Spring naar bijdragen

typoo

Leden
  • Aantal bijdragen

    72
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Alles door typoo geplaatst

  1. Het probleem doet zich alleen voor als je route naar je eindbestemming via het probleem station verloopt. Het raakt alleen gehoste sites uit seattle, mits je via dit station gaat. Neem je een andere route dan heb je hier geen last van.
  2. Het lijkt er op dat het probleem eerder in het oude UPC netwerk speelt en niet in het oude ziggo netwerk
  3. Barry heb jij altijd Ziggo gehad of eerder UPC?
  4. Werd vanavond nog gebeld, ze benaderen de netwerk partij die issues heeft. Er zijn verschillende lijnen naar amerika en ziggo gebruikt een andere dan de andere providers. Maar...het ligt niet aan ziggo volgens de helpdesk.
  5. Op dit moment weer niet vooruit te branden. Via de hotspot en databundel van de mobiel werkt het wel. Ziggo gebelt, nee idd werkt hier ook niet, maar via zijn mobiel wel. Ticket aangemaakt.
  6. Hier geeft hij aan volledig up
  7. Ik heb begrepen dat ziggo het netwerk van UPC gebruikt. Het valt mij op dat hier voornamelijk mensen klagen die voorheen UPC hadden, waaronder ikzelf in Almere. Ik hoor geen klachten van andere providers hier. En traag is een understatement inderdaad.
  8. typoo

    Bikkels

    Kan iemand even kijken wat de home coords zijn van de loggers? Diederikus en ik liepen in het kottersbos....zijn het dan de mensen uit de polder die gewoon doorzetten ? [emoji12]
  9. Wel een vochtige NM.... Ik zat al te wachten wanneer hij kwam. Ze noemen het cachen, maar het eindresultaat vanmiddag leek wel reddingszwemmen met kleding..... Maar het logboekje was droog en is dat ook gebleven.
  10. typoo

    Pi Day 14-3-15

    Die mysteries heb ik er 2 van bewaard dicht in de buurt voor zaterdagmiddag. Dat event zonder souvenir komt er zeker.
  11. typoo

    Pi Day 14-3-15

    ioHpeiH, een eventje is toch zo gemaakt op een parkeerplaats. Is er een minimum aantal bezoekers nodig? [emoji6]
  12. Niet archibald? En ik je steeds maar zo noemen tijdens onze uitjes [emoji12]
  13. Ik meen dat er al meerdere samenwerkingen zijn voor 28 feb of niet kikkers?
  14. typoo

    Geocaching.com Onbereikbaar

    Was overigens geen storing, maar onderhoud. Maar dat stond alleen als je naar het forum wilde gaan.
  15. typoo

    Place Spotting.

    Zie hierboven? Of werkt dat daar niet? Welke GC?
  16. Lekker actief aan het cachen geweest ioHpeiH Ik kom binnenkort jullie kant om door de bossen te struinen op zoek naar lesmateriaal, mits ik mijn ogen open kan houden en niet teveel praat.
  17. typoo

    Coords Omzetten

    Als voornamelijk gluurder op dit forum valt het mij elke keer weer op dat er respect is voor onze zuiderburen, maar dat bastos er zelf een zooitje van weet te maken en iedere hulp afkat. Ik zou je toch eens willen te stoppen hiermee, sta open voor de hulp die je geboden is. Als je meer info wilt, vraag dan beleefd om meer info in plaats van iemand af te branden. En nu BASTA!
  18. Liefst het weer van afgelopen zondag [emoji6], maar een miezerbuitje maakt niet uit. Als ik buiten ben en het stort ineens naar beneden dan stopt mij dat niet om dan door te gaan.
  19. typoo

    Statistieken

    Zoek maar eens daarop op google, kun je statistieken mee laten maken. Dat van oldie1946 lijkt erop, maar mogelijk ook info uit gsak.
  20. Thex, de vraagsteller gaf op aanvraag de gegevens van de cache, dat deed ze niet uit zichzelf. Ik noem dat geen hint als je dan helpt. Zoals ik zelfs al aan heb gegeven hoeft het door mij en TT aangedragene in dit geval niet eens de oplossing te zijn voor deze puzzel. Iemand uitleggen hoe ROT werkt is toch ook niet gelijk hinten of vind jij van wel? Dave
  21. typoo

    Statistieken

    Bedoel je op gc.com? Heeft waarschijnlijk te maken met project geocaching, maar heb je het al eens gevraagd aan zo een cacher? Dave
  22. typoo

    Achtergrond Opslaan

    Dat klinkt meer als de bronweergave, rechtsklikken op de tekst en bron weergeven of iets dat er op lijkt afhankelijk van de gebruikte browser
  23. typoo

    Achtergrond Opslaan

    Thex misschien begrijp ik het niet goed, maar ze wil geen puzzel bespreken. Wat ze vraagt is misschien niet eens de goede denkrichting, maar een technische vraag hoe ze iets kan controleren. Ryjansma gaat het om de achtergrond die achter de tekst staat? Dan staat vaak de afbeelding iets naar beneden vermeld. Rechts klikken op de link van de afbeelding en dan downloaden. Kun je er lokaal alles mee doen.
  24. Dan hoop ik je graag eens tegen te komen in het bos
×
×
  • Nieuwe aanmaken...