Spring naar bijdragen

Geoman

Administrators
 • Aantal bijdragen

  2619
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Geoman

 • Verjaardag 15-05-1961

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Geko 201 / GPS60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1996
 • Lengtegraad
  4.500309
 • Breedtegraad
  51.528567
 • Skype
  PH3V
 • Twitter
  renetuijtel

Contact Methods

 • MSN
  ph3v@hotmail.com
 • Website URL
  http://flavors.me/renetuijtel

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Roosendaal
 • Interesse
  Fotograaf met de hobby's: Hamradio, Fotografie, Paragliding, Elektronica, Gadgets ... alles met een stekker.

Recente profielbezoeken

7689 profielweergaven
 1. Er staat voor de 20e een nieuwe poging gepland. Ik lees op Spacetime: "SN15 will perform a test flight similar to SN8 to SN11. It will launch up to an altitude of 10km" Fingers crossed!
 2. Inderdaad , compleet met telefoonnummer 😉
 3. hethaagsegroen.nl: Boswachter: 'Schatzoeken? Liever niet. Natuur is de échte schat!'
 4. Liefst 70 gebruikers hebben zich de eerste dagen al aangemeld als tester op onze Discord server. Nog niet gekeken? Via deze uitnodigingslink kom je binnen > https://discord.gg/dUuGfHM2
 5. Ik zie het. Zit gelukkig nog veel meer in de pipeline.
 6. @PeeteeDat was een flinke klapper op 1km hoogte. Flight abort is geactiveerd las ik. 2 ‘engine failures’ was de oorzaak. Op naar SN12.
 7. Een paar uur na de start weten al veel geocachers de weg naar onze Discord te vinden. We ontvingen heel wat input om e.e.a. uit te breiden en te verbeteren, waarvoor dank 👍🏻
 8. @Flo van Co Bedankt voor je reactie! Vreemd dat het niet meer werkt maar hier is een nieuwe.. https://discord.gg/dUuGfHM2
 9. Beste mensen, De afgelopen weken is er een Geocaching Nederland Discord server opgezet. Nog nooit van Discord gehoord? "Discord is een messaging applicatie ontworpen voor het creëren van virtuele gemeenschappen variërend van gamers tot onderwijs en bedrijven. Discord is gespecialiseerd in tekst, beeld, video en audiocommunicatie tussen gebruikers binnen een server, in ons geval de server ‘Geocaching Nederland’ Discord apps zijn beschikbaar voor je smartphone, tablet en PC. Op 1 januari 2021 waren er meer dan 350 miljoen geregistreerde gebruikers van de software. Lees in ieder geval de uitleg en installatiepagina: https://www.geocaching.nl/discord Momenteel zitten we in de afrondende / test fase. Omdat het huidige groepje te klein is om alles door en door te testen zijn we op zoek naar naar geocachers die een affiniteit hebben met -slow-chatten en het leuk vinden om hier wat tijd in te steken. Ook horen we graag hoe de discord uitleg op deze site bevalt... duidelijk? Zie je hier wat in, klik dan op de onderstaande exclusieve uitnodigingslink. Bedankt en tof als je mee wilt helpen deze extra dienst voor geocachers klaar te stomen! Tot ziens op onze Discord! René - Geoman - Tijdelijke uitnodigingslink: https://discord.gg/dUuGfHM2 / 27-03-21 Hieronder een stukje van de Discord pagina met de diverse kanalen.
 10. @Catweezle2 Je zit op het goede spoor! Misschien je hoofd even een kwartslag draaien ;-)
 11. @Catweezle2 Je moet niet op zoek naar een fysieke TB, maar naar een code. In de RAW opnames van de camera’s die je noemt is de code te zien. De code is te vinden op één van de camera calibratie units. (Staat ook in de omschrijving) Het contrast van de code t.o.v. de achtergrond is vrij laag. Het kostte mij ook wat moeite om de code te vinden. Hint: Rond Succes!
 12. Super leuke en informative vlog van de bekende Vlogger Percy Tienhooven.
 13. Wereldwijd en met name in Nederland is onze hobby bezig aan een revival. Zie onderstaande Google Trends grafieken. Persoonlijk merk ik het aan de belangstelling vanuit de media die, met name in de Corona periode, flink is toegenomen. Ook het aantal forumregistraties per maand vertoond, na jaren van daling, een opgaande lijn.
 14. Evert was jarenlang een van de kopstukken binnen onze site. In de functie van moderator was hij dagelijks actief op het forum. Daarnaast heeft hij honderden, misschien wel duizenden geocaches 'approved'. Vol passie heeft hij zich hiervoor ingezet. Zelf sprak hij altijd over 'een uit de hand gelopen hobby'. Evert zal altijd in mijn herinnering blijven als een bijzonder fijn mens en een zeer waardevol lid van onze geocaching community. Ik wens zijn vrouw en de familie heel veel sterkte met het verlies van deze markante persoon. Rust zacht. Namens het bestuur en de medewerkers van SGN Rene Tuijtel, Geoman
 15. Het onderstaande verzoek is bij ons binnengekomen. Het 06 nummer kan ik je bij interesse doorgeven. ———————- Hallo, Ik werk als freelance journalist voor Mediahuis, de organisatie achter het Haarlems Dagblad, Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuiderder Courant en de Gooi- en Eemlander. Voor een artikel wil ik graag op pad met een echte Geocaching fan, op zoek naar een schat in mijn regio (Noord-Holland, ’t Gooi of Eemland) terwijl ondertussen alle fijne kneepjes en mooie caches worden gedeeld. Ik had iemand gevonden maar die is helaas ziek en nu moet ik op korte termijn iemand anders vinden. Hoor graag van jullie!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...