Spring naar bijdragen

Heracross

Leden
 • Aantal bijdragen

  704
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Waardering in de gemeenschap

79 Uitstekend

1 Volger

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Dakota 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2010
 • Lengtegraad
  4.75
 • Breedtegraad
  52.38

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Haarlem-Amsterdam

Recente profielbezoeken

4492 profielweergaven
 1. Kun je ze wel zien via Javawa? https://www.javawa.nl/jdm.html
 2. Ik ben wel beschikbaar als beginnershulplijn.
  Heracross, Erwin, woonachtig regio Amsterdam-Haarlem, maar beschikbaar voor letterlijk alles.
  Regio Noord-ZuidHolland, Utrecht, Flevoland (werkzaam in Almere)

  1. Peetee

   Peetee

   Dag Erwin,

   Dank voor je aanmelding voor de hulplijn. Ik heb jouw beschikbaarheid in het schema opgenomen.

   Groet,
   Piet

 3. exif-info kwebbelnet (dus iets verstoppen in een png) en verder ken je met een hex-editor een png verstoppen in een JPG
 4. Bericht op 21 maart: Beste Geocaching Community,Ongetwijfeld volgen jullie het nieuws betreffende de ontwikkelingen van het Coronavirus.Het huidige advies van onze regering: Kom niet bij elkaar in grote groepen en houdt 1,5 meter afstand tot elkaar.Verspreiding van het virus zorgt ervoor dat we onze kwetsbaren en zorgverleners in moeilijke situaties brengen en de zorgdruk in heel Nederland vergroten. Het gaat erom dat er geen mensen doodgaan omdat jij je dagelijkse bezigheden en sociale contact belangrijker vond. Daar wringt de schoen…. het er op uit gaan in kleine groep om te gaan geocachen draagt hier aan bij! Het zou niet moeten uitmaken of ons land in “lockdown” is of niet.Deze inzichten heeft ons, het Nederlandse reviewerteam doen besluiten om in ieder geval tot en met 6 april geen nieuwe geocaches meer te publiceren, of zoveel langer als de maatregelen duren. We willen iedereen dan ook verzoeken zeker tot 6 april geen geocaches aan te bieden ter review. Er wordt verantwoordelijkheid dragen naar elkaar gevraagd.
 5. Bij mijn Oregon 6000 is het zo, dat dit afhankelijk is van het dashboard. Je hebt nu het "Geocache"-dashboard actief, dus wordt de info over de (dichtsbijzijnde) geocache getoond in het dashboard.. Dit dien je aan te passen naar "Kleine Gegevensvelden" en dan kiezen voor 2 of 4 gegevensvelden. Als je dat doet kun je daar zelf de gewenste velden kiezen, ik gebruik 4 velden en dan heb ik: Waypoint bij bestemming (dus de naam) Afstand tot bestemming Aanwijzer Trip Kilometerteller Je kunt een ander Dashboard kiezen door een seconde op het dashboard te klikken.
 6. Ik heb even gezocht, maar ik kan de challenge niet vinden. https://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?tx=40861821-1835-4e11-b666-8d41064d03fe&u=lingbeek Heb je de GC code?
 7. Zo zie je maar dat het niet lastig is om iets onbenulligs te vinden om over te zeuren.
 8. Heracross

  Waypoints Laten Zien

  Als het goed is staat de gc-code als onderdeel van de naam in het label
 9. Heracross

  Waypoints Laten Zien

  Of staan ze er wel op, maar weet je niet hoe je ze moet selecteren?
 10. Heracross

  Photobucket

  Je vraagt je toch af waarom CO's niet gewoon de plaatjes bij de listing bijsluiten, maar toch per sé een externe bron gebruiken. Wat is de reden daar toch voor?
 11. Heracross

  Waypoints Laten Zien

  Bij sommige multi's (waar je het volgend punt ter plekke moet bepalen), daar kan het uiteraard niet Maar uiteraard zijn de additional WP's ook te zien en te gebruiken in de GPS Hoe laad je de caches in de GPS? Los per cache via de listing of per PQ? Als je het met een PQ doet, dan krijg je twee bestanden, één met de caches en één met de WPs. Als je de tweede niet plaatst....dan zijn ze er uiteraard niet.
 12. http://project-gc.com/Statistics/TopFav?country=Netherlands&region=Limburg&county=Maastricht&submit=Filter http://project-gc.com/Statistics/TopFav?country=Belgium&region=Li%C3%A8ge&county=Li%C3%A8ge&submit=Filter
 13. Heracross

  Whereigo

  Ik heb hem een stukje virtueel gedaan. Als het goed is krijg je een "task": Ga naar T-splitsing 01. Daar krijg je volgende vraag: "Welk woord heeft hier een woordwaarde van 79?"
 14. Heracross

  Gelogde Caches

  Ik heb deze zin : "bij de laatste 4 vorige week tellen ze op bij mijn aantal en word het een smaily en bij 2 stuks niet . heel vreemd" 4 x gelezen en ik snap nog niet water nou bedoeld wordt
 15. Sinds enige tijd wordt de techniek "NPAPI" niet meer ondersteund door Firefox (versie 52 en hoger). De communcator maakt gebruik van deze techniek om informatie direct op hardware weg te schrijven (verouderde techniek). In Edge en Chrome was het al langere tijd niet meer mogelijk. Er zijn nu drie oplossingen: 1: Gebruik maken van de knop "GPX file" en dan de juiste locatie zoeken (driveletter:\Garmin\GPX). 2: Internet Explorer 3: Firefox ESR gebruiken (dit is een bedrijvenversie met langere support voor NPAPI), te downloaden op https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/faq/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...