Spring naar bijdragen

brrrombeer

Leden
 • Aantal bijdragen

  35
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSMap 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Sinds 01-2008
 1. brrrombeer

  Username Wijzigen

  Wat ik graag wil is, dat de founds op Geocaching.nl ook "doortellen". Maw dat ik niet op Geocaching.nl dus weer met 0 begin. @DanPan: een mailtje naar de link die je opgeeft zorgt er voor dat dat in orde komt?
 2. brrrombeer

  Username Wijzigen

  Bedankt voor de snelle reacties. @Jeroenvdberg: Je geeft aan dat je account op Geocaching.nl niet vanzelf mee verandert. Ik ging er (wellicht ten onrechte) vanuit dat een verandering van de username op Geocaching.com ook (automatisch) tot een wijziging van de username op Geocaching.nl zou leiden. Als dat niet zo is, wat moet je dan doen en hoe om je account op Geocaching.nl ook aangepast te krijgen?
 3. brrrombeer

  Username Wijzigen

  Ik wil mijn username aanpassen omdat mijn vrouw al sinds jaren samen met mij aan geocaching doet terwijl mijn username alleen op mij betrekking heeft. Ik heb via de zoekfunctie gekeken op Geocaching.nl en Geocaching.com. Via een link op Geocaching.nl (van 2007) ben ik erachter gekomen dat je op de site van Geocaching.com via Your Profile, Quick View, View Your Account Details en Edit kennelijk je Username (eenvoudig?) kunt aanpassen. Ik heb enkele vragen aan medecachers: Dit is een link met info van 2007. Lijkt nog steeds te gelden. Kan iemand dit bevestigen? Kun je voordat je je username aanpast, controleren of je nieuwe username al niet in gebruik is? Hoe doe je dit dan? Begrijp ik het nou goed dat als je je username overzet, al je founds ook automatisch van de nieuwe username worden voorzien? Zijn er op dit moment nog problemen te verwachten bij het omzetten van de username of is het een kwestie van alleen een nieuwe username opgeven en “klaar is Kees”. Is er nog iets dat ik moet weten voordat ik besluit om mijn username te wijzigen? Iedereen alvast bedankt voor de hulp. Vriendelijke groeten, Brrombeer
 4. Ik heb de zoekfunctie op geocaching.nl gebruikt voor mijn vraag, maar wordt daar niet veel wijzer van. Daarom stel ik dus nu toch maar mijn vraag. Ik moet er wel even bijzeggen dat ik niet zo'n computerexpert ben. Mijn vraag: Ik heb langzaam aan aardig wat caches gevonden die op de site van geocaching.com via Map-it zichtbaar worden als smilies. Ik wil dat graag op die site uitzetten, zodat ik alleen de caches nog zie die ik nog niet heb gevonden. Weet iemand hoe dat moet? Alvast bedankt voor de hulp.
 5. Al enige tijd bemerken wij dat nieuwe caches niet op de kaart van Nederland verschijnen. Ze worden wel gemeld in de mailbox, maar staan dus niet op de kaart van Nederland op de site van geocaching.nl. Hoe kan dit?
 6. Vandaag (zondag) had ik eindelijk de tijd om met de ontvangen adviezen het door mij geschetste probleem (zie topic start) aan te pakken. Ik heb het advies opgevolgd om mijn blackberry naar os 6 te updaten. Naar de site van Blackberry gesurfd en de update verliep verrassend eenvoudig. Daarna gecontroleerd of ik de logjes weer kan bekijken vanaf mijn 06. Dat blijkt weer te kunnen. Om alle logjes te kunnen lezen, moet je wel eerst inloggen. Dat is een extra stap t.o.v. de vorige versie van de site van geocaching.nl. Nou ja. Ik kan de logjes weer lezen. Daar ging het mij om. Ik ben blij dat het weer mogelijk is. Iedereen zeer bedankt voor de adviezen, hulp enz.
