Spring naar bijdragen

Xaa

Leden
  • Aantal bijdragen

    1491
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Alles door Xaa geplaatst

  1. Xaa

    Geoleaks Ervaringen / Mystery's

    ja hoor, alive & kicking, maar het reageren hier allang "opgegeven" las alleen je verhaal over Engelse taart. Maar je hebt het goed verwoord hoor.
  2. Xaa

    Geoleaks Ervaringen / Mystery's

    En de eindlocatie was zeker de moeite waard. En het betreffende gebied was ook met een mooie multi te bezoeken. En een aantal personen heeft het op eigen houtje opgelost, waarvoor hulde.
  3. Xaa

    Naam Veranderen

    Wahahahahaha... dank je je hebt een glimlach op mijn gezicht getoverd. Kan ik met een gerust hart gaan slapen.
  4. Xaa

    Cahe Kaart Voor Curacao

    Zolang je die database niet publiceert, is dat toch een andere situatie lijkt me. Nog los van het feit dat het niet perse overtuigend is dat iets ergens gebeurt. Zeker aangezien je vrij goed kan verdedigen dat het maken van een kaart veel meer een eigen werk is dan het op een rijtje zetten van telefoonnummers. Even voor de duidelijkheid: mijn insteek is dat ik niet graag zou zien dat OSM in de problemen zou komen door bronnen te gebruiken die daarvoor niet geschikt zijn om licentieredenen. Overigens had ik ook gewoon op https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Bing kunnen kijken, en dan met name dit stuk: Dat is dus ongeveer hetzelfde als bij de Yahoo kaarten. Blijft natuurlijk de vraag wat het overtrekken van itserik in dit geval betekende. Het lijkt me in het belang van OSM om in het geval van het overtrekken van de stratenkaart van Bing, die informatie er toch maar gewoon uit te halen.
  5. Xaa

    Cahe Kaart Voor Curacao

    Breng je daar niet openstreetmap mee in de problemen doordat je informatie invoegt waar ze de rechten niet op hebben? Volgens mij waren dingen als de satellietkaarten van bijv Yahoo wel vrij genoeg, maar ik kan me niet voorstellen dat Google maps en Bing maps zo vrij zijn.
  6. Door de liefhebbers van "veel,snel en makkelijk" wel misschien. Maar er zijn nog genoeg andere cachers. En als bijgeleverde bonus krijg je dan ook nog eens minder copy&paste logjes, enthousiaste logjes etc. Toegegeven, je krijgt er geen 50 per cache per weekend, maar of je daar nou zo blij mee moet zijn...
  7. zelfde verhaal als hier: ingrijpende wijziging op gc.com site en (nog) niet bijgewerkt. MAar daar zou samenwerking komen om dat op te lossen. Zal wel wat tijd kosten.
  8. Sorry... nou moet ik toch even betweterig gaan zitten wezen. Solaris en FreeBSD, geen Linux
  9. Je hebt de roepers vergeleken met de logjes om die conclusie te trekken?
  10. Xaa

    Challenges

    Gegeven dat de eerste X links met google voor Signal the Frog allemaal naar geocaching verwijzen... ben je dan niet 'bang' dat geocachen bij de mensen die daar in de buurt schoonmaken/beheren/whatever een reputatie opbouwt waar je niet vrolijk van wordt?
  11. Xaa

    Geocaches Voor Starters

    Waarom niet gewoon [wp=GCXXXX]lalalala[/wp] gebruiken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...