Jump to content

Twinlife

Leden
 • Content Count

  1,775
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Twinlife

 1. "Vroeger" ging ik nog wel eens een mail sturen maar tegenwoordig is het bij mij deleten die log.
 2. En daarom de bobo's van munzee.com ook besloten hebben om commercieel te gaan zonder naar de leden te luisteren.
 3. Misschien zou je @Wijntjuh moeten vragen die heeft daar meer ervaring in, gezien de laatste keer. Misschien wil VRIEND @Biertjuh ook nog aanhaken dan
 4. Een stomme vraag is het niet, je had het misschien beter kunnen verwoorden wie dat gaat bepalen.... Net als jou lees ik wat ik wil lezen ;-) Maar goed om het bij het topic te houden, misschien moet jij maar eens met Kees om de tafel voor de organisatie......hebben we direct twee mensen die het willen organiseren.
 5. @Vlindertje Geloof dat jij twee dingen door elkaar gaat halen, lees het nogmaals goed door voor je op de 'Add Reply' knop drukt Door wie te bepalen?
 6. Zoals het altijd was zal het ook zo blijven. M.a.w. back to basics. Jammer genoeg nog geen reactie van Vlindertje..."vroeger" had je direct een reactie ;-)
 7. Geloof dat ik het dan gemist heb de laatste tijd. Zie niet veel "oude stompen" reageren ergens.... Als ik deze topic al bovenaan zie staan haak ik en een hoop anderen alweer af. Snap niet echt waar jij het op baseert.
 8. De zoekfunctie eens gebruiken van gc.nl die het nog wel doet!
 9. Grappig. Oude tijden herleven
 10. Niet zo moeilijk hoor, je mag met mij op de foto en misschien wil VRIEND Barny er ook nog wel bij op
 11. Das niet helemaal waar VRIEND, een aantal jaar geleden waren er ook al cachers die dit deden en zeker in het Noorden van Duitsland waren er een paar cachers die dit deden, ik kan mij zelfs een "oude stomp" herinneren die dat ook deed/doet!
 12. Yep die... ook zo'n vorm van jezelf voor de gek houden... onder een andere naam caches leggen om ze zelf te kunnen loggen... Ik hoef niet te raden wie?
 13. Dat is nu de reden waarom dat mijn PMO zijn (op 1 na) Ik had het al vaker gehoord van deze "fout" en toen direct maar actie ondernomen door ze PMO te maken.
 14. Je mist een heel hoop als jij je bezig houd met de rotzooi
 15. Doe jij je eens gedragen halve gare, eerst op twitter iedereen voor alles uitmaken en dan hier ook nog de stoere kerel uithangen. We weten jou standpunt nu wel...jij bent voor...en je hebt een leuk idee voor een challenge weten we ook....ga je nu een normale kist verstoppen of kan je dat niet of ben je bang voor het commentaar??
 16. Eerst zien wat het is en dan gaan (ver)oordelen. En ik hoorde dan weer in de welbekende wandelgangen dat als er niet genoeg animo voor is ze ook weer gaan verdwijnen.
×
×
 • Create New...