Jump to content

Team Gelaen

Donateurs
 • Content Count

  1,651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Team Gelaen last won the day on August 8 2017

Team Gelaen had the most liked content!

Community Reputation

21 Uitstekend

About Team Gelaen

 • Rank
  Intensieve Poster
 • Birthday 10/27/1964

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 600
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  20 maart 2004

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Geleen
 • Interesse
  Scouting, geocaching

Recent Profile Visitors

3,762 profile views
 1. Haha die nostalgie herken ik wel. Kom hier sinds 2004. De nieuwe site ziet er echter prima uit. Hele vooruitgang.
 2. Bestaan die nog? Ik heb van 2004 tot 2010 of zo ook zonder kaart gecached.
 3. Haha, je hebt dezelfde bronnen als mij dus, empirisch vastgesteld. En zo algemeen bekend dat de gps functie van een smartphone nauwkeuriger is dan een handheld is dat niet. En tot nu toe zie ik daar nergens bewijs van. Zelfs niet bij een hi-end toestel als de s7. Edit: zelf maar eens wat gegoogled. Algemene tendens is op het moment geen verschil in nauwkeurigheid tussen hi-end smartphones en handhelds. In 2018 komen er smartphones met een nieuwe broadcom gps chip die nauwkeurigheid tot kleiner dan 30cm mogelijk maakt. Tot de handhelds met die chip op de markt komen zullen de smartphones inderdaad nauwkeuriger zijn. Echter de extra zaken die je moet regelen om een hi-end phone bv even robust te maken als een handheld, maken die phone wel een hele dure handheld.....
 4. Ik heb het meeste zelf vastgesteld. In de openlucht maakt het niet echt uit. In het bos wil de handheld meestal wel beter, zeker als alles nat is. En bronnen, wat zijn jou bronnen?
 5. Dat is wel heel makkelijk. Echter dat is ook mijn ervaring. Mijn s7 heeft meer afwijking dan handheld gps-sen. Dakota en Oregon ervaring.
 6. Geocaching voor iedereen? Iedereen Nederlands?
 7. Volgens mij zijn we het allemaal eens. Zie nu alleen dat ik niet de enige ben die het na een minuut of 15 zoeken opgeeft en een dnf logt.
 8. Ik denk dat er intussen meer handhelds zijn zonder uitstekende antenne dan met. Het verschil zit met smartphones zit mi inderdaad met name in de antenne. De gps functie van handhelds is vooral voor precieze plaatsbepaling in het veld, terwijl die van smartphone vaker bedoeld is voor iets globalere plaatsbepaling wat normaal voldoende is voor bv auto navigatie. Daarnaast is navigatie nooit het hoofddoel van een smartphone.
 9. Hm. Klinkt niet erg uitnodigend. Blijkbaar alleen voor Nederlandstaligen...dus iedereen. Misschien eens kijken....
 10. Nu ga ik vast een domme vraag stellen, maar GVI?
 11. Een handheld gps verouderd lang zo snel niet als een smartphone. Los van de accu die na gaat laten. Mijn eerste ongeveer 8 jaar gehad. De volgende 2 een stuk minder, maar dat kwam vooral door het touchscreen dat een smartphone heeft. Een oregon 450 ingegeruild voor een 600. En dat alleen omdat ik een leuke deal kreeg als ik er 2 kocht. (Voor een collega)
 12. Weet ik niet. Mijn broer cached sinds juli ongeveer en heeft een gps gekocht. Volgens mij kopen de meeste die stevig gaan cachen uiteindelijk wel een gps.
 13. Ik zal ook altijd een handheld blijven gebruiken. Mensen die ik ken beginnen met een smartphone, echter als ze het leuk vinden kopen ze meestal een handheld. Een smartphone is handig om soms dingen op te zoeken.uit te rekenen. Als je af en toe wat verder weg van de beschaving loopt en net zo vaak op je handheld kijkt als ik dan is een smartphone wel heel erg snel leeg en met 2 sets AA kom ik al snel een dag door.
 14. Źoals je op het forum hebt kunnen lezen duurt het soms wat langer. Je hebt ook geen mail of note bij je cache gekregen dat etr iets niet klopt of er wellicht vragen zijn? Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
×
×
 • Create New...