Spring naar bijdragen

Fantasties

Leden
 • Aantal bijdragen

  48
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Fantasties

 • Verjaardag 31-07-1978

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Nokia N95
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  10-2-08

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Blijf je bij die mening als: Cachebehuizing oud: Je drukt op een knop, er verschijnt een display uit de boom met daarop 4 vragen, je toetst de antwoorden in, een muur schuift open waardoor de cache zichtbaar wordt. Cachebehuizing nieuw: Een doosje onder een steen.
 2. Dat klopt het enige verschil is de cachebehuizing op de eindlocatie. Maar dat is ook gelijk het verschil: DE cache-behuizing op de eindlocatie! Ik vind dat daarmee de cache wezenlijk anders is. Het is geen verschil van de cache ligt onder een steen achter een boom en de cache zit in een vogelhuisje in de boom. Het is een groter verschil.
 3. dat lijkt het mij ook alleen HOE? Ik kan niet mijn oude multi laten staan en een nieuwe ter review aanbieden. Of kan dat wel met daarbij de opmerking dat de oude gearchiveerd kan worden.
 4. Allereerst: het hele verhaal van welke cachers welk voordeel hebben is niet meer relevant. Ik wil mijn multi aanpassen: Alles blijft hetzelfde behalve de eindcache. Dit wordt een simpele standaard cache op dezelfde locatie. (De vorige eindcache was eeuh tsja 'anders'). De oude multi archiveer is dus en ik bied een nieuwe multi aan met dezelfde eigenschappen. Het verschil in het veld is dus alleen eindcache. Op papier wordt de hint voor de cache alleen anders en de moeilijkheid wordt een half sterretje minder.
 5. Een tijd geleden twijfelde ik of ik een onderhoudsgevoelige eindcache van een multi naar 'huis' zou halen of niet. hier is het topic terug te vinden. Ik heb nu de beslissing genomen om de eindcache te vervangen door een standaard cache en de multi terug te plaatsen onder een nieuwe naam (met r.i.p. of iets dergelijks in de naam ervoor) Ik dacht er destijds nogal makkelijk over maar hoe pak ik dat aan? Een nieuwe (bijna identieke) cache ter review aanbieden met de opmerking erbij dat de oude gearchiveerd kan worden? Of moet ik eerst de oude (laten) archiveren en dan pas de nieuwe aanbieden met de kans dat iemand mijn plekkie 'inpikt'? Mijn post van destijds: Posted 02 November 2011 - 13:47 " Ik bezit een cache op een ruim uur rijden van mijn huis (NUTS) die nogal onderhoud-gevoelig is. Dit was uiteraard niet mijn bedoeling bij het plaatsen en ik dacht hem toch echt redelijk onderhoudsvrij gemaakt te hebben. Maar helaas ligt hij er nu weer uit voor onderhoud. Ik vraag me af of ik er niet verstandiger aan doe om de eindcache (het onderhoudsgevoelige deel) te hergebruiken in een cache dichtbij huis. Als ik dit zou doen hoe pak ik dit dan "administratief" aan? De oude cache kan ik archiveren en op dezelfde locatie een nieuwe voor terugplaatsen met een simpele eindcache. Maar dan hebben de mensen die hem al gelopen hebben er opeens een 5sterren oppikkertje bij (alhoewel er dan denk ik wel een sterretje afgaat). Daarnaast kan ik dan de eindcache hergebruiken in een cache in Brabant. Maar dezelfde cachers hebben dan ook het voordeel dat ze het eindpunt van deze cache al kennen. Iemand een beter idee of moet ik er gewoon niet te moeilijk over doen? "
 6. Fantasties

  Done Of Not Done

  Tsja... mijn eerste post ging over de urban1. Als jij mij dan verteld dat het over een HH gaat wil ik even benadrukken dat mijn post o.a. betrekking had op de urban1. En de opmerking over "rippen" was uiteraard wat overdreven.. Ik was juist wel nieuwsgierig naar het verhaal van een traditional de Amsterdam Urban 1 cache.
 7. Fantasties

  Done Of Not Done

  Amsterdam Urban 1 is een traditional...
 8. Fantasties

  Done Of Not Done

  het moet niet gekker worden.... Cache meenemen naar andere locatie ? Bedoel je misschien een cache rippen? Nee dat is not done.
 9. Ik (Peter) ga op zoek naar het draadje. Heb je het draadje nog gevonden? Want ik ben juist op zoek naar dat soort onduidelijkheden maar kan het draadje niet vinden.
 10. Mijn ervaring is dat zo'n cache links gelaten wordt om rechts een andere te doen. Doe gewoon wat standaard dingen want anders is het te moeilijk. Tc Huh? Een originele cache links laten liggen? Juist niet, originaliteit is juist top!
 11. Fantasties

  Zelfkritiek

  Dat ben ik niet met je eens . Iets met een kam en scheren...
 12. Misschien ligt er wel een 5sterrenpuzzel op je te wachten boven in de boom
 13. Deze opmerking begrijp ik niet, en ik heb de cache wel gedaan. Waarom zou een dichterbijwonende cacher die het onderhoud op zich zou willen nemen deze niet kunnen adopteren? Zonder veel te verklappen is dat niet uit te leggen denk ik. De (eind)cache is te complex om zomaar even over te dragen. Niet dat het nou zo ingewikkeld is maar .......
 14. Cache verplaatsen heeft geen zin. Het is een multi dus dat wordt een heel andere Cache... Nouja geheel toevallig is het niet ;-). En tsja adopteren is zeker geen optie. Maar daar kom je wel achter als em gedaan hebt. Want voorlopig hou ik em nog wel in de lucht (hoop ik). En archiveren vind ik weer zo zonde van de route. Want dat is ook geen 1, 2, 3tje :-)
 15. Ik bezit een cache op een ruim uur rijden van mijn huis (NUTS) die nogal onderhoud-gevoelig is. Dit was uiteraard niet mijn bedoeling bij het plaatsen en ik dacht hem toch echt redelijk onderhoudsvrij gemaakt te hebben. Maar helaas ligt hij er nu weer uit voor onderhoud. Ik vraag me af of ik er niet verstandiger aan doe om de eindcache (het onderhoudsgevoelige deel) te hergebruiken in een cache dichtbij huis. Als ik dit zou doen hoe pak ik dit dan "administratief" aan? De oude cache kan ik archiveren en op dezelfde locatie een nieuwe voor terugplaatsen met een simpele eindcache. Maar dan hebben de mensen die hem al gelopen hebben er opeens een 5sterren oppikkertje bij (alhoewel er dan denk ik wel een sterretje afgaat). Daarnaast kan ik dan de eindcache hergebruiken in een cache in Brabant. Maar dezelfde cachers hebben dan ook het voordeel dat ze het eindpunt van deze cache al kennen. Iemand een beter idee of moet ik er gewoon niet te moeilijk over doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...