 7. @Heracross, Ik heb er geen verstand van, maar denk dat je gelijk hebt. Als ik op mijn 06 een cache oproep, dan zie ik onderaan de pagina een klein cirkeltje met puntjes dat ronddraait. Daarnaast staat : "Loading Cache Logs..." Na een kleine minuut stopt het cirkeltje met puntjes en verder gebeurt er helemaal niets meer. Wat voor versie van de webbrowser gebruikt jouw Blackberry? Voor de volledigheid: Ik heb dus een Blackberry Bold 9700 sinds 03-2010, versie v5.0.0.423. Ik kan niet vinden welke versie webbrowser mijn 06 gebruikt.
 8. Sinds de lay-out van de cachepagina's is veranderd (aan de onderkant staat nu "view logbook" en "View the Image Gallery of ... images") kan ik geen logjes van caches meer op mijn mobiele telefoon bekijken. Voor de lay-out wijziging stond aan de onderkant van cachepagina's een link waardoor je - als je die aanklikte - alle logs kon bekijken, die in een (soms eindeloos lange) rij onder elkaar stonden. Geen verdeling in pagina's. Gewoon allemaal onder elkaar. Die kon ik met mijn mobiel dan bekijken. Met de nieuwe lay-out moet je eerst inloggen en dan op "view logbook" klikken. Daarna krijg ik op mijn mobiel een paginaverdeling te zien, die afhankelijk van het aantal logs flink kan oplopen. Er staan geen logs bij. Als ik op één van de pagina's klik, gebeurt er verder niets. Geen logs. Ik baal hier flink van. Doe ik iets verkeerd? Is het niet meer mogelijk dat je via mobiele telefoon met internet nog langer logs kunt raadplegen? Of ligt het misschien aan mij telefoon/instellingen? Ik heb een Blackberry Bold met internet (Vodafone). Weet iemand een oplossing? Alvast bedankt voor de hulp.
 9. Iedereen bedankt voor de opmerkingen en tips.
 10. Wij denken er over om Garmin Topo Transalpine DVD incl. microSD aan te schaffen. Deze software bevat ondermeer gedetailleerde kaartinformatie van Oostenrijk en Italië. Wij willen nl. binnenkort geocachen in beide landen. Prijs van de software op de Nederlandse markt euro 209,00. Nou vragen wij ons af of aanschaf van deze software in de USA goedkoper kan zijn dan hier in Nederland. Is er iemand die hier ervaring mee heeft of met de aanschaf van andere GPS-software in de USA? Wat zijn betrouwbare internetwinkels in de USA? Nog een aanvullende vraag: Moet bij aanschaf van TOPO-software van een ander land op de GPS'r nog de kaartdatum aangepast worden om de software ter plaatse te kunnen gebruiken?
 11. Dit werkt veel sneller dan hoe wij dachten dat het moest. Zeer bedankt voor de hulp hoor.
 12. Wij gaan van de zomer op wandelvakantie naar Oostenrijk en Italië. In Oostenrijk gaan wij naar Tirol, naar de omgeving van Lermoos en het Ötztal. In Italië gaan we naar de Dolomieten, omgeving Sella Val di Gardena (in het Zuid-Tirols heet dit Wolkenstein). Nou lijkt het ons leuk om daar ook een paar geocaches te doen. Wij hebben daarom via Google de Oostenrijkse en Italiaanse geocache-sites opgezocht. Dit zijn volgens ons www.geocache.at en www.geocaching-italia.com Nou dachten wij gewoon met ons eigen wachtwoord, waarmee we ook op www.geocaching.com en op de Nederlandse site kunnen inloggen, in te kunnen loggen op deze sites. Maar dat lukt niet. Is er iemand die al eens in Oostenrijk en Italië heeft ge-geocached, die ons kan adviseren? Alvast bedankt voor alle hulp.
 13. Bloodwoosj en Biertjuh, bedankt voor de reacties. Ik heb het nu helemaal naar mijn tevredenheid ingesteld.
 14. Ik heb het begin van dit draadje ook even gevolgd en zit nog met een vraag. Kan ik meerdere cache-soorten tegelijk selecteren, zodat ik bijv. van unknown, multi's en traditionals mails van nieuw gepubliceerde caches ontvang? Zo ja, hoe doe je dit? Ik heb het nu voor unknown caches ingesteld. Kan iemand hier een antwoord op geven? Alvast bedankt. Brrrombeer
 15. @Rappe Rinner Ik heb gedaan wat je hebt geadviseerd en het werkt! In ieder geval goed om te onthouden. Zeer bedankt voor je hulp.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...