Jump to content

Heracross

Leden
 • Content Count

  699
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Heracross last won the day on October 5 2016

Heracross had the most liked content!

Community Reputation

77 Uitstekend

About Heracross

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Dakota 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2010
 • Lengtegraad
  4.75
 • Breedtegraad
  52.38

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Haarlem-Amsterdam

Recent Profile Visitors

3,923 profile views
 1. Ik heb even gezocht, maar ik kan de challenge niet vinden. https://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?tx=40861821-1835-4e11-b666-8d41064d03fe&u=lingbeek Heb je de GC code?
 2. Zo zie je maar dat het niet lastig is om iets onbenulligs te vinden om over te zeuren.
 3. Als het goed is staat de gc-code als onderdeel van de naam in het label
 4. Of staan ze er wel op, maar weet je niet hoe je ze moet selecteren?
 5. Je vraagt je toch af waarom CO's niet gewoon de plaatjes bij de listing bijsluiten, maar toch per sé een externe bron gebruiken. Wat is de reden daar toch voor?
 6. Bij sommige multi's (waar je het volgend punt ter plekke moet bepalen), daar kan het uiteraard niet Maar uiteraard zijn de additional WP's ook te zien en te gebruiken in de GPS Hoe laad je de caches in de GPS? Los per cache via de listing of per PQ? Als je het met een PQ doet, dan krijg je twee bestanden, één met de caches en één met de WPs. Als je de tweede niet plaatst....dan zijn ze er uiteraard niet.
 7. http://project-gc.com/Statistics/TopFav?country=Netherlands&region=Limburg&county=Maastricht&submit=Filter http://project-gc.com/Statistics/TopFav?country=Belgium&region=Li%C3%A8ge&county=Li%C3%A8ge&submit=Filter
 8. Heracross

  Whereigo

  Ik heb hem een stukje virtueel gedaan. Als het goed is krijg je een "task": Ga naar T-splitsing 01. Daar krijg je volgende vraag: "Welk woord heeft hier een woordwaarde van 79?"
 9. Ik heb deze zin : "bij de laatste 4 vorige week tellen ze op bij mijn aantal en word het een smaily en bij 2 stuks niet . heel vreemd" 4 x gelezen en ik snap nog niet water nou bedoeld wordt
 10. Sinds enige tijd wordt de techniek "NPAPI" niet meer ondersteund door Firefox (versie 52 en hoger). De communcator maakt gebruik van deze techniek om informatie direct op hardware weg te schrijven (verouderde techniek). In Edge en Chrome was het al langere tijd niet meer mogelijk. Er zijn nu drie oplossingen: 1: Gebruik maken van de knop "GPX file" en dan de juiste locatie zoeken (driveletter:\Garmin\GPX). 2: Internet Explorer 3: Firefox ESR gebruiken (dit is een bedrijvenversie met langere support voor NPAPI), te downloaden op https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/faq/
 11. wat bedoel je met " Ik heb ook geprobeerd om https://www.mozilla....anizations/all/ te installeren maar bij mij werkt het helaas niet. " Krijg je FF esr niet geïnstalleerd, of doet de pluginn het niet?
 12. Ik denk dat voorlopig de beste optie is om deze Firefox versie te installeren: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/all/ Die heeft wel support voor NPAPI en krijgt ook security patches. Als je versie 51 gaat installeren zoals Linkalovers voorstelt en de automatisch updates uitzet, dan loop je mbt beveiliging een risico.
 13. Sinds afgelopen week wordt de techniek "NPAPI" niet meer ondersteund door Firefox (versie 52 en hoger). De communcator maakt gebruik van deze techniek om informatie direct op hardware weg te schrijven (verouderde techniek). In Edge en Chrome was het al langere tijd niet meer mogelijk. Er zijn nu drie oplossingen: 1: De boven omschreven methode. 2: Internet Explorer 3: Firefox ESR gebruiken (dit is een bedrijvenversie met langere support voor NPAPI). https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/faq/
 14. Meer dan 150 nachtcaches gedaan, nog nooit iets gelezen of gehoord of gemerkt van stropers
×
×
 • Create New...