Spring naar bijdragen

Bandiet

Leden
  • Aantal bijdragen

    95
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    3

Waardering in de gemeenschap

16 Goed

Previous Fields

  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2001

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recente profielbezoeken

2127 profielweergaven
  1. Wolf's Canyon is een prachtige omgeving. Een absolute aanrader. Wij hebben deze cache gevonden tijdens onze vakantie in 2007: https://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=3507ffc0-f61f-4a83-b339-2640cd6d9829
  2. Ik gebruik de app wel en ben er ook tevreden over. Sinds 2 jaar gebruiken wij de app om te geocachen en dat heeft voor mij veel voordelen. Echter, het vrienden-deel van de app werkt niet helemaal lekker. De geaccepteerde vrienden in tabblad 1 staan er netjes allemaal. Maar, ik heb op de pc via de site een vriendschapsverzoek gestuurd naar iemand en dat verzoek verschijnt in de app niet op tabblad 2. Er gaat dus iets mis met de sync. Nu weet ik dat diegene aan wie ik dat verzoek heb gestuurd, alleen de app gebruikt. Ik vermoed dat diegene nooit op de site zelf kijkt. Met bovenstaand probleem in gedachten heb ik het vermoeden dat die persoon mijn vriendschapsverzoek dus helemaal niet ziet. Heb ik dat juist?
  3. Wat de uitkomst van de race van vanmiddag ook wordt: Wat was het een mooi F1-seizoen!!!
  4. Omdat wij bij het cachen niet meer goodies ruilen, hebben wij nog een plastic tas gevuld met goodies over. Deze is gratis af te halen in de buurt van Boxmeer. Interesse? Stuur mij een PB.
  5. Ik heb een vraag over de goedkeuring van een traditional die op het eindpunt van mijn virtual ligt. Dat eindpunt van mijn virtual is officieel opgenomen in de listing van de virtual. Wordt hier door de reviewer niet naar gekeken bij het beoordelen van een nieuwe cache? Ik was namelijk in de veronderstelling dat bij het approven van een cache gekeken wordt of er andere caches in de buurt liggen. Was mijn veronderstelling onjuist? Of heeft de reviewer hier een steekje laten vallen?
  6. Ah, nu heb ik het gevonden door op de link van Linkalovers te klikken. Dan verschijnt de groene knop wel.
  7. Ja, dit kwam vandaag in mijn mail voorbij. Ik kan inderdaad op elk hokje v.d. grid dat nog op "0" staat, klikken. Die groene knop eronder zie ik echter nog niet. Zal ongetwijfeld binnenkort verschijnen.
  8. Daar denkt Verstappen zelf anders over: https://nl.motorsport.com/f1/news/max-verstappen-brazilie-derde-pole-position-f1/4598452/
  9. Bandiet

    Poi In Sygic

    Ik navigeer als volgt naar een cache: Ik start de (officiële) geocaching-app op mijn mobiel. Ik klik op de cache die ik wil doen, zodat ik de beschrijving zie. Bovenin het scherm zie ik dan (naast de cachenaam) een gebogen pijl. Ik klik daarop, daarna kan ik kiezen uit Sygic en eventueel andere navigatieapps. Ik klik op Sygic. Vervolgens wordt Sygic gestart, de rest wijst zich vanzelf. Als ik onderweg ben en de caches in de buurt wil zien, gebruik ik de geocaching-app. Uiteraard heb je hiervoor mobiel internet nodig.
  10. Bandiet

    Poi In Sygic

    Misschien kan ik je helpen, want ik gebruik zelf heel fanatiek Sygic. Ook om naar caches te navigeren. Zou je kunnen aangeven waarom je de caches in Sygic wilt hebben? Alleen om er naartoe te navigeren?
  11. Bandiet

    Malware?

    Ik heb even gecheckt of dit ook gebeurt bij andere profielen. Dat is niet het geval. Ik heb het doorgegeven op de pagina van je eerste link. Dank.
  12. Bandiet

    Malware?

    Op geocaching.com
  13. Bandiet

    Malware?

    Na het klikken op het profiel van een cacher krijg ik onderstaande waarschuwing over malware. Hebben jullie dit ook? De volgende website bevat malwareCybercriminelen op www.bit-experience.de proberen mogelijk gevaarlijke programma's op je computer te installeren waarmee je gegevens kunnen worden gestolen of verwijderd (bijvoorbeeld foto's, wachtwoorden, berichten en creditcarddetails).
  14. En nu begint dit verschijnsel zich ook voor te doen bij mijn virtuele cache. Mensen die bijv een log plaatsen van een cachebezoek van een jaar geleden. Als je dan vraagt om alsnog het antwoord op de vraag in de listing te mailen, blijft het oorverdovend stil.... En dan komt er nu weer een log binnen van een langgeleden bezoekje met daarbij doodleuk de mededeling dat het antwoord gemaild zou zijn maar dat ze van mij geen reactie ontvangen zouden hebben. Als ik dan even zoek in de mailbox van mijn gmail-geocache-account, vind ik dus helemaal niets...... Dus maar weer een mail met het verzoek alsnog het antwoord te mailen. Ben bang dat het ook nu weer stil zal blijven. Ik begin nu toch echt kleine vraagtekentjes te krijgen bij het hoge aantal Founds van deze cachers.
  15. Helemaal mee eens, Snoopy and Woodstock. Ik heb vanavond de knoop doorgehakt en de log van ***** verwijderd. De eerste keer in alle 12 jaren dat wij cachen...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...