Spring naar bijdragen

Alle Caches Zien Van Een Reviewer(?)


LeoM

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Is het mogelijk om van de caches op geocaching.com te selecteren op reviewer?

Oftewel, kan ik een lijst van alle caches, die door een bepaalde reviewer goedgekeurd zijn, zien?

 

In mijn omgeving is een meesterpuzzelaar/cacher die bij bijna alle caches de FTF wegpikt. Wel valt op dat dit vaak caches van een bepaalde reviewer zijn.

 

Tuurlijk is het waarschijnlijk zo dat hij gewoon een heel actief geocacher is en ondertussen erg goed geworden is in het spelletje.

 

Of, heel misschien, kent hij (of is hij) de reviewer en handelt met voorkennis(?)

 

Daarom zou ik graag kijken of de caches van een bepaalde reviewer vaker door hem als eerste gevonden worden dan caches van andere reviewers...

 

Ohja, ik ga geen namen noemen, geen omgeving. Ik wil niemand onterecht beschuldigen en wil geen gezeur, want hoogst waarschijnlijk is mijn gedachte onjuist en moet ik gewoon zelf sneller zijn om ook eens een FTF te scoren...

Maar toch, voor m'n eigen gemoedsrust, wil ik het toch even checken... ;)

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Waarom zou je een FTF willen hebben ? De cache wordt er niet anders van ;-)

 

Als je net begint met geocachen lijkt een FTF wel erg spannend om te doen, weet ik uit ervaring, maar mijn tweede zoektocht naar een FTF vond ik al niet meer interessant, en een derde zoektocht is er nooit van gekomen.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Al zie je dat een FTF-er erg veel caches van een bepaalde reviewer vindt.
Je conclusie dat het een met het ander verband zou kunnen houden is speculatief.

Het is erg gevaarlijk om daarover te gaan speculeren als je het niet zeker weet.

En je kunt het nooit zeker weten.

Kortom, mijn advies is, ga je druk maken om iets anders, want als je nu al er van uitgaat dat ergens een reviewer info zou kunnen doorsluizen naar een cacher om zo veel FTFs te kunnen bereiken, ga je er echt geen "gemoedsrust" door krijgen als blijkt dat de link er maar ten dele is.

(en al helemaal niet als blijkt dat je veronderstelling dat veel FTFs gepublished zijn door dezelfde reviewer met getallen gestaafd kan worden).

Overigens, er was een tijd dat de top-FTF-er in NL al zijn FTFs behaalde op caches die gepublished werden door dezelfde reviewer.

Trekken we daar dan de conclusie uit dat de top-FTF-er handelde met voorkennis, of trekken we de conclusie dat dat nogal logisch is doordat er maar één reviewer was?

 

 

Daarnaast, ondanks dat je stelt geen namen te gaan noemen en niemand onterecht te willen beschuldigen, heb je door je stukje hierboven eigenlijk al een zeer selecte groep reviewers beledigd door te veronderstellen dat één van hen wel eens info zou kunnen doorspelen.

En gezien die groep reviewers hier in de lage landen op de vingers van nog geen twee handen te tellen zijn...

bewerkt door Bloodwoosj
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Er is tegenwoordig maar 1revieuwer die het merendeel van de caches online gooit, ik zeg met opzet niet reviewt, de kas dat hij daar tussen zit is dus groot, er was en is ook nog steeds een lek bij groundspeak waarvan ze weten maar niet willen dichten, en ik heb laatst een reviuwer in een nieuwe auto gezien, dus dat maakt hem wel heel erg verdacht, trouwens iedereen met revieuwerknopjes kunnen alle caches zien plus de oplossingen die gegeven worden dus hij of zij kan ze ongemerkt aan de schaamstaalprutser doorgeven zonder ze zelf te revieuwen , ik zet mijn alleminumhoetje weer eens op

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo kwam er vanochtend een cache online: Kasteel Ter Horst. Parkeerplaats en cachelocatie aangegeven, maar gepresenteerd als Multi.

Ik dacht direct, deze is niet gereviewd of met de ogen dicht. Wilde hem net even opzoeken en hier de GC-code plaatsen, maar helaas. De cache is uit de lijst gehaald, dus staat er ook niet in als gearchiveerd. Misschien omdat er mogelijk geen toestemming is gegeven en hebben de bewoners van het kasteel geklaagd.

 

Het vermoeden van Barny dat niet alle reviewers altijd goed hun werk doen, heb ik ook af en toe. Soms heb ik het idee dat ze slechts op de 161-meter-regel letten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat is hem inderdaad. Misschien klopt mijn gevoel dat geen toestemming is verleend, gezien de reactie van de reviewer: "Deze cache wordt gearchiveerd. De cache eigenaar heeft een mail van mij."

 

Huntpostmus: bij een mysterie weet je dat niet, wanneer je die niet hebt gedaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...