Spring naar bijdragen

Twinlife

Leden
 • Aantal bijdragen

  1775
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Twinlife geplaatst

 1. Twinlife

  Log Of Geen Log?

  "Vroeger" ging ik nog wel eens een mail sturen maar tegenwoordig is het bij mij deleten die log.
 2. http://coord.info/GCF981 De Franse tegenhanger ;-)
 3. Twinlife

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  En daarom de bobo's van munzee.com ook besloten hebben om commercieel te gaan zonder naar de leden te luisteren.
 4. Misschien zou je @Wijntjuh moeten vragen die heeft daar meer ervaring in, gezien de laatste keer. Misschien wil VRIEND @Biertjuh ook nog aanhaken dan
 5. Een stomme vraag is het niet, je had het misschien beter kunnen verwoorden wie dat gaat bepalen.... Net als jou lees ik wat ik wil lezen ;-) Maar goed om het bij het topic te houden, misschien moet jij maar eens met Kees om de tafel voor de organisatie......hebben we direct twee mensen die het willen organiseren.
 6. @Vlindertje Geloof dat jij twee dingen door elkaar gaat halen, lees het nogmaals goed door voor je op de 'Add Reply' knop drukt Door wie te bepalen?
 7. Zoals het altijd was zal het ook zo blijven. M.a.w. back to basics. Jammer genoeg nog geen reactie van Vlindertje..."vroeger" had je direct een reactie ;-)
 8. Geloof dat ik het dan gemist heb de laatste tijd. Zie niet veel "oude stompen" reageren ergens.... Als ik deze topic al bovenaan zie staan haak ik en een hoop anderen alweer af. Snap niet echt waar jij het op baseert.
 9. Waarom was jij niet op de laatste
 10. De zoekfunctie eens gebruiken van gc.nl die het nog wel doet!
 11. Twinlife

  Hint Voor Puzzel

  Grappig. Oude tijden herleven
 12. Twinlife

  Hint Voor Puzzel

  selectief lezen heet dat
 13. Das niet helemaal waar VRIEND, een aantal jaar geleden waren er ook al cachers die dit deden en zeker in het Noorden van Duitsland waren er een paar cachers die dit deden, ik kan mij zelfs een "oude stomp" herinneren die dat ook deed/doet!
 14. Wie heeft zich daarvoor laten lenen?
 15. Yep die... ook zo'n vorm van jezelf voor de gek houden... onder een andere naam caches leggen om ze zelf te kunnen loggen... Ik hoef niet te raden wie?
 16. Dat is nu de reden waarom dat mijn PMO zijn (op 1 na) Ik had het al vaker gehoord van deze "fout" en toen direct maar actie ondernomen door ze PMO te maken.
 17. Twinlife

  Challenges

  Je mist een heel hoop als jij je bezig houd met de rotzooi
 18. Twinlife

  Challenges

  Doe jij je eens gedragen halve gare, eerst op twitter iedereen voor alles uitmaken en dan hier ook nog de stoere kerel uithangen. We weten jou standpunt nu wel...jij bent voor...en je hebt een leuk idee voor een challenge weten we ook....ga je nu een normale kist verstoppen of kan je dat niet of ben je bang voor het commentaar??
 19. Twinlife

  Challenges

  Eerst zien wat het is en dan gaan (ver)oordelen. En ik hoorde dan weer in de welbekende wandelgangen dat als er niet genoeg animo voor is ze ook weer gaan verdwijnen.
 20. Volgende maand woord de oprichter/beheerder van geoleaks genomineerd hoorde ik in de wandelgangen Is ook een Nederlander met een site die veel bezoekers trekt en ook veel besproken word en ook nog eens veel betekend voor de geocache gemeenschap. Ik verwacht veel stemmen voor de oprichter/beheerder vanuit de Nederlandse en Belgische geocache gemeenschap!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...