Spring naar bijdragen

Bandiet

Leden
 • Aantal bijdragen

  72
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

10 Goed

Over Bandiet

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2001

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recente profielbezoeken

1232 profielweergaven
 1. Daar denkt Verstappen zelf anders over: https://nl.motorsport.com/f1/news/max-verstappen-brazilie-derde-pole-position-f1/4598452/
 2. Bandiet

  Poi In Sygic

  Ik navigeer als volgt naar een cache: Ik start de (officiële) geocaching-app op mijn mobiel. Ik klik op de cache die ik wil doen, zodat ik de beschrijving zie. Bovenin het scherm zie ik dan (naast de cachenaam) een gebogen pijl. Ik klik daarop, daarna kan ik kiezen uit Sygic en eventueel andere navigatieapps. Ik klik op Sygic. Vervolgens wordt Sygic gestart, de rest wijst zich vanzelf. Als ik onderweg ben en de caches in de buurt wil zien, gebruik ik de geocaching-app. Uiteraard heb je hiervoor mobiel internet nodig.
 3. Bandiet

  Poi In Sygic

  Misschien kan ik je helpen, want ik gebruik zelf heel fanatiek Sygic. Ook om naar caches te navigeren. Zou je kunnen aangeven waarom je de caches in Sygic wilt hebben? Alleen om er naartoe te navigeren?
 4. Bandiet

  Malware?

  Ik heb even gecheckt of dit ook gebeurt bij andere profielen. Dat is niet het geval. Ik heb het doorgegeven op de pagina van je eerste link. Dank.
 5. Bandiet

  Malware?

  Op geocaching.com
 6. Bandiet

  Malware?

  Na het klikken op het profiel van een cacher krijg ik onderstaande waarschuwing over malware. Hebben jullie dit ook? De volgende website bevat malwareCybercriminelen op www.bit-experience.de proberen mogelijk gevaarlijke programma's op je computer te installeren waarmee je gegevens kunnen worden gestolen of verwijderd (bijvoorbeeld foto's, wachtwoorden, berichten en creditcarddetails).
 7. En nu begint dit verschijnsel zich ook voor te doen bij mijn virtuele cache. Mensen die bijv een log plaatsen van een cachebezoek van een jaar geleden. Als je dan vraagt om alsnog het antwoord op de vraag in de listing te mailen, blijft het oorverdovend stil.... En dan komt er nu weer een log binnen van een langgeleden bezoekje met daarbij doodleuk de mededeling dat het antwoord gemaild zou zijn maar dat ze van mij geen reactie ontvangen zouden hebben. Als ik dan even zoek in de mailbox van mijn gmail-geocache-account, vind ik dus helemaal niets...... Dus maar weer een mail met het verzoek alsnog het antwoord te mailen. Ben bang dat het ook nu weer stil zal blijven. Ik begin nu toch echt kleine vraagtekentjes te krijgen bij het hoge aantal Founds van deze cachers.
 8. Helemaal mee eens, Snoopy and Woodstock. Ik heb vanavond de knoop doorgehakt en de log van ***** verwijderd. De eerste keer in alle 12 jaren dat wij cachen...
 9. De afgelopen week heb ik onderstaande bijzondere (eenzijdige) mailwisseling gehad. Ik heb tot nog toe geen enkele reactie gekregen. Collega-cacher ****** logt mijn cache die ik onlangs (later dan de logdatum) gearchiveerd heb. Omdat ik de logboekjes nu thuis heb liggen, kon ik meteen een check doen. Het lijkt erop dat hier iets niet klopt en dat hier oneerlijk spel wordt gespeeld om extra puntjes binnen te halen. Misschien ben ik te voorbarig, maar toch. Iedereen moet het spel geocaching spelen zoals hij/zij zelf wil, maar dit.... Is dit nou leuk? (Ik heb de naam van de cacher vervangen door sterretjes omdat ik niemand aan de schandpaal wil nagelen.) _________________________ -- Copy of email sent to ****** -- Hallo ******, Eerder stuurde ik je onderstaand bericht. Misschien heb ik iets gemist, maar volgens mij heb ik nog geen antwoord gekregen. Graag alsnog je antwoord. groet Jan _________________________ Hallo ******, Ik zag vandaag je log in mijn mail voorbij komen. Je log staat nu op 18/04/2014. In het logboekje kan ik op die datum niets vinden. Wel staan er logs van anderen op 15 en op 19 april. Heb je je misschien vergist in de datum? Groet Jan _________________________ Log van ******: Vergeten te loggen maar nu alsnog
 10. En volgens mij is deze cache tegen de regels in, namelijk niet begraven....
 11. Net op het nieuws van rtl4 een item over geocaching en de commotie die het soms kan veroorzaken. Was wel een aardige en positieve reportage.
 12. @Van Stolk. Over favo's gesproken: In 11 jaar tijd hebben wij 188 caches gevonden. Je kunt dus stellen dat wij selectief te werk gaan. Van tevoren selecteren we op basis van logs, foto's, favo's. Hierdoor zijn we vrijwel bij elke cache die we doen, verzekerd van een mooie wandeling of mooie/bijzondere plek. En een mooie wandeling of plek verdient dan een favo van ons. Echter je hebt maar 1 favo per 10 gevonden caches te vergeven. Mensen zoals wij, die proberen alleen de mooie caches eruit te pikken, hebben hierdoor een probleem. Of zouden wij nu maar na elke mooie cache 9 micro's in/achter/op een verkeersbord moeten doen? Alsjeblieft niet!
 13. Bandiet

  Logstempel

  Omdat er zaterdag een klein probleem was met de website van kantoorstempels.nl heb ik even gebeld. Jawel, ze zijn zelfs in het weekend bereikbaar. Het probleem was ontstaan door gelijktijdige werkzaamheden aan de site. Werd meteen verholpen. Ik kreeg toen ook nog advies over de te kiezen stempel. Bestelling zaterdag geplaatst, maandagochtend bericht dat ie onderweg was, dinsdagochtend binnen. Super.
 14. Bandiet

  Logstempel

  Nadat ik al jaren met logstickers had gewerkt, vandaag ook gekozen voor een logstempel. Eerst bij Vistaprint een ontwerp gemaakt. Echter, levertijd van 21 dagen(!!!) Sneller kan wel, maar is errug duur. Dus naar kantoorstempels.nl Het ontwerpen was hier iets lastiger (door het plaatje in mijn ontwerp), maar met wat spaties voor de tekstregels kwam het toch nog goed. Levertijd: een paar dagen.
 15. hallo bandiet

  sorry dat ik u lastig val

  maar is het niet mogelijk van enkele printscreens te maken van uw instellingen bij gsak.de fout moet bij de instellingen zijn.aangezien ik ook alleen maar de spoilers wil hebben zouden uw instellingen ook voor mij goed moeten zijn

  grtz ,de witten

×
×
 • Nieuwe aanmaken...