Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

ReizenReizen

Hier:

settings

 

en dan onderaan (preferences).

 

Ik weet wel dat een tijdje terug er een aantal zaken niet werkten als je Nederlands "aanzette", dus weer gewaarschuwd.

bewerkt door Heracross
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, in het Nederlands zetten kan al enkele maanden. Echter, niet alles is nog vertaald, want nog niet alle te vertalen teksten zijn aangeleverd aan de vertalers. Dat betekent dus dat je gedeeltes in het Engels zult krijgen en delen in het Nederlands. Ook kan het zijn dat stukken van zinnen niet goed op elkaar aansluiten. Vertalen kan namelijk niet zomaar 1 op 1 en dat is soms nogal lastig uit te leggen aan de Amerikanen.

Een flinke tijd terug heb ik al eens een draadje opgestart om fouten in de vertalingen te verzamelen en daar zijn toen een aantal reacties op gekomen. Ook functionaliteit die inderdaad niet werkt (soms) als je een andere taal kiest. Zulk soort dingen horen we graag, zodat het opgelost kan worden.

Het draadje waar je je opmerkingen in kunt zetten vind je hier. Dan zorg ik dat het zo snel mogelijk wordt aangepast (indien mogelijk). Houd wel rekening met de aanpassingstijd die Groundspeak nodig heeft.

Het heeft geen zin om opmerkingen te maken over pagina's die half in het Engels en half in het Nederlands zijn of zinnen die half vertaald zijn. Daar kunnen we namelijk niets aan doen totdat Groundspeak de rest ook aanlevert in het vertaalprogramma.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Deze optie is voor iedereen.

 

Er is een vertaalteam druk bezig, maar zoals eitjes al uitlegde krijgen deze mensen de hele tijd stukjes tekst. Geen hele pagina, vandaar dat de zinnen soms wat krom zullen lopen in het begin. Het zou eigenlijk nog niet zichtbaar moeten zijn, maar door een foutje in een update in december is het toch al zichtbaar voor ons.

Nog even wachten en hij is helemaal vertaald!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat het niet zichtbaar zou moeten zijn is niet helemaal waar. Terwijl wij aan het testen waren een aantal maanden geleden, stonden de teksten opeens al online. Dat was niet helemaal de bedoeling. Maar het is wel de bedoeling dat alles wat vertaald is er nu al op staat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...