Spring naar bijdragen

hellsinki

Leden
 • Aantal bijdragen

  161
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door hellsinki geplaatst

 1. het jammere is dat de cachepagina's van deze QC caches ook niet meer in te zien zijn. een aantal caches zijn op GC het zelfde maar de rest niet dus vrees dat we deze niet kunnen redden / ruimen.
 2. ik wil de cache GC9081 wel adopteren ligt bij mij achter in het bos.
 3. het zal idd een groot gemis zijn en ik zal zijn preken over het authentieke cachen gaan missen. hoop dat zijn caches in leven zullen blijven ter herinnering aan hem.
 4. kijk eens naar de caches van nessi-famely of naar de caches van pielewiele 22
 5. een optie om eens op pad te gaan met mede cachers om toch weer het 'goede' gevoel te krijgen??
 6. ik weet er wel raad mee en heb wel een skon plekske vur. ben alleen wegens omstandigheden niet in de gelegenheid om in de buurt van leiden te komen.
 7. hier ook niet op de site. (glasvezel)
 8. metacaching 'de' website voor 'authentieke' caches.
 9. http://www.qualitycaching.com/News_List.aspx een aantal stukjes uit spoiler.
 10. ik laat mijn gps altijd voor zeker 5 minuten op de plek liggen en doe dit onder meerdere weersomstandigheden. vandaar uit pak ik dan een gemiddeld coord en peil die dan vaak nog eens uit. resultaat is dat ik veel complimenten krijg over de nauwkeurig ingemeten wp's.
 11. hoe oud is dit beestje??
 12. of een pm lief aankijken om een pq te maken voor jouw!!
 13. hellsinki

  Afstand Van Een Multi

  deze week is dan eindelijk mijn multi online gekomen. het is 18 km geworden en de proeflopers waren zeer tevreden en hun aandachtspunten zijn ook meteen verwerkt. (team aragorn mijn dank daarvoor!!) de eerste logjes zijn binnen en mooi om te zien dat dit eens een keer niet de beruchte schaamstaaljagers zijn!
 14. hellsinki

  Bikkels

  stonden zondag al om 6:45 aan de start van een multi!! en idd lijst niet compleet. bende dan een bikkel of bende dan wa anders hahahaha
 15. de multi's die ik noemde liggen idd in mooi natuurgebied maar dat wordt jammer genoeg niet altijd beloond met een favo en daarom komen dit soort cache in een vergeethoekje terecht. de multi's die aragorn noemt zijn toch wel van een andere categorie en dat zie je ook wel terug in de favo's. en ja ik ben een echte wandelcacher en zoek altijd naar die ondergewaardeerde multi's en die beloon ik dan ook vaak met een favo.
 16. dat is een collega van mijn voorganger. graag gedaan!
 17. die is geadopteerd thex hahahahahaha
 18. http://coord.info/GCP8FF http://coord.info/GCW6VF http://coord.info/GC4CKRM http://coord.info/GC17TH2 http://coord.info/GC19NNY de laatste 2 zijn (naar mijn mening) juweeltjes.
 19. en toch verbaas ik me zelf wel eens dat er multi's zijn die weinig favo's hebben en toch wel op het eind een grote smile op mijn gezicht brengen. afgelopen jaar toch een paar van die 'verborgen' juweeltjes gelopen. maar ook ik weet dat over smaak niet te twisten valt!!
 20. dat hebben we gemerkt iohpeih toen we das blauwe wunder aan het lopen waren!!!! stiekem alles volplakken met stickertjes hahahahaha!!
 21. dacht dat jij tegen entreegeld betalen was mug !!!!!
 22. hellsinki

  Afstand Van Een Multi

  SBB is bezig met de laatste werkzaamheden in het bos, de voorbereidingen voor de multi zijn voor 80% klaar. eind januari laatste check ronde en dan alles plaatsen.en dan kan er proef gelopen worden, laatste wijzigingen aanbrengen en dan on air.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...