Jump to content

Bandiet

Leden
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bandiet last won the day on November 17 2019

Bandiet had the most liked content!

Community Reputation

10 Goed

About Bandiet

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2001

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1,171 profile views
 1. Daar denkt Verstappen zelf anders over: https://nl.motorsport.com/f1/news/max-verstappen-brazilie-derde-pole-position-f1/4598452/
 2. Goed gezegd Indiana. Ik sluit me er volledig bij aan. In mijn eerdere post gaf ik aan dat ik het gewoon not-done vind om zo'n lijstje te plaatsen. Als je een hekel hebt aan puzzelcaches, zeg ik: doe die dan gewoon niet. Wij zijn zelf fan van single-caches en laten daarom graag andere types caches links liggen. Het publiceren van eindcoörds van puzzelcaches vind ik not done. En idd, als je dat toch meent te moeten doen, Barny, ga dan meteen ff door met het publiceren van de coörds van multi's. En zet een bord bij de box van een single-cache. Het riekt allemaal naar hetzelfde. Maar ik ga nu stoppen en zo meteen het afserveerwerk van Barny in ontvangst nemen.
 3. Ik navigeer als volgt naar een cache: Ik start de (officiële) geocaching-app op mijn mobiel. Ik klik op de cache die ik wil doen, zodat ik de beschrijving zie. Bovenin het scherm zie ik dan (naast de cachenaam) een gebogen pijl. Ik klik daarop, daarna kan ik kiezen uit Sygic en eventueel andere navigatieapps. Ik klik op Sygic. Vervolgens wordt Sygic gestart, de rest wijst zich vanzelf. Als ik onderweg ben en de caches in de buurt wil zien, gebruik ik de geocaching-app. Uiteraard heb je hiervoor mobiel internet nodig.
 4. Misschien kan ik je helpen, want ik gebruik zelf heel fanatiek Sygic. Ook om naar caches te navigeren. Zou je kunnen aangeven waarom je de caches in Sygic wilt hebben? Alleen om er naartoe te navigeren?
 5. ik kan begrijpen dat jullie niet alle berichten lezen dan hoop ik dat jullie dan ook begrijpen dat je dan op een gegeven moment niet al te snugger overkomt? nu kan ik voor de tweede keer uitleggen dat jullie het mis hebben, maar lees bericht #27 nog eens terug en je zal zien dat jullie totaal de plak misslaan, grappig is wel dat mij vandaag verteld was door een bewonderraar dat toen de hulp site online was er verhoudingsgewijs meer puzzelcaches als found gelogd zijn dan als daarvoor dat mensen uit hun omgeving die anders nooit een puzzelcache bezochten, nu plotseling wel pusselcache's bezocht dat blijkt maar weer dat er meer mensen naar buiten zijn gegaan om buiten te spelen en ondertussen een cache gingen bezoeken, een cache die ze anders nooit bezocht hadden, een plek die ze anders nooit gezien hadden, en de co heeft er een mooie log bij gekregen, Win Win situatie voor iedereen en voor mij een aanmoediging om door te gaan met wat ik gestart was, Barny Yeah right. Er heeft hier op het forum altijd maar 1 persoon gelijk en dat ben jij? Als je nu denkt dat ik wellicht ook een puntjesjager ben, dan heb je het mis. Ik cache vanaf het eerste uur en doe alleen die caches die ik leuk, mooi en interessant vind en als ik tijd heb. Dus ja, net als jij ben ik cacher van het eerste uur. Dat mijn cache-profiel er misschien niet indrukwekkend uitziet met 239 gevonden caches in 15 jaar tijd interesseert mij niets. Mijn gezin en ik hebben aan elke cache die we gedaan hebben, veel plezier beleefd. Ja, ook ik zie het puntjesjagen, de indrukwekkende getallen in cacheprofielen en soms de nietszeggende caches. En ja, ik heb vaak zat twijfels bij logs op mijn (13 jaar) oude Virtual. Maar, so what? Als mensen op die manier willen cachen moeten ze dat vooral doen. En wel omdat zij op die manier er plezier aan beleven. Maar zet deze mensen niet steeds weg op een bepaalde manier. En zet mij in de discussie niet weg als dat ik niet snugger overkom. Misschien zegt dat meer over jouw antenne, hoe jij dingen oppakt. Om terug te komen op de discussie waar het hier eigenlijk over gaat: Ik persoonlijk vind puzzelcaches helemaal niets. En ga deze zelf dus gewoon niet doen, ook of zeker niet voor de puntjes. En daarmee is het voor mij klaar. Maar ik vind het not done om eindcoördinaten op een website te publiceren.
 6. Sjonge jonge Barny. We verschillen van mening maar om dan te roepen dat ik niet snugger overkom? Dat zal ik zelf niet roepen in een discussie... Net zo min ga ik nu op het forum roepen hoe jij op mij overkomt. Als de toon op dit forum iets gematigder en genuanceerder zou zijn, zou ik misschien wat vaker reageren. Maar alleen al de toon van sommige berichten weerhoudt mij er vaak van om te reageren.
 7. Ik snap het ff niet. We hebben het hier toch over Barny die altijd zo ageert tegen het kokertjesrapen en puntjesjagen? En hij zet oplossingen van caches op een site? Werkt dat niet het puntjesjagen in de hand? Ik kan dat ff niet rijmen...
 8. Bandiet

