Spring naar bijdragen

Bandiet

Leden
 • Aantal bijdragen

  80
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

10 Goed

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2001

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recente profielbezoeken

1625 profielweergaven
 1. Omdat wij bij het cachen niet meer goodies ruilen, hebben wij nog een plastic tas gevuld met goodies over. Deze is gratis af te halen in de buurt van Boxmeer. Interesse? Stuur mij een PB.
 2. Ik heb een vraag over de goedkeuring van een traditional die op het eindpunt van mijn virtual ligt. Dat eindpunt van mijn virtual is officieel opgenomen in de listing van de virtual. Wordt hier door de reviewer niet naar gekeken bij het beoordelen van een nieuwe cache? Ik was namelijk in de veronderstelling dat bij het approven van een cache gekeken wordt of er andere caches in de buurt liggen. Was mijn veronderstelling onjuist? Of heeft de reviewer hier een steekje laten vallen?
 3. Ah, nu heb ik het gevonden door op de link van Linkalovers te klikken. Dan verschijnt de groene knop wel.
 4. Ja, dit kwam vandaag in mijn mail voorbij. Ik kan inderdaad op elk hokje v.d. grid dat nog op "0" staat, klikken. Die groene knop eronder zie ik echter nog niet. Zal ongetwijfeld binnenkort verschijnen.
 5. Daar denkt Verstappen zelf anders over: https://nl.motorsport.com/f1/news/max-verstappen-brazilie-derde-pole-position-f1/4598452/
 6. Bandiet

  Poi In Sygic

  Ik navigeer als volgt naar een cache: Ik start de (officiële) geocaching-app op mijn mobiel. Ik klik op de cache die ik wil doen, zodat ik de beschrijving zie. Bovenin het scherm zie ik dan (naast de cachenaam) een gebogen pijl. Ik klik daarop, daarna kan ik kiezen uit Sygic en eventueel andere navigatieapps. Ik klik op Sygic. Vervolgens wordt Sygic gestart, de rest wijst zich vanzelf. Als ik onderweg ben en de caches in de buurt wil zien, gebruik ik de geocaching-app. Uiteraard heb je hiervoor mobiel internet nodig.
 7. Bandiet

  Poi In Sygic

  Misschien kan ik je helpen, want ik gebruik zelf heel fanatiek Sygic. Ook om naar caches te navigeren. Zou je kunnen aangeven waarom je de caches in Sygic wilt hebben? Alleen om er naartoe te navigeren?
 8. Bandiet

  Malware?

  Ik heb even gecheckt of dit ook gebeurt bij andere profielen. Dat is niet het geval. Ik heb het doorgegeven op de pagina van je eerste link. Dank.
 9. Bandiet

  Malware?

  Op geocaching.com
 10. Bandiet

  Malware?

  Na het klikken op het profiel van een cacher krijg ik onderstaande waarschuwing over malware. Hebben jullie dit ook? De volgende website bevat malwareCybercriminelen op www.bit-experience.de proberen mogelijk gevaarlijke programma's op je computer te installeren waarmee je gegevens kunnen worden gestolen of verwijderd (bijvoorbeeld foto's, wachtwoorden, berichten en creditcarddetails).
 11. En nu begint dit verschijnsel zich ook voor te doen bij mijn virtuele cache. Mensen die bijv een log plaatsen van een cachebezoek van een jaar geleden. Als je dan vraagt om alsnog het antwoord op de vraag in de listing te mailen, blijft het oorverdovend stil.... En dan komt er nu weer een log binnen van een langgeleden bezoekje met daarbij doodleuk de mededeling dat het antwoord gemaild zou zijn maar dat ze van mij geen reactie ontvangen zouden hebben. Als ik dan even zoek in de mailbox van mijn gmail-geocache-account, vind ik dus helemaal niets...... Dus maar weer een mail met het verzoek alsnog het antwoord te mailen. Ben bang dat het ook nu weer stil zal blijven. Ik begin nu toch echt kleine vraagtekentjes te krijgen bij het hoge aantal Founds van deze cachers.
 12. Helemaal mee eens, Snoopy and Woodstock. Ik heb vanavond de knoop doorgehakt en de log van ***** verwijderd. De eerste keer in alle 12 jaren dat wij cachen...
 13. De afgelopen week heb ik onderstaande bijzondere (eenzijdige) mailwisseling gehad. Ik heb tot nog toe geen enkele reactie gekregen. Collega-cacher ****** logt mijn cache die ik onlangs (later dan de logdatum) gearchiveerd heb. Omdat ik de logboekjes nu thuis heb liggen, kon ik meteen een check doen. Het lijkt erop dat hier iets niet klopt en dat hier oneerlijk spel wordt gespeeld om extra puntjes binnen te halen. Misschien ben ik te voorbarig, maar toch. Iedereen moet het spel geocaching spelen zoals hij/zij zelf wil, maar dit.... Is dit nou leuk? (Ik heb de naam van de cacher vervangen door sterretjes omdat ik niemand aan de schandpaal wil nagelen.) _________________________ -- Copy of email sent to ****** -- Hallo ******, Eerder stuurde ik je onderstaand bericht. Misschien heb ik iets gemist, maar volgens mij heb ik nog geen antwoord gekregen. Graag alsnog je antwoord. groet Jan _________________________ Hallo ******, Ik zag vandaag je log in mijn mail voorbij komen. Je log staat nu op 18/04/2014. In het logboekje kan ik op die datum niets vinden. Wel staan er logs van anderen op 15 en op 19 april. Heb je je misschien vergist in de datum? Groet Jan _________________________ Log van ******: Vergeten te loggen maar nu alsnog
 14. En volgens mij is deze cache tegen de regels in, namelijk niet begraven....
 15. Net op het nieuws van rtl4 een item over geocaching en de commotie die het soms kan veroorzaken. Was wel een aardige en positieve reportage.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...