Spring naar bijdragen

Jaylaveldt

Leden
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
 1. Jaylaveldt

  Fietstocht Maken

  Nog zo'n mooie tip. Heel fijn dat iedereen zo meedenkt!
 2. Jaylaveldt

  Fietstocht Maken

  Dat is ook een goed idee! Bedankt voor de tip voor de volgende keer. Ik heb nu in ieder geval al een handgemaakte route gemaakt. nu nog op mijn toestel krijgen
 3. Jaylaveldt

  Fietstocht Maken

  heb nog even zitten zoeken en het nu wel gevonden. Dat is inderdaad wel wat ik bedoel. Nu alleen nog op mijn etrex 30 zetten en het liefst zou ik hem ook via mijn mobiel (android) willen volgen. Is er een app die werkt met routes en dus aanwijzingen geeft welke kant je op moet fietsen? en hoe kun je zo'n route het beste op je etrex zetten? En waar vind je hem dan in het apparaat?
 4. Jaylaveldt

  Fietstocht Maken

  en hoe kun je dat met basecamp voor elkaar krijgen? Ik heb de caches al wel door middel van een PQ in basecamp gezet, maar wat dan..
 5. Jaylaveldt

  Fietstocht Maken

  In ieder geval bedankt voor het proberen. Jammer dat het allen voor de auto kan. Het wil bij mij ook nog niet lukken, vooral omdat ik elke keer als ik een optie aanklik ik 130 sec moet wachten. dat schiet dus niet echt op.
 6. Jaylaveldt

  Fietstocht Maken

  Ik heb GSAK wel, dus dat klinkt goed. Is er ergens een instructie te vinden waar uitgelegd staat hoe dat werkt?
 7. Jaylaveldt

  Fietstocht Maken

  Hallo allemaal. Wij zijn van plan een fietstocht te gaan maken met als doel natuurlijk om geocaches te zoeken. Nu heb ik al een PQ klaar staan, maar ik vroeg me af of er een programma bestaat die voor ons een route kan bedenken. Dat je bv kunt aangegeven hoeveel km je ong. wilt fietsen en dat er dan een route wordt gemaakt. Het lijkt mij namelijk erg handig.
 8. Goede avond allemaal. Sinds kort heb ik nu ook de app geocaching buddy op mijn telefoon staan. Ik vind het ideaal werken voor de multi's en trails die ik loop. Zo loop je niet meer met zo'n nat vel papier te moeken en omdat wij nog wel eens reken-fouten maakten is dit daarvoor ook weer ideaal. Ik vind het ook veel fijner om via die app de beschrijving te lezen dan via mijn etrex. Ik loop alleen tegen het probleem aan dat je elke cache handmatig moet toevoegen. Is het bij deze app niet mogelijk om een pocket query toe te voegen? En zijn er anders andere apps die hetzelfde doen, maar waarbij je wel lijsten met apps kunt toevoegen en ze dus niet allemaal handmatig hoeft toe te voegen? Alvast bedankt
 9. Bedankt! (ik zal de foto verwijderen, al vind ik het erg overdreven )
 10. Het is gelukt!! Het ziet er misschien een stuk minder "gezellig" uit, maar is wel duidelijk. Gelukt met de programma's dus jullie op het laatste noemde..
 11. ja bij mij is het helaas niet zo duidelijk, maar ik ben nu met jullie linkjes bezig en dat lijkt wel goed te werken! Ik ben ze nog aan het bewerken, dus straks de ultieme test als het erop staat.. hopelijk is het dan wat beter naar m'n zin Kun je die wandellaag er gewoon als extra erbij installeren? Dan ga ik dat straks ook even proberen
 12. dit is het schaffelaarse bos in Barneveld (zit aan de stationsweg vast)
 13. de website http://ati.land.cz/gps/typdecomp/editor.cgi kan ik helaas niet openen
 14. Ik heb het geprobeerd, maar lijkt geen verschil te maken.. ik heb er even een foto van gemaakt, zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel. Het gaat om al die boompjes die ervoor zorgen dat de (kleine) paden onduidelijk te zien zijn
 15. De details kan ik inderdaad aanpassen, maar daarmee wordt het niet duidelijker. Had ik al geprobeerd. De openfietsmap had ik nog niet naar gekeken, maar ga dat eens proberen. Bedankt voor de hulp!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...