Spring naar bijdragen

fbal

Leden
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSMap 66s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2019
 1. Ben nog even bezig geweest met dit probleem. Heb Basecamp ge-updated naar de nieuwste versie. Opnieuw mijn toestel er aan gehangen. "Ontvangen van apparaat" (ook trouwens in Mapsource) levert niets op, maar in het schermpje linksboven kan ik bij "toestellen" mijn toestel vinden en onder "interne opslag" vind ik wél mijn 2 tracks, kan ze vervolgens met "bestand", "exporteren", "selectie exporteren" overhalen naar mijn p.c. Snappen doe ik het niet, maar het is nu uiteindelijk dus wél gelukt.
 2. Ik zie in Javawa wel allerlei info over de geïnstalleerde kaarten, maar niets over tracks en routes. Waar kan ik dat zien ?
 3. Een tijdje lang mijn GPSMap 66s niet gebruikt, en nu kan ik mijn gemaakte wandelingen (2 stuks), die ik keurig als activiteiten en als sporen heb opgeslagen (alle info kan ik zien op mijn GPSMap), niet overhalen naar mijn pc, als ik deze op de gebruikelijke wijze verbind. Als ik in Mapsource of Basecamp "overdragen van apparaat" selecteer, komt er wat gepruttel (er staan wat nieuwe kleine stukjes gewandel omdat ik een paar keer mijn GPSMap opnieuw heb opgestart), maar de opgeslagen sporen/activiteiten ziet-ie niet. Heb een paar dagen geleden een update op mijn GPSMap ontvangen en deze geïnstalleerd, zou dat er wat mee te maken hebben ? Kan iemand helpen ? Heeft iemand dit ook wel eens gehad ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...