Spring naar bijdragen

Waadpak


Geoman

Aanbevolen berichten

ReizenReizen

Kikker, je bent te somber.... Er lagen nog genoeg waadpakken om ten minste 50 streekgenoten al wadend door de sloten van het Groene Hart van Holland en verder via het Noord-Hollands kanaal naar Den Helder te laten afreizen.... Ik heb er ook eentje gekocht, niet om er caches mee te gaan vangen, want ik vind dat je caches in sloten moet overlaten aan wel of niet geklede kikkers, maar wél om aan te trekken bij het gebruik van de hoge drukspuit in de tuin en rond de woning ,waarbij ik altijd achteraf de indruk heb, dat ik het zand op de stenen naar mijn wenkbrauwen en andere plekken op hoofd, borst en schaamstreek heb verplaatst. En voor Eur 6,99 loont het om deze nadelige bijverschijnselen tijdens de creatie van mooie schone terrasjes en oprijlanen wat in de hand te houden.....

 

Geoman, bedankt voor de tip, die een aantal dagen geleden weliswaar door Lidl zélf al op mijn computerscherm was geplaatst, maar die toen door een kennelijke teloorgang van het kortetermijngeheugen in het niets was verdwenen!

bewerkt door Team Tabak
  • Top! 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb de xxl maat genomen met mijn 1.80 meter. En inderdaad ga ik er van uit, dat het pak over de schoenen valt, maar als het gebruikt wordt voor de doeleinden, die ik voor ogen heb, kun je er natuurlijk ook met je sokken instappen. Ik ga het volgende week uitproberen. Ik heb het pak niet gekocht om mijn buurvrouwen te enthousiasmeren, want dat gaat hem naar alle waarschijnlijkheid niet worden.... :-)

bewerkt door Team Tabak
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dan moet ik er zeker ook eentje halen?

Kunnen de Krasse Knarren in rubberen broekjes op pad.

Antarctica

Vinden we eindelijk weer eens een cache waar niet overheen geplast is.

bewerkt door Diederikus
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...