Spring naar bijdragen

Team Professor X

Leden
 • Aantal bijdragen

  4221
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  27

Alles door Team Professor X geplaatst

 1. Respect! Echt respect . Heerlijk om deze positieve cynische bijdrage te lezen. Past mooi in het plaatje: Dronten, Flevoland en druilerig weer. Ben het helemaal met Antarctica eens, zwerven is voor mietjes. Loggen tot je erbij neervalt, dat is pas werken. Ach ja, hoe was het ook al weer? Iedereen speelt het op zijn manier?
 2. Klopt, ligt ook de CO of ie alles toelaat of de boel in de gaten houdt. Bij multies en Lost-places vind ik enkele mooie foto's dan juist weer inspirerend om erheen te gaan.
 3. Origineel idee, wel jammer dat er enkele vette spoiler foto's bij staan. Nu is de clou weg.......
 4. Als je de GC-code al hebt hoef je ook niet meer te zoeken, dan gebruik je gewoon: http://coord.info/GCCODE Vreemd, deze sinds 2003 gearchiveerde cache in Amerika is nog drie keer gelogd door enkele nederlanders? http://coord.info/GCC0DE
 5. Op facebook bij geocache items kijken. Stond laatst iemand met dergelijke lappen in de aanbieding.
 6. En onder IE 11 en windows 10 werkt de communicator ook inmiddels. Maar misschien was dat al bekend.
 7. Yep, update staat uit. Weet je of de nieuwste versie 40.0.3 ook werkt? Die zag ik ook voorbij komen sinds 31-8-2015?
 8. Update van mijn eigen bericht.....gewoon die melding wegklikken en downloaden. Daarna installeren en daarna de add-on toegang verlenen. Het werkt weer
 9. Helaas...die speer zit hier tot zijn nek in het zand muurvast, want na upgrade naar Windhoos 10 en Firefox 40.0.2 NL installatie krijg ik het schermpje wat ik helaas ook al bij Microsoft Edge en Chrome kreeg te zien. Oftewel wat doe ik fout???
 10. Oplossingsgerichte houding is dus GSAK gebruiken? Dan sluit ik me aan bij Linkalovers, ook ik heb het ooit geinstalleerd, maar vind het geen prettig gebruik. Wel leuk voor allerlei statistieken, hetgeen er mede toe heeft bijgedragen dat er allerlei subculturen rond het geocachen zijn ontstaan zoals vage challenges en matrix caches. Eigenlijk is het een boekhoudkundig "kijkmijeensbelangrijkzijn" programma...... GPX en queries daarentegen in Mapsource zetten, beetje klooien op de kaart en en dan naar je GPS uploaden is voor mij het meest gangbare. Het gemak van de communicator knop is nu helaas ter ziele.....dus in je GPS zetten van een paar caches is nu wat omslachtiger, op zich niet erg, maar als je, zoals ik, meestal spontaan op pad wil om te geocachen ontbreekt het aan voorbereidingstijd en zonder mobiel internet is dat toch wel noodzakelijk
 11. Dank je Danpan, maar...helaas, ook die instelling had ik al gevonden en toegevoegd. Beetje moedeloos, maar wel opvallend dat er blijkbaar weinig mensen last van hebben. Welke instelling is nog meer relevant? Garmin communicator staat in mijn programma's, GPS wordt herkend, maar een simple cache rechtstreeks inladen lukt dus niet via IE.........
 12. Vraagje, hoe krijg ik de Garmin Communicator weer gekoppeld aan geocaching.com? Ik zie alleen oude berichten op het forum vandaar een nieuw onderwerp Tijdje terug was dat ook al lastig, toen kon je via een trukje in Chrome de npapi aanzetten, maar dat werkt niet meer. Ik begrijp dat chrome helemaal ermee gestopt is. Maar IE zou wel moeten werken. Als ik de laatste versie communicator heb gedownload 4.2 dan nog kan ik niet via de knop SEND TO GPS een cache in mijn 60 CSx meer krijgen. Vreemde is dat de communicator op zijn webpagina wel mijn gps herkend, maar via geocaching.com niet.......hoe doen jullie dat? Oja, ik heb geen zin om weer Firefox erop te zetten tenzij dat de enige optie is. Tot zover.....
 13. Nog steeds een hoop geld.....al moet ik zeggen dat ie wel een mooi groot scherm heeft En waarom doe je hem van de hand, het is toch zo'n beetje het vlaggeschip momenteel?
 14. Is er eigenlijk ook zo'n mooie site als van Ringeling maar dan inclusief PM-caches?
 15. Dus dat is nieuw........wie heeft de update gezien bij Groundspeak?
 16. Nee, die keuze heb ik ook maar dan zie je alleen die ene cache als druppel op de kaart. Bij het totaal overzicht (geocaching.com map) krijg ik rechtsbovenin een logo met een stapel documenten, daar klik je op en krijg je een waslijst aan kaarttypen, maar geen luchtfoto's meer. ik zit momenteel in chrome, misschien is dat het?? Nee, dat is het niet, explorer geeft hetzelfde beeld.
 17. Ga eens op cursus....https://www.egostrippen.nl/wat-is-egostrippen.html
 18. Volgens mij heb ik een nieuwtje gemist of het is vers van de pers. Valt het jullie ook op dat de kaartsytemen zijn veranderd op geocaching.com en dat google maps niet meer als ondergrond geselecteerd kan worden? Is er een manier om weer luchtfoto's op je cache kaart te krijgen?
 19. Ik mis de opties: -nee, niet meer -alleen nog CITO's zegt dat genoeg?
 20. Nee, allemaal opgeblazen flauwekul. Geen agent die jou opschrijft als je met je hobby bezig bent. Wel misschien de lokale BOA die niet weet dat er een boom gebruikt wordt voor geocachen. Dan ben je in het slechtste geval voor alles aan de beurt, flora-fauna wet voor verstoring, wapenwet voor de BigShot, APV van de gemeente, illegaal parkeren omdat je te lui bent om te lopen etcetera. Wat anders wellicht als je ermee het vliegtuig instapt als handbagage ? Trouwens, nog gauw even een luchtdrukgeweer kopen voordat daar ook vergunningplicht bij komt....?
 21. Goed idee! Mooi in Drenthe is meestal bos, hei, minimale afstand km of 6-9 en waypoints om de 400-500 meter anders sta je meer stil dan dat je loopt! Verder helemaal geen eisen hoor Suc6 met uitzetten.
 22. Ik heb er weer eentje helaas............. Vervolgens dit gemaild, niet omdat ik het braafste jongentje ben van de klas, maar wel omdat deze persoon ongegeneerd multi's en earthcaches logt alsof het mungees zijn. ----------------------------------------------------------------------------- Dag XXXXX, Via deze mail wil ik je even op de hoogte stellen dat ik alle drie je logjes bij mijn Earthcaches verwijder. Ik vind het prima dat iemand puntjes jaagt, maar niet over mijn Earthcaches.Je bent niet op de lokaties geweest, zie geen foto's en hebt zelfs foutieve antwoorden van een of andere internetlijst gemaild........jammer, maar daar maak ik mijn caches niet voor. Suc6 met wat best een leuke hobby kan zijn. Groeten,Professor X NB. als ik het fout heb, stuur dan wat relevante en actuele informatie waaruit blijkt dat je wel zelf op de plekken bent geweest. --------------------------------------------------------
 23. Jammer, jullie stoppen er helemaal mee? Een leuke nieuwe multi op Miniatuur-wijze rond Havelte zou erg welkom zijn. De geocoins kan je trouwens ook droppen in een cache Maar wat het ook is....sterkte!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...