voegt weinig toe. je kunt met de birdseye-functie ook voor een aantal landen, bijv UK en Dld, de echte topokaarten als rasterbeeld binnenhalen. dat heb ik voor mijn vakantie in UK gedaan. dat werkt wel erg prettig.
 18. gefeliciteerd, maar ben elders onderdak, dat weekend.
 19. barnold

  Multicache En Waypoints

  ik ben er geweest, dus ik kan het weten de methode van gegeven tussenpunten met de bijbehorende vragen als onbekende punten is wat eigenaardig. maar verder is het gewoon informatie verzamelen en dan de eindcache berekenen. uit het kaartje maak je hooguit op waar de eindcache ongeveer ligt. maar zeker niet de exacte locatie.
 20. tamelijk rampzalig, engeland ligt vol met caches in steden op soms hele leuke plekken. we gaan er binnenkort weer heen. ik hoop dat er dan nog wat ligt.
 21. dit is een zogenaamde traditional. de cache zit gewoon op de plek die door het coordinaat wordt aangegeven. je hoeft geen andere waypoints te vinden. overigens maakt deze wel deel uit van een serie traditionals. die bij elkaar een wandeling vormen.
 22. ik gebruik het nu een paar jaar en ben er erg tevreden over. helemaal geen foutmeldingen en zo. maar ik heb dan wel een geregistreerde versie. ook ik neem naar het buitenland een paar databases mee van de gebieden waar ik denk te komen. en ter plekke laad ik dan een deel in de oregon en in de gps60. lastiger multi's en puzzels laat ik dus maar liggen. dat lukt niet echt.
 23. al weer een kans op wereldwijde roem in utrecht e.o. die voorbij gaat.
 24. toch vind ik die hamsters wel leuk.
 25. en daar gaan alle greasemonkey scripts weer. of zou het op de cache pagina's zelf wel weer meevallen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...