Spring naar bijdragen

Woodwhisperer

Leden
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Woodwhisperer

 • Rang
  Forum Newby

Profile Information

 • Woonplaats
  Harderwijk
 1. Goedendag Voor 1 van de Challenge-caches (K. Lingbeek) heb je een vinkje nodig voor een aantal caches die liggen op bepaalde hoogte-blokken. Nu heb ik nog 1 cache nodig die ligt in het hoogte-blok van 900 to 950 meter. Hoe kan ik hier een PQ van draaien. Ik zie bij Project-GC dat deze bij controle waarschijnlijk via een script hierop kan selecteren en controleren. Kan ik deze zoekslag zelf ook doen vooraf en hoe? Ik ben niet thuis in scripts. Graag jullie tips. Woodwhisperer.
 2. Alle info al gehad van de Kalkendotters. Bedankt. Uit.
 3. Los van het feit of ik/je souvenirs waardeert of niet, hoe en waar kan je erachter komen of er ergens een souvenir "te halen" valt? Ik zie in de logs van div caches dat je er 1 kon krijgen (verdienen?) op 31/12 en ook 1 op 01/01. Waar kan je deze info van te voren lezen? Grtz
 4. Goede.... Ik heb een vraag over TB stempels die je in logboekjes tegenkomt. Deze zijn te discoveren. Als ik dezelfde (stempel-) TB weken later weer tegenkom in een ander logboekje weet ik zelf niet precies of ik deze ooit al eens gediscoverd heb. Houdt de groundspeak Database dit bij, en krijg ik dan een melding, of is het mogelijk dat ik twee keer dezelfde TB discover en deze "gewoon" meegerekend wordt bij je totaal? Wie weet hier het fijne van?
 5. Woodwhisperer

  Aluminium Kistje Te Koop

  Inderdaad mooie degelijke bakjes. Ik herken ze (als militair) nog van vroeger. Toen werd er eten in gedaan. Ze zijn stapelbaar en drie of vier stuks pasten zodoende op elkaar in 1 grotere transportbak ter grootte van een jerrycan. Dan had je (bv voor het wachtpersoneel) voor 5 a 6 personen in een keer de hele maaltijd. Deze inlegbakjes waren niet bedoeld om waterdicht te zijn maar om warmte binnen te houden. Ze zijn volgens mij ook makkelijk te verven. Succes er mee (en niet er aan ruiken ;-) Woodwhisperer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...