Spring naar bijdragen

Geoman

Administrators
 • Aantal bijdragen

  2606
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Geoman

 • Rang
  Maniakale Poster
 • Verjaardag 15-05-1961

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Geko 201 / GPS60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1996
 • Lengtegraad
  4.500309
 • Breedtegraad
  51.528567
 • Skype
  PH3V
 • Twitter
  renetuijtel

Contact Methods

 • MSN
  ph3v@hotmail.com
 • Website URL
  http://flavors.me/renetuijtel

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Roosendaal
 • Interesse
  Fotograaf met de hobby's: Hamradio, Fotografie, Paragliding, Elektronica, Gadgets ... alles met een stekker.

Recente profielbezoeken

7185 profielweergaven
 1. Evert was jarenlang een van de kopstukken binnen onze site. In de functie van moderator was hij dagelijks actief op het forum. Daarnaast heeft hij honderden, misschien wel duizenden geocaches 'approved'. Vol passie heeft hij zich hiervoor ingezet. Zelf sprak hij altijd over 'een uit de hand gelopen hobby'. Evert zal altijd in mijn herinnering blijven als een bijzonder fijn mens en een zeer waardevol lid van onze geocaching community. Ik wens zijn vrouw en de familie heel veel sterkte met het verlies van deze markante persoon. Rust zacht. Namens het bestuur en de medewerkers
 2. Het onderstaande verzoek is bij ons binnengekomen. Het 06 nummer kan ik je bij interesse doorgeven. ———————- Hallo, Ik werk als freelance journalist voor Mediahuis, de organisatie achter het Haarlems Dagblad, Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuiderder Courant en de Gooi- en Eemlander. Voor een artikel wil ik graag op pad met een echte Geocaching fan, op zoek naar een schat in mijn regio (Noord-Holland, ’t Gooi of Eemland) terwijl ondertussen alle fijne kneepjes en mooie caches worden gedeeld. Ik had iemand gevonden maar die is helaas ziek en nu moet ik op korte ter
 3. Geweldig! Ik ga hem bestellen. Reuze benieuwd naar al je avonturen over de afgelopen zestien (!) jaar.
 4. Hier in de omgeving (West-Brabant) staan tradi’s en multi’s vrijwel niet op disabled. En waarom ook? Tijdens het cachen gisteren kwam ik werkelijk geen kip tegen. Ook afgelopen weekend was er niets aan de hand. Voor de Randstad liggen de zaken mogelijk anders, maar niets lijkt mij makkelijker dan tijdens het cachen anderhalve meter afstand houden. Tot je dit bord tegenkomt.... omkeren.
 5. De ultieme geocaching song staat er ook in ....U2, I still have not found what i am looking for. Meer geocaching songs ...
 6. Ingevuld. Ben ook benieuwd naar de uitkomsten.
 7. Hallo,

  Ik heb de volgende vraag.

  Is het mogelijk van 2 accounts samen te voegen.

  Vrienden zijn weer begonnen met geocachen en hebben een nieuw account aangemaakt. Dus hebben ze nu caches gelogd op allebei de accounts?

  Groet 
  WALRAM08

  1. Linkalovers

   Linkalovers

   Je kan hier op Geocaching.NL wel je account laten aanpassen ( Hierzo ), maar volgens mij moet je de accounts op Geocaching.COM laten aanpassen, want daar staat de database met cache-data én daar log je de caches.

   Geocaching.NL heeft niets met Geocaching.COM te maken, behalve dat het over dezelfde hobby gaat. Bij Geocaching.COM staat de grote centrale 'wereld' database waar alle accounts, caches, logjes, foto's en .... geplaatst worden. Als je daar je accounts laat aanpassen, zal dat dus ook geen invloed hebben op jullie accounts hier.

  2. Linkalovers

   Linkalovers

   Bij Geocaching.Com zou je dit via het HelpCenter kunnen vragen. Ga via deze link en klik dan op het pijltje naast "Can’t find what you need? Contact us. " en vul het formulier in.

   Succes.

    

 8. Bedankt voor je input. Als blijkt dat het weinig toevoegd dan gaat net zo makkelijk de stekker er weer uit. De maker van het forum, IPB, was echter lyrisch dus ik dacht .. waarom niet? Voorlopig kijken we het even aan en kijk ik rond bij andere sites hoe zij gebruik maken van Clubs. Mogelijk zitten er nog ergens verborgen diamanten in het systeem. Het café staat net als de andere club - Geocoiners - open voor iedereen.
 9. Bedankt voor de tip! Mmmm lekker zo’n ?na een koele duik ... ? (Bad Boekelo anno 1950, zoutwater golfslagbad)
 10. Vorige week wat caches opgepikt en overnacht in Boekelo. Prachtige omgeving met een verrassend mooi stoomlijntje naar Haaksbergen. We hadden geluk dat ook het historisch station open was. Aanrader!
 11. Welkom Regenboog! De eerste stamgast ?
 12. Gezellig Regenboog! Ik schuif aan ? Wel in het nieuwe café. Zo te zien heb je de voordeur al gevonden! (Dit oude café gaat even op slot. De deur van ons nieuwe café staat hier open )
 13. Momenteel zijn we wat nieuwe functies aan het testen binnen de site. Vandaag is toegevoegd het onderdeel 'Clubs' Het tabje om de clubs binnen te komen zit bovenin deze pagina naast 'Forums' De komende tijd onderzoeken we of 'Clubs' voor ons als community een meerwaarde heeft. Voorlopig zijn er twee clubs opgetuigd .. 'GeoCoiners' een club voor Coin liefhebbers en 'GeoCafé', een slow chat. Geen idee of er interesse is maar af en toe moet je nieuws proberen .. toch? ? Vragen of opmerkingen - verbeteringen, suggesties ... - betreffende dit nieuw onderdeel ... let me know
 14. Eens zien of er meer aan de bel kunnen trekken. De drank staat koud in de kelder ?
 15. Recent hebben we weer enkele nieuwe donateurs mogen begroeten. Ook oudgedienden lieten zich niet onbetuigd en verlengden het donateurschap. Zeer bedankt voor jullie donaties! Door deze inkomsten is het voortbestaan van deze website gegarandeerd en kunnen we hem voor het 17e jaar reclamevrij presenteren ?? (Donateurs zijn te herkennen aan de groene nickname)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...