  Malware?

  Ik heb even gecheckt of dit ook gebeurt bij andere profielen. Dat is niet het geval. Ik heb het doorgegeven op de pagina van je eerste link. Dank.
 9. Bandiet

  Malware?

  Op geocaching.com
 10. Bandiet

  Malware?

  Na het klikken op het profiel van een cacher krijg ik onderstaande waarschuwing over malware. Hebben jullie dit ook? De volgende website bevat malwareCybercriminelen op www.bit-experience.de proberen mogelijk gevaarlijke programma's op je computer te installeren waarmee je gegevens kunnen worden gestolen of verwijderd (bijvoorbeeld foto's, wachtwoorden, berichten en creditcarddetails).
 11. En nu begint dit verschijnsel zich ook voor te doen bij mijn virtuele cache. Mensen die bijv een log plaatsen van een cachebezoek van een jaar geleden. Als je dan vraagt om alsnog het antwoord op de vraag in de listing te mailen, blijft het oorverdovend stil.... En dan komt er nu weer een log binnen van een langgeleden bezoekje met daarbij doodleuk de mededeling dat het antwoord gemaild zou zijn maar dat ze van mij geen reactie ontvangen zouden hebben. Als ik dan even zoek in de mailbox van mijn gmail-geocache-account, vind ik dus helemaal niets...... Dus maar weer een mail met het verzoek alsnog het antwoord te mailen. Ben bang dat het ook nu weer stil zal blijven. Ik begin nu toch echt kleine vraagtekentjes te krijgen bij het hoge aantal Founds van deze cachers.
 12. Helemaal mee eens, Snoopy and Woodstock. Ik heb vanavond de knoop doorgehakt en de log van ***** verwijderd. De eerste keer in alle 12 jaren dat wij cachen...
 13. De afgelopen week heb ik onderstaande bijzondere (eenzijdige) mailwisseling gehad. Ik heb tot nog toe geen enkele reactie gekregen. Collega-cacher ****** logt mijn cache die ik onlangs (later dan de logdatum) gearchiveerd heb. Omdat ik de logboekjes nu thuis heb liggen, kon ik meteen een check doen. Het lijkt erop dat hier iets niet klopt en dat hier oneerlijk spel wordt gespeeld om extra puntjes binnen te halen. Misschien ben ik te voorbarig, maar toch. Iedereen moet het spel geocaching spelen zoals hij/zij zelf wil, maar dit.... Is dit nou leuk? (Ik heb de naam van de cacher vervangen door sterretjes omdat ik niemand aan de schandpaal wil nagelen.) _________________________ -- Copy of email sent to ****** -- Hallo ******, Eerder stuurde ik je onderstaand bericht. Misschien heb ik iets gemist, maar volgens mij heb ik nog geen antwoord gekregen. Graag alsnog je antwoord. groet Jan _________________________ Hallo ******, Ik zag vandaag je log in mijn mail voorbij komen. Je log staat nu op 18/04/2014. In het logboekje kan ik op die datum niets vinden. Wel staan er logs van anderen op 15 en op 19 april. Heb je je misschien vergist in de datum? Groet Jan _________________________ Log van ******: Vergeten te loggen maar nu alsnog
 14. En volgens mij is deze cache tegen de regels in, namelijk niet begraven....
 15. Net op het nieuws van rtl4 een item over geocaching en de commotie die het soms kan veroorzaken. Was wel een aardige en positieve reportage.
×
×
 • Create New...