Jump to content

Heracross

Leden
 • Content Count

  701
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Heracross

 1. Bericht op 21 maart: Beste Geocaching Community,Ongetwijfeld volgen jullie het nieuws betreffende de ontwikkelingen van het Coronavirus.Het huidige advies van onze regering: Kom niet bij elkaar in grote groepen en houdt 1,5 meter afstand tot elkaar.Verspreiding van het virus zorgt ervoor dat we onze kwetsbaren en zorgverleners in moeilijke situaties brengen en de zorgdruk in heel Nederland vergroten. Het gaat erom dat er geen mensen doodgaan omdat jij je dagelijkse bezigheden en sociale contact belangrijker vond. Daar wringt de schoen…. het er op uit gaan in kleine groep om te gaan geocachen draagt hier aan bij! Het zou niet moeten uitmaken of ons land in “lockdown” is of niet.Deze inzichten heeft ons, het Nederlandse reviewerteam doen besluiten om in ieder geval tot en met 6 april geen nieuwe geocaches meer te publiceren, of zoveel langer als de maatregelen duren. We willen iedereen dan ook verzoeken zeker tot 6 april geen geocaches aan te bieden ter review. Er wordt verantwoordelijkheid dragen naar elkaar gevraagd.
 2. Bij mijn Oregon 6000 is het zo, dat dit afhankelijk is van het dashboard. Je hebt nu het "Geocache"-dashboard actief, dus wordt de info over de (dichtsbijzijnde) geocache getoond in het dashboard.. Dit dien je aan te passen naar "Kleine Gegevensvelden" en dan kiezen voor 2 of 4 gegevensvelden. Als je dat doet kun je daar zelf de gewenste velden kiezen, ik gebruik 4 velden en dan heb ik: Waypoint bij bestemming (dus de naam) Afstand tot bestemming Aanwijzer Trip Kilometerteller Je kunt een ander Dashboard kiezen door een seconde op het dashboard te klikken.
 3. Ik heb even gezocht, maar ik kan de challenge niet vinden. https://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?tx=40861821-1835-4e11-b666-8d41064d03fe&u=lingbeek Heb je de GC code?
 4. Zo zie je maar dat het niet lastig is om iets onbenulligs te vinden om over te zeuren.
 5. Als het goed is staat de gc-code als onderdeel van de naam in het label
 6. Of staan ze er wel op, maar weet je niet hoe je ze moet selecteren?
 7. Je vraagt je toch af waarom CO's niet gewoon de plaatjes bij de listing bijsluiten, maar toch per sé een externe bron gebruiken. Wat is de reden daar toch voor?
 8. Bij sommige multi's (waar je het volgend punt ter plekke moet bepalen), daar kan het uiteraard niet Maar uiteraard zijn de additional WP's ook te zien en te gebruiken in de GPS Hoe laad je de caches in de GPS? Los per cache via de listing of per PQ? Als je het met een PQ doet, dan krijg je twee bestanden, één met de caches en één met de WPs. Als je de tweede niet plaatst....dan zijn ze er uiteraard niet.
 9. http://project-gc.com/Statistics/TopFav?country=Netherlands&region=Limburg&county=Maastricht&submit=Filter http://project-gc.com/Statistics/TopFav?country=Belgium&region=Li%C3%A8ge&county=Li%C3%A8ge&submit=Filter
 10. Heracross

  Whereigo

  Ik heb hem een stukje virtueel gedaan. Als het goed is krijg je een "task": Ga naar T-splitsing 01. Daar krijg je volgende vraag: "Welk woord heeft hier een woordwaarde van 79?"
 11. Ik heb deze zin : "bij de laatste 4 vorige week tellen ze op bij mijn aantal en word het een smaily en bij 2 stuks niet . heel vreemd" 4 x gelezen en ik snap nog niet water nou bedoeld wordt
 12. Sinds enige tijd wordt de techniek "NPAPI" niet meer ondersteund door Firefox (versie 52 en hoger). De communcator maakt gebruik van deze techniek om informatie direct op hardware weg te schrijven (verouderde techniek). In Edge en Chrome was het al langere tijd niet meer mogelijk. Er zijn nu drie oplossingen: 1: Gebruik maken van de knop "GPX file" en dan de juiste locatie zoeken (driveletter:\Garmin\GPX). 2: Internet Explorer 3: Firefox ESR gebruiken (dit is een bedrijvenversie met langere support voor NPAPI), te downloaden op https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/faq/
 13. wat bedoel je met " Ik heb ook geprobeerd om https://www.mozilla....anizations/all/ te installeren maar bij mij werkt het helaas niet. " Krijg je FF esr niet geïnstalleerd, of doet de pluginn het niet?
 14. Ik denk dat voorlopig de beste optie is om deze Firefox versie te installeren: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/all/ Die heeft wel support voor NPAPI en krijgt ook security patches. Als je versie 51 gaat installeren zoals Linkalovers voorstelt en de automatisch updates uitzet, dan loop je mbt beveiliging een risico.
 15. Sinds afgelopen week wordt de techniek "NPAPI" niet meer ondersteund door Firefox (versie 52 en hoger). De communcator maakt gebruik van deze techniek om informatie direct op hardware weg te schrijven (verouderde techniek). In Edge en Chrome was het al langere tijd niet meer mogelijk. Er zijn nu drie oplossingen: 1: De boven omschreven methode. 2: Internet Explorer 3: Firefox ESR gebruiken (dit is een bedrijvenversie met langere support voor NPAPI). https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/faq/
 16. Meer dan 150 nachtcaches gedaan, nog nooit iets gelezen of gehoord of gemerkt van stropers
 17. erg leuk: https://coord.info/GC2D2M3 Iets minder een succes: https://coord.info/GC4WWFQ
 18. attribute "wireless beacon" aanzetten Chirp is altijd mystery
 19. https://coord.info/GC2102W Gearchiveerd, dus opgelost!
 20. Er staan 2 banners in het profiel die zichtbaar zijn.. En er staan er nog twee in de de html code waarvan ik zo niet kan zien waarom de niet getoond worden. Extra vraag: Gaat het om de banners in jouw profiel op geocaching.com of op geocaching.nl?
 21. http://travelbugsmusic.com/
 22. Klinkt misschien wel plausibel van Sivota maar..... Ik heb er nog nooit van gehoord dat de reflector als Physcal Waypoint opgevoerd moet worden of opgevoerd is.
×
×
 • Create New...